Hotel znajduje się 500 m od centrum Hersonissos, stanowiąc idealną bazę wypadową do wszystkich atrakcji i rozrywek.
Dla fanów wodnego szleństwa: 2 baseny odkryte (1 z wodą morską) i 3 zjeżdżalnie wodne.
Bogaty program animacyjny oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.
Dla dzieci: animacje i zajęcia w mini klubie, plac zabaw, brodzik, zjeżdżalnia wodna.
Pobyt bardzo udany Hotel - lata świetności ma już za sobą,, pokój mały ale przyjemny, łazienka do remontu, balon widok na morze bezcenny Obiekt - dostępne 5 basenów, zjeżdżalnie ,plaża cudna z dostępem do morza Bar na plaży plastikowe all inclusive - piwo ,brendy, ouzo , wino dodatkowe drinki płatne Jedzenie - podane w niezbyt estetycznych bemarach i raczej zimne ale zawsze jedna potrawa smaczna, dodatkowo zawsze zestaw kilku sałatek, desery i lody . Na plus kuchenka mikrofalowa w której można było podgrzać sobie jedzonko Dodatkowo blisko centrum, możliwość spacerów z cudnymi widokami, rezerwując miejsce warto zwrócić uwagę na pokój z widokiem na morze ,by nie spoglądać sąsiadom w balkon,
Położenie, ilość basenów , widoki
Jedzenie
Hotel ma swoje lata ale nie ma się do czego przyczepić. Widok z balkonu rewelacyjny,blisko plaży. Dla mnie jako mięsożercy b.mały wybór na obiedzie i kolacji ,sosy tylko bolognese i Napoli . Barmani mega gburowaci.. Sklepy b.blisko,restauracje ,generalnie-całkiem fajnie.
Położenie.
Dla mnie mały wybór dań mięsnych, niesympatyczni barmani
Hotel nie zasługuje na 4*. Dla nas co najwyżej na 2*. Oferta w ogóle nie zgadzała się z przedstawioną na wakacjach pl. Zdjęcia z oferty inne niż w rzeczywistości. Uważam że to oszustwo np. na basenach nie ma wysepek z palmami. Pokoje i łazienki to wczesny PRL. Z lotniska dotarliśmy o godz. 11, nie zagwarantowano nam nawet wody. Otrzymaliśmy pokój na 2 piętrze, gdzie winda nie działała. Żadnej pomocy w transporcie bagaży!! W ofercie była informacja że bar w hotelu jest do 23:55 w rzeczywistości do 22:00. Pokój dla trzech osób około 10m2 z szafą bez drzwi. Łazienka z mikroskopijną, zniszczoną wanną, drzwi odrapane napuchnięte od wilgoci. Jestem osobą niepełnosprawną, zgłosiłam na recepcji niedogodności, pan nic nie mógł pomóc, dopiero interwencja u rezydenta skutkowała zamianą na drugi dzień i otrzymaliśmy pokój na parterze z prysznicem. Standard był lepszy, ale na co najwyżej 3*. Brak moskitier, codziennie wieczorem była walka z komarami. W basenach słona woda. Dostęp do pełnego morza tragiczny, można połamać nogi na kamieniach. Stworzony z zejściem z piaszczystej bardzo wąskiej plaży brodzik na morzu tylko dla dzieci. Korzystaliśmy z wejścia w innych hotelach, gdzie zejście do pełnego morza było z piaszczystej plaży. Kolacja była w godz. od 18-21, kiedy wracaliśmy z wycieczek o godz. 20 nie było 80% jedzenia, jedliśmy to co pozostało, suche pieczywo i warzywa, bo ciepłych posiłków już nie było. Personel nic nie dokładał. Po godz. 10 po śniadaniu brak możliwości napicia się kawy czy herbaty, co najwyżej w pool barze, kawa z jednorazowej torebki w plastikowym kubku do chłodnych napojów. Wybór alkoholu to rozrzedzone piwo, brendy i ouzo. W wersji al inclusive musieliśmy dodatkowo dokupywać napoje. Dużo podróżuję i korzystałam z ofert różnych biur podróży ale z takim tak mogę nazwać oszustwem jeszcze się nie spotkałam. Brak rozrywek jak np. potańcówki, było tylko raz karaoke. Większość czasu spędziłam na zwiedzaniu, inaczej pobyt w tym hotelu byłby dla mnie koszmarem. Za osobę zapłaciłam 2,8 tys. Oferta warta 1,5 tys. zł.
