Barcelo Mussanah Resort (ex Millenium Resort Mussanah)

Nowoczesny, urządony z przepychem. Windy dostępne. Miła obsługa, pomocna w każdej sytuacji.

Świetny hotel dla rodzin z dziećmi, ale nie tylko. 5 basenów dwa z podgrzewaną wodą. Mini golf, aquapark, 2 korty tenisowe, ping-pong, bilard, siłownia wszystko w cenie pobytu. Jedzenie urozmaicone, bardzo dobre. Znajdą dla siebie coś Ci co lubią kuchnię arabską i turecką, ale również Ci, którzy wolą klasyczne europejskie jedzenie. Duży wybór przystawek zimnych i dań ciepłych. Dużo zieleni. Hotel położny bezpośrednio przy plaży piaszczystej. Hotel na uboczu, ale ciekawa oferta wycieczek (za dodatkową opłatą)

Jeżeli chodzi o hotel to brak zastrzeżeń. . Obsługa bardzo sympatyczna i życzliwa. Pokoje duże i czyste. Bardzo dobra organizacja przy meldowaniu dużych grup. Kompleks przestronny więc nie odczuwa się ogromnej ilości ludzi. Bardzo słabym punktem jest niestety jedzenie. Niby wybór jest duży ale nie ma praktycznie nic co chciałoby sie powtórzyć . Przynajmniej w naszym przypadku. Bardzo mały wybór owoców i warzyw. Jak na kraj arabski bardzo słabe słodycze. Serwowany alkohol całkiem niezły. Ogromna ilość leżaków w różnych miejscach. Zawsze znajdzie się fajne miejsce dla siebie. Ewentualnie przesympatyczny Live Guard zawsze pomoże . Od hotelu wzdłuż plaży ciągnie się bardzo przyjemna promenada. Jest to hotel gdzie głównie przyjeżdżają Polacy .

Dobry hotel, jako rodzina z 2 dzieci mieliśmy apartament dwupoziomowy.

Wszystko super. Nie ma się czego przyczepić. W 100% polecam

Nazwa  Barcelo Mussanah Resort (ex Millenium Resort Mussanah)
Miejsce  Oman / Al Batina / Al Mudayq
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA

Złociste plaże nad Zatoką Omańską i lazurowa woda

Zabytkowe forty i zamki z pięknymi widokami

Bogata oferta sportów wodnych i rejsów po zatoce

6.5

Wyświetlono 28 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Kwiecień 2025

Zalety

Ogólnie działająca klimatyzacja ,nawet na jadalni. Urządzony z gustem i przepychem. Czysto i przestronnie.

Wady

W pokojach czasem był nieprzyjemny zapach stechlizny w szczególności w szafkach.

Zofia

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Plaża, baseny dla dużych i małych, aquapark ze zjeżdżalniami, ale i płytkimi basenami dla najmłodszych z zabawkami i zjeżdżalniami. Brak turystów z Rosji. Głownie turyści z Omanu i Polski, ale hotel nie przeładowany. Bez problemu można znaleźć miejsce na posiłek.

Wady

Hotel na uboczu, brak infrastuktury dookoła. 1 km to kilku sklepów spożywczych. Dla jednych to wada dla innych to zaleta.

Ola

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Duży fajny teren , obsługa , duże pokoje.

Wady

Jedzenie.

Łukasz

Pobyt - Styczeń 2025

Dobry hotel, jako rodzina z 2 dzieci mieliśmy apartament dwupoziomowy.

Zalety

Miła obsługa, apartament rodzinny dwupoziomowy.

Wady

Za wcześnie zamykają piłkarzyki, tenis stołowy i bilard.

Iwona

Wszystko super. Nie ma się czego przyczepić. W 100% polecam

Zalety

Polozenie hotelu. Pierwsza linia brzegowa. Duże pokoje.

