Effect Grand Victoria

Pobyt bardzo udany, pogoda sprzyjala, jedzenie smacze ale dla nas za ciezkie brak mozliwosci zastapienia go czymkolwiek innym, lokal po przeciwnej stronie ulicy bardzo meczacy z tego wzgledu ze ich niemiecki repertuar powtarzal sie z dnia na dzien. Bardzo glosny. Calemu zlu nadrabial widok z lodży :)

hotel bardzo blisko plaży co jest jego dużym plusem, natomiast basen jest dosć mały i mało jest leżaków, pool bar jest na plus jednak jest on również mały, pokoje ze specyficzną grafiką na ścianach, lobby/recepcja - ciemne, bez bezpośredniego dostępu do światła

Hotel jak najbardziej godny polecenia. Jeden z najlepszych czterogwiazdkowych obiektów, jakie przyszło mi odwiedzić w Bułgarii. Jest bardzo dobrze zlokalizowany. Wychodząc z niego znajdujemy się od razu na deptaku biegnącym wzdłuż plaży i zaledwie około 700 metrów od ścisłego centrum Słonecznego Brzegu. Cały obiekt został odnowiony przed sezonem 2018, przez co infrastruktura i pokoje są bardzo nowoczesne.

Bardzo glosno, kakofonia muzyki zewsząd -można zwariować gdyż lezac przy basenie/lezak przy lezaku/słyszy się dudnienie nie do przyjęcia /taka ilość decybeli/Sam hotel architektonicznie przypomina rafinerie.Widok na morze przyslaniaja budy usytuowane nad plaza przy deptaku ustawione po lewej i po prawej stronie deptaka a wiec jak się spaceruje to tez morza nie widać- niezrozumiala przesadzona do nieprzytomności komercja.Pokojezwyczajne bez rewelacji.FANTASTYCZNA kuchnia i kelnerzy którzy pięknie tańczyli Blugarskie tance.PLAZA CALKOWICIE OPANOWANA PRZEZ TURYSOW -PARASOL PRZY PARASOLU a w morzu także scisk ze trudno było w bezpiecznej odleglosci od brzegu plywac.SLONCE SWIECILO OSTRO ale na to nie narzekamy ,natomiast woda w basenie za zimna .ZA NASZEJ MLODOSCI BLUGARIA DLA NAS BYLA BARDZIEJ POCIAGAJACA.

Na wakacjach byłem pod koniec sezonu, czyli od 15 do 25 września. Ogólnie jestem mega zadowolony. Pogoda dopisała, a co najważniejsze, nie było takiego ścisku. Były wolne leżaki, w barze obsługiwano nas błyskawicznie. Okolica przepiękna, pokoje czyste, obsługa bardzo miła. W hotelu goszczą się gównie niemcy i rosjanie (wam pozostawiam rozstrzygnięcie czy to zaleta czy wada) więc i okoliczne bary nastawione są na tegoż konsumenta - dużo niemieckiej muzyki śpiewanej na okrągło dzień w dzień (można dostać do głowy). Wyjazd oceniam na piąteczkę. Pozdrawiam

Nazwa  Effect Grand Victoria
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Słoneczny Brzeg
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, sporty wodne, rowery, parking

Udogodnienia dla dzieci: brodzik, plac zabaw, pokój gier oraz miniklub.

Atrakcyjne położenie: w sercu Słonecznego Brzegu, tuż przy promenadzie, blisko restauracji i barów.

Bogata oferta rekreacyjna: program animacyjny - zarówno sportowy jak i rozrywkowy, minigolf, siatkówka, aqua aerobik.

Hotel położony bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży (przejście przez promenadę).

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
DAMIAN SZYMCZAK

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Bardzo blisko plazy i glownego deptaka. Fantastyczny widok z tarasu z 6 pietra. Obsluga mila choc mogliby sluchac dokladnie tego co sie do nich mowi.

Wady

Tluste i smazone jedzenie, bardzo ciezkie. Wszystkie drinki bardzo slodkie. Lodowata woda w basenie. Waskie drzwi do toalety mimo tego ze jest przystosowany dla osob niepelnosprawnych. Bardzo slabo dzialajaca klimatyzacja. Ludzie roboty na jadalni, bez slowa. Animacje dla dzieci kazdego dnia takie same.

OLGA

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Czerwiec 2019

Zalety

blisko morze, w centrum - blisko promenada, sklepy, bary, pool bar

Wady

hotel mało przyjemny, lobby małe i wraz z recepcją są pozbawione bezpśredniego dostępu do światła dziennego, basen również nie za duży, niewiele leżaków

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

dobra lokalizacja (blisko centrum, pierwsza linia brzegowa), bezpłatne Wi-Fi na terenie hotelu, animacje dla dzieci i dorosłych, dostępne wyżywienie gluten free, czyste, zadbane, przestronne i ładnie urządzone pokoje.

andrzej i halina

Pobyt - Sierpień 2016

Zalety

bliskość morza-oraz mila obsluga i b.dobra kuchnia.

Wady

za dużo decybeli,,za duzyscisk nad basenem oraz.zimna woda w basenie, zbyt duza komercjalizacja dookoła, b.zaniedbana przyroda ,park uragajacy tej nazwie.

Jakub

Pobyt - Wrzesień 2015

Zalety

-plażę od hotelu oddziela tylko deptak -czysty ładny basen, który łączy się z barem, którego część stołków barowych zanurzona jest w wodzie -sprzątane codziennie -miła, pomocna obsługa -mega czysty piasek -darmowe leżaki przy basenie

Wady

-zabrakło coca coli, co moim zdaniem było bardzo dziwne. Na ich szczęście, brakowało jej tylko przez dwa dni (albo aż przez dwa dni)

Effect Grand Victoria