Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Udogodnienia dla dzieci: plac i pokój zabaw, miniklub (3-13 lat), w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci.
Tuż przy hotelu publiczna plaża z drobnym, białym piaskiem z łagodnym zejściem do morza.
Atrakcyjne położenie: na niewielkim wzniesieniu schodzącym łagodnie do plaży, ok. 3 km od małej wioski Kiwengwa.
Bogata oferta SPA: jacuzzi, masaże rewitalizujące, zabiegi na twarz i ciało, zabiegi wykonywane naturalnymi kosmetykami.
Ładne miejsce, kiepska obsługa. Jest możliwość wypożyczenia sprzętu sportowego.
Dużo zieleni wokół. Ładne domki wtopine w zieleń. Wygodny i czysty pokój.
Marna obsługa szczególnie w recepcji - raczej nie rozumieją gości. Wiele spraw wymaga długiego czekania. Brak uśmiechu na twrzach. Posiłki monotonne. Wieczorki artystyczne sprowadzały się do wciąż tego samego marnego zespołu.
W zaostrzeniach pandemicznym odnaleźli się b. dobrze. Hotel czysty, pokoje w domkach w ogrodzie ładne i czyste . Super jedzonko . Miła i zaangażowana obsługa . Rozległy ogród . Szeroka plaża z dużymi odpływami co ma swój urok .Na plaży trochę naganiaczy, ale da się wytrzymać. Wieczorami koncerty przy basenie bardzo przyjemne .Wycieczki fakultatywne -naprawdę nie -lepiej samochód z kierowcą.Trzeba tylko przetrwać koszmarne lotnisko .
Przestrzeń .Ogród .Plaża.Profesjonalna obsługa .
Nic
Ładny ogród , miła obsługa pokoje przygnębiające , stare , nie remontowane
Ładny zadbany ogród
Pokoje nie zasługują więcej niż na 2 gwiazdki Jedzenie słabe ,monotonne , ( np 14 dni serwują tą samą rybę w tej samej marynacie ) , mięso zawsze twarde , posiłki lekko ciepłe , mdłe
Lokalizacja idealna, cisza, spokój , kameralna.Nie ma tłumów i ogólnego blokowego spędu turystów, jak w innych hotelach. Mieszkamy w chatach krytych strzechą , uroczo i klimatycznie. Można, najkorzystniej to wychodzi na miejscu poprosić o zamianę za dopłatą apartamentu, mega komfortowe warunki. Wielkie łoże, przestrzeń, dwa prysznice, jeden na zewnątrz, duża wanna, blisko plaża. Część plaży jest przy hotelu , część publiczna. Na publicznej plaży są plażowi chłopcy, sympatyczni, mówiący też po polsku.Można zakupić różne pamiątki, oferują wycieczki i inne, jeżeli chcemy coś kupić, warto się targować. Wycieczki oferowane przez lokalsów są bezpieczne i wyglądają tak samo jak te wykupione przez biuro, tylko znacznie tańsze :) Można płacić kartą np. za safari. Przy grupie 7-8 osób można nawet za 350 $/os.ze wszystkim. Polecam safari jednodniowe, zwierzęta będą na 100% i tyłek się mniej wytrzęsie :) Sam hotel jeden z najlepszych, napiwki 1$ nikomu krzywdy nie zrobią a bardzo ucieszą obsługę, bo jest tam bieda, wystarczy przejść się dalej do wioski. Można dla dzieci też coś zabrać, np.buciki. Biegają po plaży, a od miłych Masajek zakupić biżuterię.
Pięknie położony, bardzo miła i pomocna obsługa. Klimat tego miejsca gwarantowany.
Nieświeża toaleta ogólnodostępna w hotelu.
W trakcie pobytu dwutygodniowego poza korzystaniem z uroków hotelu oraz pięknej plaży skorzystaliśmy w 3 wycieczek oferowanych przez biuro \"Polak w tropikach\", które pozwoliły nam poznać Zanzibar. Przewodnicy miejscowi świetnie mówiący po polsku, rozumiejący i żartujący w naszym języku. Zapewnili nam świetne wrażenia, a czas zwiedzania, pływania czy nurkowania nie grał roli. Mieliśmy być zadowoleni i byliśmy.
Hotel jest pięknie położony, we wspaniałym ogrodzie
Piękna plaża, bardzo klimatycznie, podobnie jak w Kenii, choć troszkę bardziej dziewiczo, polecam jak najszybszy pobyt ze względu na personel który jeszcze nie wie co to napiwki (w Kenii już wiedzą) nieduże obłożenie hotelu, większość turystów z Polski (sympatyczni) trochę Niemców, dobre posiłki, rewelacyjny personel w restauracjach, rewelacyjny przelot 7godz 53 minuty,słabe lotnisko na Zanzibarze,cisza spokój polecam.
hotel bardzo klimatyczny, rewelacyjna obsługa
trochę niski standard pokoju, choć czysty
hotel to 4 gwiazdki, bardzo dobre 4 gwiazdki. Pokoje ładnie urządzone, bardzo czyste i przestronne, wokół hotelu dużo zieleni, co się sprawdza szczególnie podczas upałów. Goście mają zapewnione leżaki i parasole. Rezydenci bardzo pomocni, wyjazd udany.
Hotel (bungalowy w rozległym parku) rewelacyjny, posiłki, drinki, animacje wieczorne - rewelacyjne - polecam Zanzibar i Tanzanię