Jedyna zaleta hotelu: codzienne sprzątanie i wymiana ręczników.
Tragiczny standard pokoi. Stare meble, w łazienkach maciupka wanna i brudne kotary. Małe pokoje, trudno się poruszać. Brak moskitier, komary chciały nas zjeść. Jedzenie monotonne, brak normalnej kawy po godz. 10. Okropne alkohole, trzy rodzaje: piwo, brendy i ouzo. Kolacja była do 21 o 20 nie było już 80% jedzenia. Brudne naczynia. Baseny ze słoną wodą, zdjęcia basenów to chyba z innego hotelu bo w rzeczywistości wyglądało to inaczej. Zejście na pełne morza tylko po śliskich płytach kamiennych.
Hotel czysty ,zadbany. Panie sprzątające dbają o czystość pomieszczeń i na jadalni. Wokół hotelu dużo zieleni Teren duży , rozległy
Piękny basen wypełniony wodą morską ,przedzielony dwoma małymi mostkami. Woda w basenie płytka, gdzie spokojnie można popływać. Parę kroków dalej jest morze z małą zatoczką , gdzie spokojnie mogą bawić się dzieci. Z tyłu hotelu biegnie promenada ciągnąca się do portu ,z restauracjami , w których grana jest muzyka grecka i nie tylko
Słabe wi fi
Nie mam zastrzeżeń, czysto , sprzątany , codzienna wymiana ręczników, dwa razy wymiana pościeli .
Hotel przy samej plaży, kilka wejść .
Nie szukałam wad.
Dobrze poza wieczorami, dużo leżaków blisko morza, duży kompleks, woda na każdym kroku, dużo basenów zawsze ktoś coś znajdzie dla siebie.
- położeni blisko morza i promenady - miła obsluga w recepcji i panie sprzątajace, kelnerzy, - zróznicowane jedzenie: krewetki, małże, musaka, suflaki, pesto z oliwek, ciasta
- (...) barmani zamykajacy co do sekundy bar przed nosem - polska animatorka i dj siedzacy non stop telefonie i trzymajacy się programu imprez zero karaoke, minidisco notorycznie opózźniane - (...) - dj puszczajacy muzyke co jemu sie podoba tak by szybko rozgonić towarzystwo do domu. - areobik w basenie jak mu sie zachce prowadzić.
Jeżeli chodzi o otoczenie hotelu to jest pięknie, blisko piaszczysta plaża, dalej piękne skały. Wszędzie blisko. Posiłki jak najbardziej pozytywne. Ogolnie polecam Hotel.
- blisko do plaży - posiłki bardzo dobre - blisko do miasta - blisko z lotniska - bardzo fajna lokalizacja
- pokoje do odświeżenia ale czysto i codziennie sprzątają
Odpoczywaliśmy w hotelu Eri Beach i jesteśmy bardzo zadowoleni 😊 Ogólnie hotel zrobił bardzo dobre wrażenie, z czystym sumieniem polecamy na wakacje! ☀️🇬🇷
Dobre jedzenie: smaczne, urozmaicone, z potrawami kuchni greckiej. Bardzo podobało nam się położenie hotelu – pierwsza linia brzegowa, a jednocześnie w samym mieście, wszystko blisko. Duży teren,pełen zieleni i różnorodnej roślinności, kilka basenów i barów, leżaków wystarczająco dla wszystkich. Obsługa miła i pomocna, atmosfera przyjemna. Ceny przystępne, jak na ten standard.
pokoje wymagają remontu, ale praktycznie tylko w nich spaliśmy, więc nam to nie przeszkadzało. Większość czasu spędzaliśmy na plaży lub przy basenie.
(...) Hotel położony w doskonałej lokalizacji, tuż przy samej plaży, z pięknym otoczeniem i świetnymi udogodnieniami. Baseny i zjeżdżalnie to prawdziwy atut – szczególnie dla rodzin z dziećmi. Basen nad samym morzem z wodą słoną robi wrażenie, choć pozostałe baseny również są bardzo dobrze utrzymane. Dużym plusem jest basen na każdym piętrze oraz zjeżdżalnie dla dzieci, które zapewniają mnóstwo frajdy. Niestety, pokoje hotelowe pozostawiają nieco do życzenia – są małe i dość stare. Nasz pokój miał piękny widok na morze, ale wieczorami było bardzo głośno z powodu hałasu dobiegającego z baru. Hotel to duży kompleks, a raczej dwa połączone kompleksy – goście z żółtymi i niebieskimi opaskami mogą korzystać ze wszystkich basenów i zjeżdżalni, co jest dużym udogodnieniem. Jedzenie w restauracji było przeciętne ale z plusem, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Na szczególną pochwałę zasługują przepyszne desery i ciasta w tym lody dla gości. Obsługa hotelu była na ogół miła i pomocna – szczególnie pan na recepcji, który przywitał nas z uśmiechem i wszystko dokładnie wyjaśnił. Niestety, pani przy wieczornym barze nie była zbyt uprzejma.