Pobyt - Styczeń 2025

Super hotel w którym można odpocząć , dobre jedzenie , pomocny personel , dużo atrakcji w hotelu który zapewnia wszystko co potrzeba

Zalety

Zaletami na pewną są czystość , dobre jedzenie super pomysłem z którym pierwszy raz się spotkałem jeśli wyjeżdżamy na wycieczkę poza hotel można poprosić o lunchboxa w którym mamy przygotowany posiłek na dany dzień. Bliskość do morza , ilość basenów , mini aquapark duża ilość leżaków obok basenów i na plaży.

Wady

Jest położony daleko od wszystkiego w okolicy nie ma nic, ok 10 min spacerem wzdłuż morza znajduje się wioska w której jest malutki lokalny sklep (słabej jakości).

Rafał

Pobyt - Styczeń 2025

Szanowni Państwo, postaram się wydać opinię najszczerszą jaką tylko mogę. Zacznijmy od położenia. Hotel jest oddalony od lotniska w Muskacie około godziny. Dojazd jest sprawny bo autokary jadą bezpośrednio: lotnisko - hotel. Na przywitaniu czekją na nas drinki oraz śpiewający omańczycy. Cały check in trwa dosłownie 2 minuty, co było szokiem. Nikt nic nie szukał, nie sprawdzał w systemie. Podchodziło się do odpowiedniej kartki z nazwiskiem i otrzymywało się pakiet z kluczami i wszystkimi informacjami. W całym hotelu są dyfuzory z których pięknie pachnie non stop. Zapach jest naprawdę rewelacyjny, byłem w wielu hotelach i wiem co mówię, oczywiście oceniając hotel, który ma 4* Jest również czysty, tu nie można się przyczepić. Ogólnie w hotelu znajduje się: recepocja, bar, restauracja główna, sklep, restauracja ala carte (raz na pobyt kolacja gratis po wcześniejszym zapisie), mały bar kawowy, Bar 360 stopni z widokiem na całą zatokę i port na 3 pietrze, SPA, siłownia, jacuzzi, centrum sportów wodnych (można wypożyczyć skutery, kajaki, itd) bar przy basenie, scena przy basenie, aquapark dla dzieci małych i oddzielnie dla dużych, mini klub golfowy, zjeżdzanie na linie podwieszonej z najwyższego punktu hotelu za basen. Można również pochodzić sobie na wielbłądach czy zrobić zdjęcie w lokalnym szałasie omańskim w ich strojach. Jeżeli chodzi o baseny to znajdują się 2 typu infinity, jest to basen o specjalnie zaprojektowanej konstrukcji, która tworzy efekt wizualnej nieskończoności. Kolejnym basenem jest basen w ogrodzie dla mniejszych dzieci i oddzielnie dla dużych auqpark. Leżeki, ręczniki bez problemu. Plaża... jak ktoś kocha filipiński piasek to nie jest to miejsce dla niego. Plaża jest pełna muszelek a piasek nie jest miałki. Natomiast widok z basenu na palmy i plażę jest rewelacyjny. Dla lubiących spacery jest długi deptak. Pokój: my akurat wykupiliśmy już wcześniej pokój z widokiem na morze, polecam. Łóżko ogromne, pokój duży, balkon, w łazience prysznic typu walk in, czyli z dużą szybą. Absolutnie nie można narzekać, codziennie sprzątany, jak na 4* wszystko ok. Jedzenie... i tu mamy największy problem ponieważ... Restauracja