Ogólnie ok ale bez rewelacji - nieco podniszczony obiekt - do plaży 8 -10 min spacerem codziennie jest serwis sprzątający - brak prysznica z brodzikiem, zamiast tego słuchawka od prysznica zawieszona koło toalety. Basen czynny do 23.00 czasem głośne imprezy do nocy
Czysta woda w basenie, codzienny serwis sprzatajacy
Zawilgocona łazienka, brak prysznica, hałaśliwie imprezy koło basenu w nocy, plac zabaw dla dzieci kompletnie nie nadaje się do użytku
rezydent nie rozmawia po polsku słaby kontakt z wczasowiczami basen ok ale zanieczyszczone dno nie sprzatane ogólnie ok bardzo poważne problemy z otwieraniem szlabanu wjazdu oraz wyjazdu konkurencyjna brama brawo złosliwa ochrona upierdliwi ludzie z konkurencji zbyt mało atrakcji dla dzieci w wieku szkolnym poza basenem niema nic mile widziany internet w łatwo dostepnym miejscu nawet w apartamentach stałe łącze mile widziane zaniedbane łazienki kabina z prysznica uszkodzona kanalizacja wybija w łazience niemiłe zapachy z kanalizacji obsłóga pań sprzatajacych bardzo dobra miłe i dokładne .bar miło by było gdyby menu było po polsku to jest duży kłopot by cos zamówic przeciez tam jest wiekszosc polaków robactwo w łazienkach się zdażało poza tym wszystko było super dziekujemy i czekamy na kolejna oferte na następny rok czekamy i pozdrawiamy
Przede wszytkim nie jest to hotel, tylko apartamenty które wybajmuje biuro podróży w związku z czym nie ma w tym "hotelu" żadnej recepcji. Po przyjeżdzie indywidualnym (autem) nie znaleźliśmy bo i nie było żadnej recepcji, biuro podróży nie poinformowało nas że jest to kompleks apartamentów w zw. z czym jest Bravo 1,2..chyba az do 6!!!!!!!!!!!
Dopiero po telefonei do rezydenta, pracownik alfa star zaprowadził nas do pokoju. Rezydent nie mieszka w Bravo !!!!!!!!
Apartamenty nowe, czyste, dobrze wyposażone, od kuchenki począwszy na klimatyzacji kończąc. Standard ponad średnią. Jedyny minus to "prysznice" - natrysk bez kabiny i brodzika, woda leje się na całą łazienkę. To podobno częsty widok w bułgarskich łazienkach (styl korzystania z natrysku też podobno inny niż w Polsce). Rezydentka i obsługa kompetentni i bardzo mili. Apartamenty w cichym otoczeniu jednakże sam Słoneczny Brzeg tętni życiem 24 godziny na dobę i raczej mogę go polecić ceniącym zabawowy tryb spędzania wakacji. Szukasz spokojnej miejscowości - to nie tutaj. Podsumowując: apartamenty pozytywnie nas zaskoczyły, warte swej ceny.
Żadne katalogi tego nie podają, ale hotel, a właściwie apartamentowiec leży przy głównej, przelotowe, bardzo, bardzo hałaśliwej drodze, gdzie od świtu do nocy pędzą autobusy komunikacji miejskiej i inne pojazdy. Piękne zdjęcia w katalogach pokazują obiekt od strony wewnętrznej-od basenu. A przecież część pokoi ma widok właśnie na wspomnianą ruchliwą ulicę i nie ma szans otworzyć balkonu chcąć wypocząć. Po mojej interwencji w 8 dniu (połowie wczasów) wreszcie zmieniono mi pokój, ale ciszej wcale nie było. Ale to jedyny mankament. Basen wspaniały, czyściutki-wiecznie lodowata woda :-), 2 bary przy basenie (w każdym inne ceny piwa, warto sprawdzić), szkoda tylko, że obsługa barów w ogóle nie zna nawet podstaw j.angielskiego przez co utrudnione było składanie zamówień. Sprzątanie pokoi-codziennie i dokładnie. Klimatyzacja działała bez zarzutów-17 stopni w pokoju, a na zewnątrz 40-super uczucie.
polecam goraco wszystko zgodnie z opisem, klimatyzacja i czystosc do plazy ok 5 min spacerkiem ,sklepy blisko
Problem z klimatyzację - tylko mieli powietrze. Obsługa twierdzi że jest za słaba w sezonie.
Sniadania koszmarne - nie warto absolutnie, 100 m dalej w bistro taniej i smaczniej.