Blu Laconia Village

4.1

Hotel położony jest w miasteczku, więc w okolicy jest co zwiedzać i gdzie pospacerować. Ma przytulny, zielony teren, jest cicho. Woda i wino są wliczone w cenę posiłków. Pracownicy rozmawiają po angielsku.

Pobyt bardzo udany; pokój duży z tarasem, codziennie sprzątany. Do morza 5 minut wolnym spacerem.

Mila obsluga w recepcji, przydatne sugestie odnosnie wycieczek, tanie drinki i wiele wiecej to atuty hotelu. Brak mozliwosci przedluzenia doby hotelowej za oplata jesli zgloszenie nastepuje pozniej niz na poczatku pobytu jest klopotliwe. Pokoje wymagaja remontu albo przynajmniej odswiezenia. Jedzenie w restauracji okey, jednak brak owocow okazal sie niemila niespodzianka. Animacje wieczorne nie za wysokich lotow i tylko w jezyku wloskim, co moze skutkowac brakiem zainteresowania gosci z Niemiec lub Polski. Generalnie goscie glownie z Wloch.

w opisie ferety przez TUI ,że doba trwa od 14-tej a faktycznie od 17-tej. Rezydent turystów nie powiadania na lotnisku o tym. Pierwszy posiłek o godz 19: 30. Przez brak pokoju jest problem z zakupem za gotówke ( bo tylko na karte hotelową) wody, kawy. Jeżeli nie można inaczej to trzeba dostosować do tego godziny przylotu turystów z Polski ( Poznania- bo z Katowic i Warszawy jest dobrze)To jest powodem złego rozpoczęcia wakacji

Bardzo dobry hotel. Polecam absolutnie. Niektóre pokoje i na pewno łazienki wymagają remontu - jedyny minus. życzliwa obsługa, bardzo duży wybór smacznego jedzenia no i niezwykli animatorzy. Byliśmy w sierpniu 2015r wybrzeże Costa Smeralda bajeczne. Polecamy Sardynię na wakacje na pewno tam jeszcze polecimy.

Miejsce  Włochy / Sardynia / Cannigione
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, trzy posiłki
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, parking

Białe, piaszczyste plaże z turkusową wodą, takie jak Costa Smeralda

Malownicze miasteczka, takie jak Alghero i Cagliari z klimatycznymi uliczkami

Górzyste krajobrazy idealne do trekkingu i pieszych wędrówek

Unikalne nurkowanie wrakowe i jaskiniowe w Cala Gonone

4.1

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Nataliia

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Blisko plaży

Bozena

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Miła obsługa zawsze pomocna. Posiłki smaczne i urozmaicone.

Wady

Nie jest to obiekt pierwszej młodości ale odnowiony i zadbany.

Robert

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

blisko plazy, fajny ogrod

Wady

pokoje do odnowienia

Aleksandra Gzyl

Pobyt - Wrzesień 2015

Zalety

kameralny

Wady

doba hotelowa zaczyna się o 17-tej, a turyści są ( z Poznania) ok. 132-14-tej. i musza kocować w lobby na wolne pokoje

R.K.D.

Pobyt - Sierpień 2015

Zalety

Przepyszne jedzenie bardzo mili pogodni kelnerzy zwłaszcza kierownik sali i animatorzy pomocna recepcja blisko plaża piękny ogród i patio w hotelu codziennie sprzątane pokoje i wymiana ręczników .

Wady

Małe pokoje i już wymagające remontu łazienki Panie w recepcji na szczęście gotowe zamienić pokój jeżeli było to możliwe

Dorota

Pobyt - Lipiec 2015

Sardynia jest miejscem pięknym , szczególnie dla osób szukających spokoju, nawet w sezonie nie ma tu tłumów, jak np, na wyspach greckich czy nawet we Włoszech na kontynencie. Jedzenie bardzo dobre, dużo owoców morza pod różną postacią ,niewątpliwie hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki najwyżej na 3 i to jest największe rozczarowanie.

Zalety

Dobre jedzenie, kolejka wożąca na plaże i to chyba wszystko, może jeszcze animacje

Wady

Hotel na pewno nie jest czterogwiazdkowy, pokoje czyste codziennie sprzątane, ale balkony brudne dawno niemalowane i do tego obowiązek przebywania na basenie w czepkach: z tego powodu ani razu nie korzystaliśmy z basenu, co nam się zdarzyło pierwszy raz podczas wyjazdu

Ala z rodziną

Pobyt - Lipiec 2015

W tym hotelu byliśmy z dzieciakami w czerwcu i wróciliśmy bardzo zadowolenia z pobytu. Bardzo dobra lokalizacja ? dosłownie w kilka minut autem jest do pięknych plaż. Bardzo miłym zaskoczeniem było jedzenie ? trochę się naczytaliśmy negatywnych komentarzy a tu miłe zaskoczenie: wybór był spory, i wcale nie jedliśmy codzienni makaronu z sosem. Personel także na plus ? uśmiechnięci i przyjaźni ludzie, nawet panie sprzątające. Wg nas to dobra propozycja dla rodzin z dziećmi.

Zalety

personel i położenie

Pobyt - Sierpień 2013

Byliśmy w hotelu Laconia na przełomie lipca i sierpnia, wróciliśmy bardzo zadowoleni. Hotel ładny, w przepięknym ogrodzie, do plaży niedaleko. Jedzenie smaczne. Polecam szczególnie rodzinom z dziećmi. Jest dla nich duży plac zabaw, brodzik, mini klub i animacje wieczorem. Drobny minus - do najbliższego sklepu jest dość daleko ale można tam dojechać bezpłatna kolejką hotelową.

Blu Laconia Village