główna: jeżeli ktoś liczył na Turcję i milion bemarów to zostanie totalnie zaskoczony. Kilka bemarów, jeden live coocing, wyspa z dodatkami: surówki, sałatki, hummusy, pieczywo. Jeden stół z owocami, drugi stół z deserami, napoje, kawa herbata, mały stolik z frytmaki i np. makaronem, dwa rodzaje zup i koniec. Natomiast wszystko świeże i smaczne. Ale nie ma uginających się stołów od pizzy, hamburgerów jak to jest w Egipcie. Dla Nas okurat to nie był problem, ale sporo ludzi narzekało, na brak jedzenia, chociaż było go naprawdę dużo w brew pozorom. Restauracja ala carte: jest jedna wizyta gratis na pobyt, polecam, fajne przystawki, dania główne, desery, my za dopłatą wzielięmy pizze z wołowiną, rewelacyjna, wypiekana w prawdziwym omańskim piecu. Bar przy basenie i plaży: Alkohole jak wszędzie na all inclusive, jak ktoś chce poszpanować może za dopłatą i Moeta zamówić. Zawsze, piwo, wino białe, czerwone, różowe - dobe półwytrawne, drinki jakie kto chce, whisky, gin z tonikiem, dla kobiet kilka do wyborów, jest tego sporo. Jedzenie przy basenie i plaży: brak, wszystko w restauracji głównej. Natomiast na kilka godzin są lody i naprawdę małe kanapeczki. W ogóle bym tego jedzeniem nie nazwał. Ale w restauracji głównej normalnie można iść i lunch czy obiad sobie normalnie zjeść i napić się winka czy piwka. Serwują to kelnerzy. Bar 360 stopni na 3 piętrze: tu już drinki w szkle i na wyższym poziomie i widok jest rewelacyjny. Bar w holu głównym: co chcemy to nam zrobią za dopłatą nawet whisky 21 letnia, szampany, koniaki itd. Animacje: na tygodniowy pobyt raz był koncert dziewczyny na żywo na scenie przy basenie, śpiewała rewelacyjnie dziewczyna, naprawdę warto. Potem codziennie DJ z muzyką, puszczali nawet polskie piosenki bo hotel w 70% to Polacy, a jak Polacy to wiadomo Zenek też się znalazł co było nawet zabawne. Ale wiecie jak to jest po całym dniu drinkowania przy basenie to i o 22 Zenek wlatuje i wszyscy tańczą i się abwią. Z tym naprawdę tam nie ma problemu. SPA, siłownia: standardowo jak wszędzie, jacuzzi, sauny, masaże, siłownia, tu nie ma co pisać. Reasumując. Byliśmy w wielu hotelach na świecie i moje ostateczne zdanie jest takie. Jak za taką cenę a zapłaciliśmy 10 tyś za 2 osoby z ubezpieczeniem i pokojem z widokiem na morze to absolutnie nie można się do niczego przyczepić. Oczywiście znalazło się kilku agentów co wydziwiali i marudzili. A to, że pokój bez widoku - trzeba było dopłacić 200 zł to byłby z widokiem, a nie marudzić przez tydzień ciągle o tym samy aż do znudzenia. A to jedzenia za mało, są hotele w Omanie za 30,000 i wtedy ma się ostrygi z Francji. My jesteśmy wymagający bardzo ale trzeba porównywać jakość do ceny i ilości gwiazdek. Polecamy z czystym sumieniem. Chociaż jak się chce do czegoś przyczepić to złej baletnicy rąbek u spódnicy przeszkadza :)

