Atrakcyjna lokalizacja: ok. 5 km do słynnego parku rozrywki Gardaland.
Tylko 150 m do plaży.
Bogata strefa rekreacyjna: strefa wellness z krytym podgrzewanym basenem, jacuzzi, sauna, strefa relaksu, siłownia.
Twierdza wenecka wpisana na listę UNESCO
Byliśmy zakwaterowani w apartamencie glicine. Duży apartament, czysty. Niestety nie mieliśmy ani balkonu ani werandy. To tylko mały minus. Ogromny ośrodek z wieloma atrakcjami, basenami, place zabaw. Wszystkie co potrzeba. Mieliśmy wykupiony nocleg z wyżywieniem HB. Śniadania codziennie takie same mały wybór bez warzyw. Obiadokolacja wybór z osobnej karty menu w restauracji duży wybór czy dorosły czy dziecko znajda coś dla siebie. Obsługa w restauracji bardzo uprzejma.
Ośrodek i dla rodzin z dziećmi i bez dzieci. O 23:00 cisza nocna na całym ośrodku. Wspaniała atmosfera ośrodka. Duża ilość atrakcji dla dzieci. Czysto na całym ośrodku. Baseny duże lecz niestety w nich zimna woda. Nad jezioro bardzo szybko się dostaniesz. Obsluga i ośrodka na wysokim poziomie posługują się niemieckim, angielskim i włoskim. Obsluga z restauracji w której mieliśmy wyżywienie również na wysokim poziomie. Ośrodek warty polecenia.
Zimna woda w basenach.
Miejsce ewidentnie dla rodzin-wszystko przygotowane pod kątem dzieci: bogata animacja (choć niestety nie po polsku), baseny super (choć mogłyby być mniej zatłoczone), dużo placów zabaw, mini-wesołe miasteczko; wioska za dnia tętni życiem (i muzyką), ale o 23 zapada respektowana powszechnie cisza nocna-nie ma więc problemu dudniącej muzyki czy imprez do rana. Jedzenie bardzo dobre; super kelnerzy-zachwycający profesjonalizmem, poczucie humoru i pozytywny stosunek do dzieci (minus: gości z wyżywieniem HP traktują jakby lekko drugorzędnie); masa atrakcji w okolicy. Dla dzieciaków jest to miejsce rewelacyjne. Myślę, że tam wrócimy.
Witam.Moja wypowiedź dotyczy pola namiotowego a nie domków. Byliśmy w tym roku na campingu Bella Italia (1.09-10.09)i muszę przyznać,że zostałem mile zaskoczony. Namioty w których spaliśmy były estetyczne, wyposażone właściwie we wszystko nieszbędne do egzyztencji - łącznie z korkociągiem ;). Co mnie najbardziej zaskoczyło, to stan łazienek - obawialiśmy się ze znajomymi jak będzie i tu niespodzianka - czysto!!! Jęsli ktoś przyjeżdża z dziećmi to jest tam idealnie dla rodzinnych wyjazdów. Baseny, korty itp., ale gros rozrywek wokół jeziora - m.in. park rozrywki Gardaland (można znowu poczuć się dzieckiem), park wodny czy park filmowy. Poza tym można popływać rowerem, kajakiem. Oczywiście przepiękne miejscowości, ich urzekające uliczki, zatoczki, mariny - coś wspaniałego. Na prawdę godne polecenia. Jęsli ktoś nie znosi upałów, to proponuję termin od 1 września - jest znośnie i bardzo tanio. Pozdrawiam - Łukasz