położenie, lokalizacja, widok z pokoju genialny względna czystość obsługa w porządku połowa barmanów miła :) świetne i widokowe miejsca do wypoczynku wieczorem przy drineczku
pesel :) lata świetności za nim ale dobrze zaprojektowany tak aby z wielu pokoi byl widok na morze
ogólnie ok. jedzenie jedynie bardzpo monotonne i non stop zimne. bar wino,piwo, rakija i brendy troche skromnie. połozenie plaza widoki super, blisko do tawern i skepów . do 4 gwiazdek sporo brakuje
Jesteśmy obecnie w hotelu. Położeni doskonałe blisko plaży. Obsluga na stołowce uwija się szybko. Jedzenie każdy coś znajdzie dla siebie. Najwieksza porażka(...) (...) to że w dniu o 11 maja być obcinane opaski a wylot dopiero o północy. Pierwszy taki mój taki przylądek gdzie opaska zabierana jest mi przed wylotem. Porażka trzymanie ludzi 12 godzin bez jedzenia z.dziećmi to porażka dla Coral Tavel i hotelu. (...)(...)
- blisko morza - miła obsluga w recepcji i na stołówce
- stechlizna i smród w łazienkach - sloniowacy barmani, ruszaja się jak muchy w smole, kolejik jak za PRLu -(...) - animatorka przy mini disco. Nie ma rodzielenia mini disco od imprezaly dla doroslych. Dziecko moje o maly włos nie zostalo by poturbowane. - 12 godzin czekania na samolot bez jedzenia i pokoju - byłem z Coralem w Turcji i wylatywalosmy też w godz. nocnych i był prowiant na droge.
Otoczenie hotelu piękne. Plaża znajduje się na terenie należącym do hotelu. Plaża częściowo piaszczysta a częściowo kamienista. Byłam z 3.5 letnią córką. Wakacje w tym hotelu bardzo się jej podobały. Ręczniki i pościel były zmieniane co drugi dzień. Pani sprzątała też co drugi dzień. Rzeczywiście w łazience był nieprzyjemny zapach wydobywający się z kanalizacji. Jedynie sedes był brudny po poprzednich gościach. Pan serwujący lody bardzo miły. Kolejki do dań przygotowujących na miejscu bardzo długie. Tylko dwa razy były frytki, a kolejka do nich to ok. 1 godziny stania. Jedzenie praktycznie codziennie takie same, ale jest ogromny wybór. Ja wybierałam warzywa, owoce oraz spaghetti. Wino i piwo serwowane przy basenach, ale nie korzystałam. Kolejki do nich były bardzo długie. Ok. godziny 16 w barze przy basenach serwowano kanapki i ciasto, które zostało ze śniadania. Pokój mały, ale nie był to dla mnie problem. Reasumując, to jest budżetowy hotel 3* w dobrej cenie.
Blisko do plaży. Dużo jedzenia. Piękne krajobrazy. Blisko do zwiedzenia różnorodnych miejsc. Plaża bezpieczna dla dzieci, odgrodzona kilka metrów od brzegu dużymi kamieniami.
Brak mydła w dozownikach w łazienkach przy basenach. Baseny w Eri Beach wszystkie ze słoną wodą, co było zarówno dla mnie i dziecka bardzo niekomfortowe. Trzeciego dnia poszłyśmy na basen do sąsiadującego hotelu, gdzie były one chlorowane. Jest możliwość korzystania z nich dla gości Eri Beach.