Zalety

- czysto - przepięknie pachnie w całym hotelu - szybki check in - bardzo ładny widok na morze i port - duże łóżko - 2 baseny typu infinity - strefa dla małych dzieci - strefa dla dużych dzieci - mini golf - bar 360 stopni na 3 piętrze z pięknym widokiem - bardzo dobra restauracja ala carte (polecamy pizze z wołowiną) - room service do pokoju o każdej porze, my akurat zamawialiśmy wino butelka około 200 zł, - piękne palmy

Wady

- brak animacji - brak wieczornych atrakcji - dla niektórych zbyt mało jedzenia - hotel w 70% opanowany przez polaków

Pobyt - Listopad 2024

Obiekt zasługuje na 4 gwiazdki. Składa się z trzech budynków. Tak zwanego starego Barcelo, w którym mieszkaliśmy, budynku głównego z recepcją sklepem, restauracją i lobby barem. Trzeci budynek najbliżej basenów, to na dole płatna restauracja, na piętrze Kompass Bar – płatny. W tym budynku w czasie naszego pobytu mieszkała grupa francuska. Cały obiekt czysty i zadbany, duże przestrzenie i piękna zieleń. Dopłacałem do pokoju De Luxe, z widokiem na morze, faktycznie był widok na marinę i kawałek morza. Pokój był ponad 30m2 z pełnym, wyposażonym aneksem kuchennym, oraz dodatkowo dwumetrowa lodówką wstawioną do pokoju. Lóżko wielkie. Z wyposażenia toaletowego były tylko mydełka w kostce, a w prysznicu z wanną pojemniki z uniwersalnym specyfikiem, anonsowanym jako mydło i szampon w jednym. Jest suszarka do włosów. Pokój codziennie porządnie sprzątany, również wymiana ręczników, zgłaszane ew. braki o dziwo uzupełniane prawie natychmiast, co nieczęsto się zdarza. W pokoju jest darmowy sejf. Wyżywienie, jeżeli chodzi o bogatość oferty, bardzo przeciętne. Dużo potraw z akcentami indyjskimi. Ryby niby codziennie, ale bez entuzjazmu. Fanom owoców morza raczej odradzam ten hotel, raz były tylko mikrokrewetki w sałatce i raz kalmary i to wszystko. Dla mnie wszystkie potrawy były smaczne i ciekawe, zwłaszcza długi ryż serwowany w różnych przyprawach. Kucharz robił także moje ulubione omlety z zestawem dodatków na życzenie. Fajną opcją był zawsze na śniadaniu był osobny stoliczek ze złotym dzbankiem z ich specjalną kawą z kardamonem oraz pysznymi daktylami. Raz na pobyt a la Carte La Dolce Vita [włoska] – oferta w ramach all inclusive uboga, ale można dobrać płatne dania. Oferta all inclusive niby od 10 do 23, ale jest haczyk, bo alkohole podają od 12 a w piątki dopiero od 14 [o czym biura podróży milczą]. Po 23 trzeba zapomnieć o alkoholu w opcji all inc. Wybór alkoholi duży, są ciekawe smaki, w tym indyjski rum Black Bull, który sobie upodobałem. Bez problemu leją solidne porcje, są też alkohole płatne w Lobby i Poll Barze. Piwo serwują amerykańskie, nalewane z puszek 0,5l. Szeroka gama drinków. Uwaga: nie ma tonicu !!!, czyli pewne kompozycie odpadają. Życie wieczorne koncentruje się wokół Pool Baru, gdzie jest scena i odbywają się rozrywkowe eventy. Animacji przez pierwszy tydzień nie było. W drugim tygodniu pojawiła się grupa francuska i pojawili się animatorzy francuscy, lecz bez problemu można było brać udział w dziennych animacjach i grach. Wieczorne animacje wyłącznie pod francuzów. Baseny bardzo fajne, czyste, woda ponad 30st. Leżaków przy basenach i na plaży pod dostatkiem, ale o co lepsze miejsca trudno po śniadaniu [pozajmowane ręcznikami] Plaża hotelowa , bezpośrednio przy basenach, z brązowym piaskiem, ogrom pięknych muszelek. Do wody jednak buty [można kupić przy ręcznikach za 2OMR lub w sklepiku hotelowym lepsze za 5OMR], można się skaleczyć muszlą lub płaszczką. Woda w zatoce omańskiej wyśmienita, cieplutka i czysta. 1,5km od Barcelo jest wioska omańska z pięcioma meczetami, które można zwiedzać. Koło nich siedzą przyjaźnie nastawieni Omańczycy, zachęcający do zwiedzania. Są tez dwa sklepy, gdzie można tanio nabyć dużo typowych omańskich produktów jak daktyle, chałwa i przyprawy. Wioska jest ciekawa architektonicznie, przyjazna i bezpieczna, nawet po zmroku.

