Cerf Island Resort

4.3

Pobyt w hotelu bardzo udany. Willa o nazwie Kakatwa przestronna, komfortowa i prysznicem pod gołym niebem

Cudowne miejsce, gorąco polecam! Obsługa ,serwis rewelacja ,wszystko pierwsza klasa, polecam gorąco !!! Personel bardzo pomocny , przyjazny , współpracujący , z niczym nie ma problemu, do przodu byle goście byli zadowoleni. Ogrom miejsc na świecie zwiedziłam ,ale w żadnym nie zderzyłam się z taką pomocą ,wsparciem, zaangażowaniem jak ,w tym resorcie ,człowiek czuje się jak w raju🥰😇! Pokoje codziennie sprzątane, czysciutko, serwis top 1, jedynie co zalecam to preparaty na komary , gdyż klimat wilgotny i owady kąsają. Prysznic pod gołym niebem , mimo upalu zimna woda jest „gorąca” Jedzenie smaczne , mając bb zalecam poprosić obsługę o szynkę, ser, bądź bekon -z uwagi na klimat nie serwują wędlin ,nabiału na bufecie. Śniadanie typowo europejskie , płatki , croissanty, omlety , jajka na twardo , chcesz więcej pytaj obsługę-wcześniej wspomniałam . Obiekt zadbany, jest i żółw w zagrodzie, leżąc bad basenem fruwają nietoperze, na plaży śmigają kraby , można wziąć kajak i popłynąć na wyspę obok , bądź na około cerf ,widoki rewelacja . Niesamowity resort z świetnym teamem , polecam ! Jak Seszele to trafny wybór Cerf island resort-transfer na Mahe ok 10min , resort ma swoje dwie łodzie ,które kursują za darmo w wyznaczonych godzinach ,a jak chce się mieć swój prywatny transfer to wystarczy zadzwonić do recepcji i żaden problem ,a koszt 15€/os Polecam

Nazwa  Cerf Island Resort
Miejsce  Seszele / Mahe
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, dostęp do internetu, darmowe wifi, sporty wodne

4.3

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Michał

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Pyszne jedzenie, miła obsługa

Wady

Brak w otoczeniu hotelu dodatkowych atrakcji

Angelina

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Wszystko!

Wady

Cerf Island Resort