Bluesun Borak

4.1

HOTEL CZYSTY POSIŁKI BARDZO DOBRE I UROZMAJCONE CODZIENNE SPRZĄTANIE I WYMIANA RĘCZNIKÓW POŚCIEL RAZ NA TRZY DNI OBSŁGA BARDZO MIŁA LOKALIZACJA WSPANIAŁA

Pojechałam na wycieczkę do hotelu który był zamknięty nikt nie raczył mnie poinformować. Minol juz miesiąc a ja w dalszym ciągu kasy nie dostałam za opłacony hotel...

Porażka, zdecydowanie nie polecam

Świetny hotel

Wrażenia ogólne dobre. Pokoje czyste i przyjemne ale nieco za małe jak na 4*. Ręcziki, pościel wymieniane są (jeśli ktoś sobie życzy) nawet codziennie. Obsłyga b. sympatyczna i wiecznie uśmiechnięta. Jedzenie dobre ale jak to na wakacjach i to 14 dniowych może się znudzić. Miejsce w 90% odwiedzne przez niemieckich i brytyjskich emerytów (przynajmniej we wrześniu), a co za tym idzie "rozrywka" dostosowana dla tej grupy wiekowej. Plaża przy hotelu dość fajna i b. blisko. Bol podobnie jak hotel raczej dla osób szukających spokojnego i wyciszonego urlopu niż rozrywek. Ogólnie polecamy.

od1 394 zł za osobę

Nazwa  Bluesun Borak
Miejsce  Chorwacja / Brac / Bol
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, tenis, nurkowanie, parking

4.1

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Bogusław

Zalety

LOKALIZACJA

Wady

BRAK

1.0
Ali

Pobyt - Wrzesień 2019

Zalety

Ogulnie hotel i obiekt hotelu z zewnątrz był ok

Wady

.duzo by pisać

3.5

Iwona

Pobyt - Czerwiec 2009

Zbyt malo rozrywki !

Pobyt - Luty 2009

Hotel był cudowny. Wiadomo że za dopłatą widok na morze, personel w hotelu fantastyczny, szczególnie animatorzy. Codziennie dostępne były najróżniejszy atrakcje ruchowe. Np. zabawy w basenie albo wycieczki rowerowe. Wyżywienie średnie, co nieoznacza że złe. Do kolacji podawali wino, ładnie z ich strony ( w all w Grecji tego nie było ). Przy hotelu znajduje się niewielka plaża, a także lasek.

Włodzimierz

Pobyt - Luty 2009

Jest to jeden z naszych ulubionych hoteli. Co roku przyjeżdżamy tutaj na dwa trzy dni żeby dobrze rozpocząć lub miło zakończyć wakacyjne vojarze. Napisze tylko o jednej rzeczy która nam osobiście nie odpowiada w tym hotelu. Mianowicie jest to kolacja. Posiłki są mało urozmaicone i co gorsza względnie się powtarzają. Względnie inaczej rzecz ma się kiedy mówimy o śniadaniu lub obiedzie. Mimo to polecam hotel. Bardzo fajne miejsce.

Buber

Pobyt - Lipiec 2006

Hotel wysokiej klasy. Najlepsza jest obsługa, dyskretna, pełna taktu, robiąca wszystko, aby gośc czuł się najważniejszy. Jedzenie - rewelacja, przygotowywane często na miejscu. Kelnerzy sprawni, uprzejmi, nie dziwiący się niczemu, władający conajmniej kilkoma językami (rewelacyjny pan Bożan i pani Jelenka). Super szef sali - Josef. Jedyny mankament - profil hotelu - niemieccy emeryci - program jest pod nich. Ale w hotelu nie siedzi się cały czas, a sami emeryci byli ok.

Bluesun Borak