Zalety

Wielki plus hotelu, to przemiła uczynna, kontaktowa obsługa we wszystkich możliwych miejscach. Nie zauważyłem żadnej różnicy w obsłudze bez dania bakszyszu, który dopiero nieśmiało wchodzi w zwyczaj hotelowy. Czystość obiektu i zieleń, porządek w rejonie basenów i plaży

Wady

W pokoju zapach zgnilizny, także w szafach i szufladach Po intensywnym wietrzeniu klimą i zostawianiem otwartego balkonu oraz „odkażaniu” zakupionymi za 3OMR w hotelowym sklepiku kadzidełkami, na trzeci dzień ogłosiliśmy zwycięstwo nad stęchlizną. Podlewanie trawy wodą z szamba, także w godzinach posiłków, w bezpośredniej bliskości stolików restauracji. Impregnowanie powierzchni wokół basenów śmierdzącym środkiem obok ludzi na leżakach. Alkohole 0d 12 a w piątki od 14. Brak animacji

Wanda

Pobyt - Luty 2024

Hotel zgodnie z opisem, czysto i smacznie Minus to plaża która nie spełniła oczekiwań

Zalety

Miła obsługa i przyjazna atmosfera

Wady

Nie mam na co narzekać

Pobyt - Luty 2024

Nic dodać nic ująć. Wszystko na 5+ Czysto, codzienne sprzątanie, miła obsługa.

Zalety

Wspaniały.

Pobyt - Styczeń 2024

Kraj, otoczenie, ludzie wspaniali. Choćby dlatego warto. Odradzam jednak ten hotel. Całkowita porażka z jedzeniem oraz ze standardem w pokoju. Jedzenie monotonne, dramat. Jakość czystości w skali 0-10 oceniam na 2.

Zalety

Bliskość wody, miła obsługa , przyjaźni ludzie.

Wady

Brak właściwego room service. Kolesie z Bangladeszu którzy chyba nigdy nie mieszkali w domu i po prostu takie standardy czystości.

Zuzanna

Pobyt - Grudzień 2023

Hotel przyjazny turystom, duża ilość wind ułatwia komunikację , pokoje przestronne, czyste dobrze wyposażone, obsługa zawsze podobna. Polecam wszystkim którzy szukają miejsca na spokojny wypoczynek

Zalety

Duże, przestronne pokoje, blisko plaży i kompleksu basenów. Otoczenie hotelu bardzo zadbane i czyste.

Wady

Łazienki wymagają większej staranności w sprzątaniu.

Jolanta j

Pobyt - Grudzień 2023

Pobyt rewelacyjny ,personel przemiły,wszystko w dobrym gatunku

Zalety

Przestronny,czysty,wspaniałe baseny blisko morza nigdzie nie brakowało leżaków

Wady

Nie mam zastrzeżeń

Eunika

Pobyt - Grudzień 2023

Fantastyczny hotel,bardzo miła obsługa. Pyszne i bardzo urozmaicone posiłki, pokoje sprzątane każdego dnia,. Korzystałam z 2 wycieczek gdzie na szczególną uwagę zasługuje Mustafa. Opowiadał nam o kulturze,zwyczajach,tradycjach Omanu. Pogoda w grudniu świetna. Na szczególną uwagę zasługuje 24 grudnia .Mogliśmy zjeść obfitą wigilię przy muzyce na żywo.Polecam ten hotel .Na pewno z przyjemnością jeszcze tam WRÓCĘ.

Zalety

Lokalizacja , widoki, czystość, otoczenie pełne kwiatów, bardzo miła obsługa,, bardzo smaczne posiłki. Bardzo dużo podróżuję więc obiektywnie oceniam ten hotel 10 na 10 Pozdrawiam

Wady

Nie mam uwag

Kamila

Pobyt - Grudzień 2023

Fantastyczny Hotel , obsluga przemila , jedzenie ok. Pokoje bardzo ladne. W odleglosci 15 minut spacerem male sklepiki, do lotniska w Muskacie jedzie sie okolo godziny. Plaza hotelowa super, dla kazdego znajdzie sie miejsce. Tylko jechac :)

Zalety

Wysoki pozim uslug

Justyna

Pobyt - Grudzień 2023

Przyjemny, czysto, fajny basen , leżaki, animacje.