Hotel raczej średni, byliśmy zakwaterowanie w starszej części hotelu, która była częściowo odremontowana a częściowo bardzo stara. Pokoje sprzatane(zamiatanie/przetarcie podłogi) codziennie. Na życzenie (zostawialiśmy jakies drobniaki) wymieniano nam codziennie pościel i ręczniki. Widać że ta część hotelu już swoje przeżyła. Bardzo słabo wyciszony, wewnątrz słychać wszystko z korytarza. Dużym plusem jest lokalizacja hotelu przy samym morzu, gdzie są dwie plaże -jedna przygotowana pod dzieciaki,piaszczysta, oddzielona od głębszej części kamieniami. Dzieciaki mogą się pluskać dowoli . Druga -otwarte morze ale w zatoczce z łagodnym zejściem. Też frajda dla małych i dużych . Pierwsze 4 dni dzięki tym plażom były piękne bo w hotelu tylko jedlismy i spaliśmy. Jednak…. W piątym dniu zaczęliśmy wymiotować,później mieć biegunkę i dalej gorączkę i duże osłabienie i tak już było do końca wyjazdu. Złapaliśmy tam jakiegoś norowirusa(potwierdzone badaniem próbki jaki już w PL, ponieważ wróciliśmy 17.09 a córka do dziś źle się czuje ), i wiem że nie byliśmy jedyni .
Położenie tuż przy plaży i blisko centrum Hersonissos na duży plus, hotel to cała wioska hotelików tak naprawdę,dużo basenów ,jedzenie dobre ale monotonne
Pokoje wymagają odświeżenia i gruntowego sprzątania Brak wolnych leżaków- przez mentalność ludzi zajęte 24 h na dobę przez leżące ręczniki, szanowni państwo woleli zajmowac leżaki całe dnie nawet z nich nie korzystając ,gdy w tym czasie ktoś inny mógł z niego skorzystać i by była jakaś rotacja . A takto ludzie się kręcili szukając wolnego leżaka,a wszędzie leżały ręczniki bez lokatorów . Od rana do ciemnej nocy,non stop. Myślę że hotel powinien coś z tym zrobić, budzi to niesmak.
Ogromny obiekt, pokoje średnie, ale infrastruktura hotelu zapewnia atrakcje dla każdego. Nie ma nudy, byliśmy z nastolatkiem, każdego dnia mogliśmy korzystać z innych basenów i atrakcji. Jeżeli komuś nie odpowiada basen ze słoną wodą, może pływać w innym. Obsługa uprzejma. Posiłki świeże i zróżnicowane. Obok obiektu dodatkowo są zjeżdżalnie Star Beach Water Park, obecnie częściowo w remoncie, ale część atrakcji jest dostępna.
Zjeżdżalnie, baseny.
Pokoje małe i we wrześniu płatna klimatyzacja.
Hotel duży, z wieloma basenami i aquaparkiem. Plaża na zdjęciach przed wyjazdem nie wyglądała najlepiej, ale w rzeczywistości okazała się świetna i bardzo bezpieczna dla dzieci. Jedzenie bardzo dobre, okolica przyjemna, a dodatkowym plusem jest bliskość lotniska. Minusem jest problem z dostępnością leżaków – część gości rezerwuje je ręcznikami na cały dzień, a nawet na cały tydzień. Napoje alkoholowe raczej słabej jakości. Po sezonie klimatyzacja dodatkowo płatna (ok. 4 EUR/dzień). Ogólnie jednak wrażenia pozytywne, szczególnie biorąc pod uwagę cenę.
Fajny hotel dla dzieci , dobre jedzenie
Brak klimy poza sezonem, słabe napoje , ciężko znaleźć leżak w fajnym miejscu tuż po przyjeździe
Obiekt o średnim standardzie, obsługa pokoju bardzo miła i rzetelna. Panowie przy barach bez uśmiechu, jakby stali tam za karę, niejednokrotnie z przykrymi komentarzami pod adresem gości. Kierownik stołówki mówiący o sobie "boss"nieprzyjemny, arogancki i cały czas pilnuje żeby nie wynosić jedzenia. Jedzenie ogólnie dobre, każdy znajdziecie dla siebie. Stanowczo za mała stołówka na taką ilość gości, występowały przypadki ze brakowało talerzy, ludzie sobie je wyrywali, talerze i sztućce brudne. Pozostaje niemiłe wrażenie.
Hotel położony w bardzo malowniczym miejscu, blisko do plaży z pięknymi widokami. Właściciele hotelu to bardzo mili ludzie.
Jeżeli chodzi o hotel to nawet ok. Pokoje niestety małe ze względu na ogromne łózko w pokoju. Mieliśmy piękny widok z 5 piętra na morze. Hotel pod względem lokalizacji jest super. Do dyspozycji 4 baseny, sporo barów i fajne zjeżdżalnie i oczywiście dostęp do morza, który był super dl małych dzieci. Niestety, ale bez bitwy o leżak się nieobeszło. Ludzie kładli swoje ręczniki na leżakach i mimo to z nich nmie korzystali i zajmowali miejsce innym. Jedzenie może być choć mało urozmaicone. Jak na moje potrzeby to hotel ok.
