Luksusowe hotele i nowoczesne wieżowce jak Burj Khalifa
Rajskie plaże i turkusowe wody Zatoki Perskiej
Wyprawy na pustynię i wycieczki na wielbłądach po piaszczystych wydmach
Największy na świecie park wodny Aquaventure
Tragiczne doświadczenie - zdecydowanie odradzam! Pobyt w tym hotelu był jednym z najgorszych, jakie kiedykolwiek mieliśmy. Już od samego początku wszystko szło nie tak. Nie dostaliśmy dostawki dla dziecka, mimo że była zapłacona. Brak jakiejkolwiek reakcji ze strony obsługi. Śniadania to absolutna katastrofa – nie było nawet masła, a jedyną opcją była owsianka bez żadnych dodatków. Jak można się tym najeść? Obiadokolacje w ofercie okazały się obiadem o godzinie 14, co samo w sobie jest absurdem. Porcje były tak małe, że moja 5-letnia córka wychodziła głodna, a co dopiero dorośli. Basen? Można z niego korzystać maksymalnie 2 godziny, a obsługa cały czas czepiała się o wszystko. Moja córka nie mogła nawet stać w pobliżu drzwi, bo „się otwierają”. Co więcej, nie otrzymała ręczników, a próba wyjaśnienia tej sytuacji z personelem była bezowocna. Obsługa w ogóle nie dba o komfort gości, jedzenie jest poniżej krytyki, a podejście do dzieci pozostawia wiele do życzenia. Zdecydowanie nie polecam tego miejsca nikomu!
Wszystko powyżej wymienione….