Zalety

Idealny hotel na 7 dniowy pobyt, żeby poczytać, popływać, opalać się i przyjemnie spędzić czas. Siłownia, basen , leżaki, kawa z ekspresu:), zajęcia -animacje, jedzenie ok. Dla rodzin z dziećmi również polecam.

Wady

Wada jest też zaletą daleko od atrakcji turystycznych jednocześnie na miejscu niczego nie brakuje.;) jest możliwość odwiedzenia okolicznego miasteczka że sklepem spożywczym itp. My nie byłyśmy.

Aleksandra

Pobyt - Listopad 2023

Mąż kazał mi napisać tę opinię, bo podobno można coś wygrać ;-) No to do dzieła. Hotel: Hotel Barcelo na duży plus. Nie jesteśmy nowicjuszami, trochę już zjeździliśmy i mamy porównanie. A tu można się czepiać np. o to, że miały być (podobno) szczoteczki do zębów, a nie było. (Serio? Ktoś nie wozi swojej?). Zresztą wystarczyło upomnieć się w recepcji, a wszystko donosili. Gdy brakowało wody do picia, to wystarczyło sięgnąć po słuchawkę, powiedzieć „water” i za chwilę była w pokoju. Hotel z wyglądu przepiękny, marmury, złocenia i bardzo piękne obejście. Kilka basenów ze słodką wodą. Szczerze mówiąc, to ja leżałam pod palmami na plaży i pluskałam się w oceanie, a mąż pływał w basenie. Odległość do wody ta sama. Plaża szeroka, piasek drobny. Krabiki, rozgwiazdy i małe rybki. Woda czyściutka. Ktoś pisał, że dobrze mieć buty do wody. Wzięłam z domu i ani razu nie skorzystałam. Obsługa: Chyba największym plusem są tu ludzie. Tak miłej obsługi nie spotkałam nigdzie. W hotelu od wejścia rozlega się upojny zapach kadzidła. Omańczycy, którzy w tym hotelu zajmują się turystami (szczerze mówiąc nie wiem, jaka jest ich funkcja, bo ciągle są w holu i ciągle uprzejmie się witają), zapraszają turystów do dokładania grudek kadzidłowca do kadzielnicy. Było dla mnie bardzo przyjemne, gdy pokazali mi, jak nasączyć zapachem szal, który miałam na sobie. Obsługa nauczyła się kilku słów po polsku i są bardzo szczęśliwi, gdy mogą je wymówić. „Jak się masz?”, „Smacznego”, „Dzień dobry”. To było bardzo miłe. Pokoje: Pokoje są duże, przestronne i bardzo wyciszone. Mieliśmy taki z widokiem na morze i to był strzał w dziesiątkę. Duży balkon, na którym rzadko siedzieliśmy, bo o wiele przyjemniej było wyjść przed hotel i usiąść pod palmą. Wokół hotelu: I tu mały minus. Zdarzało się, że brakowało łóżek leżakowych na plaży. Trzeba było być na plaży do 10.00, żeby zająć dobre miejsce (byliśmy w terminie 8-15.11). Przy hotelowym basenie co wieczór odbywała się dyskoteka. Animatorzy zabawiali gości, proponując udział w układach tanecznych. Niektórzy z gości chyba byli tam z kilka miesięcy, bo tak dobrze znali kroki ;-) Ja bym się za tydzień nie nauczyła ani połowy. No ale niektórzy są zdolni. Był tam zespół muzyczny, który – wyobraźcie sobie – grał polskie przeboje np. eurowizyjną piosenkę Blanki „Solo” albo piosenkę Darii „Paranoia”. To duży ukłon w stronę Polaków, bo w hotelu oprócz naszych rodaków jest też dużo Czechów. A żadnej czeskiej pieśniczki nie słyszałam. Nie znają Karela Gotta ani Heleny Vondrackowej? Hmm. Okolica: Niedaleko (około 15 minut pieszo) jest małe miasteczko, a właściwie wioska. Tam jest sklep spożywczy, traktowany jako supermarket. Dla nas nie była to nawet Żabka, raczej jakaś Kijanka ;-) Nic tam nie kupiliśmy. Jeśli ktoś chce robić zakupy, to powinien jechać na wycieczkę lub skorzystać z propozycji hotelu. Po południu spod hotelu kursuje busik, który wozi turystów do pobliskiego centrum handlowego. My nie byliśmy, bo zakupy zrobiliśmy na targu w stolicy. Podobno jest jakaś symboliczna opłata za przejazd tym busem. Jedzenie: Dla nas nie aż tak istotne, ale myślę, że zadowoli wszystkich. Duży wybór. A najlepsze desery. Mniammm. Mieliśmy wersję All Inclusive. Dla wszystkich na każdym posiłku był bufet. Mąż jest na diecie bezglutenowej i zawsze znalazł wiele potraw dla siebie, bo przy każdej potrawie był opis, czy jest gluten free. Kelnerzy uwijali się, by obsłużyć każdego, komu nie chciało się pójść samemu do barku po napoje. Z alkoholi piliśmy tylko wino. Było OK. Nasi znajomi pili rum i też byli zadowoleni. Innych trunków nie próbowaliśmy. Ogólne wrażenie: Nie jesteśmy z mężem turystami, którzy szukają dziury w całym. Dla nas to było wspaniałe miejsce. Niewiele jest takich, do których chcielibyśmy wrócić, ale hotel Barcelo w Omanie do nich na pewno należy PS Jeszcze jedna cenna informacja ;-) Nie szukajcie szczotki do klopa. Nie ma jej tam. Męczyliśmy się 6 dni. I dopiero ostatniego mój mąż odkrył tajemnicę jej braku ;-) Obok muszli jest jakby prysznic. Jego bardzo silnym strumieniem można oczyścić muszlę. Sic!