Hotel ma sporo basenów w tym jeden z Aquaparkiem na którym jest dużo mniej ludzi. Ma fajną lokalizację - blisko do miasta Hersonissos.
Niezbyt urozmaicone jedzenie.
Opinię swoją stworzę na porównanie całości kompleksu SK (Eri Beach, Sun Bay, Aquapark), gdyż będąc zameldowanym w Eri Beach otrzymujemy możliwość skorzystania z całości kompleksu hoteli SK. Wyraźnie widać standard i różnice pomiędzy całością kompleksu pomimo, że wszystkie hotele mieszczą się obok siebie i wyglądają podobnie, tworząc część wybrzeża miejscowości Hersonissos na Krecie. Niestety Eri Beach należy do tych w gorszym standardzie pomimo 4*, na które nie zasługuje i dałbym zdecydowanie 3*. Już na wstępie samych wczasów musiałem latać kilka razy do recepcji i zgłaszać usterki jakie zastaliśmy po zameldowaniu do pokoju (nie działająca klimatyzacja, wypadająca klamka drzwi w łazience, zatkany odpływ w łazience, uszkodzona szafa). Po 3 dniach pobytu serwis hotelowy zaczął wydawać nam mniej ręczników niż powinien. Ogółem sam pobyt był udany, lecz niepotrzebnie marnowałem czas na chodzenie i ciągłe zgłaszanie uchybień, na które napotykaliśmy. Co do różnic pomiędzy hotelami (Eri Beach, Sun Bay) mieszczącymi się na wybrzeżu Eri Village to było można zdecydowanie odczuć różnice. W Sun Bay lód do drinków i napojów był wydawany ciągle, w Eri po godz. 18 był już jego brak, to samo było z serwisem kawowym, gdzie po godz. 17 w Eri był już brak, a Sun Bay wydawany był do końca, nawet spotkałem się, że wydawany był również powyżej wyznaczonej godziny. Być może było to spowodowane większym natłokiem ludzi przy plaży, gdyż sam Pool Bar, gdzie wydawane były napoje i drinki oraz serwis kawowy mieścił się najbliżej plaży, ale raz doświadczyłem zdarzenia, gdzie jedna z Rosjanek późnym wieczorem poprosiła o lód i po otrzymaniu informacji o jego braku powiedziała, że potrzebuje na okład na nogę dostała cały kubek lodu "z pod lady", a dokładniej z kostkarki do lodu mieszczącej się przy barze. Różnica nawet jest w toaletach - nowsze, czystsze w Sun Bay, w Eri - hmm... częściowo czynne lub zapchane (wylewające się szambo), bez drzwi, papieru toaletowego. Nie wiem czym to jest spowodowane, lecz oba hotele mają tyle samo gwiazdek, a różnicę czuć na każdym kroku i o ile można ograniczyć samo spanie w Eri Beach, a całość spędzić w Sun Bay o tyle więcej można zyskać, gdyż oprócz śniadań, obiadów i kolacji z całego kompleksu można korzystać na All Inclusive z Eri Beach.
Położenie hotelu przy plaży, w miarę szybka reakcja na zgłoszone usterki, możliwość skorzystania z atrakcji całego kompleksu SK, miła i pomocna obsługa, prysznice przy plaży,
Monotoniczne śniadania, wydawanie pokojów z kluczowymi usterkami, nie zawsze działające windy, brak dywaników łazienkowych, o które trzeba się prosić personel, jeden pool bar przy rozległej plaży z czynnymi w większości 2 stanowiskami, co dla kilkuset odwiedzających tworzą się gigantyczne kolejki po napoje, znaczny dystans pool baru do plaży (często zdążysz dojść i wypić napój/drinka niż donieść do leżaka), napoje/drinki wydawane w plastikowych kubkach 250 ml, zaniedbane toalety,
Najgorszy hotel w życiu. Recepcja kłamie, jak na 4 gwiazdkowy hotel wszędzie pluskwy cały bagaż śmietnik ze względu na pluskwy
Jedzenie 0 recepcjoniści 0
Wszystko jest wada zwłaszcza robactwo w pokoju
Jak dla mnie było wszystko co trzeba na 4+ Dodaje parę zdjęć aktualnych.
Miła obsługa. Piękne widoki. Fajny basen. Obok Centrum.
Jadąc na wakacje nie doszykuje się wad.