Zalety

- Zdecydowanie obsługa! Bez natarczywości, nie czekająca na napiwki, grzeczna i jakby trochę niewidzialna. - Zapach! Ach, jakie to było doznanie kąpać się w tym wszechobecnym zapachu kadzidłowca. - Piękna, prywatna plaża, czysta, z ratownikiem, z ogromnymi muszlami. - Jedzenie: dla każdego coś dobrego, a desery, mniam!

Wady

- Czasem brak leżaków na plaży.

Mariusz

Pobyt - Listopad 2023

Hotel świetny dla seniorów i rodzin z dziećmi które chcą spokoju. Wszędzie daleko, najbliższy sklepik jakieś 2km. Czy przyjechałbym tu jeszcze raz ? Nie.

Zalety

Jedzenie i jeszcze raz jedzenie. Woda w zatoce świetna, cieplutka aż miło. Miła obsługa i cisza ...

Wady

Nieczynny aquapark, animacje słabe, aż szkoda animatorów. Od 2 dnia brak ciepłej wody w pokoju. Ogólnie hotel bez duszy, nijaki.

Barbara

Pobyt - Listopad 2023

Hotel zgodny z opisem, spełnił nasze oczekiwania. Pokoje czyste, bardzo wygodne duże łóżko. Jeśli chodzi o jedzenie każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Kilka basenów więc nie było tłoku.

Zalety

Bardzo sypatyczni i pomocni pracownicy pracownicy hotelu.

Wady

Jedyny minus to za mało leżaków na plaży i przy basenie.

Pobyt - Marzec 2023

Wszystko same plusy, nie ma nic co można zarzucić.

Zalety

Infrastruktura, spokój, doskonale jedzenie.

Wady

Barcelo Mussanah Resort (ex Millenium Resort Mussanah)