DIT Evrika Beach Club

Stary i brudny nie zasługuje na tyle gwiazdek jedzenie wiarę ale powtarzające się

Hotel ok - zgodnie ze standardem. Mieliśmy wielki pokój z widokiem na baseny na 3 piętrze w części A (części jest 4) Nie jest to super nowa część ale pokoje są czyste, codziennie sprzątane. All inclusive Ok; bary dostępne do 24, drinki dobre, jedzonko dostępne calutki dzień. Dania na głównej stołówce dosyć monotonne i powtarzalne ale do zniesienia. Dobra kawa (należy znaleść odpowiednie expresy). dużym plusem jest praktycznie bezpośrednie wyjście z hotelu prosto na plażę. Dużo leżaków hotelowych oraz bar hotelu na plaży. Woda w basenach chłodna :(

Pokoj fajny, duzy,,przestronny . W pierwszym dzien okazało sie ze zatkana jest wanna (nyla tylko wanna z opcją prysznica) jednak po zgłoszeniu q recepcji usterka szybko została naprawiona. Przyjechaliśmy pod koniec wrzesnia20-/swego i był to koniec sezonu. Nie polecam q tym terminie- obsługa hotelu zmeczona, wyjaek-recepcjoniata oraz pan ciemnoskóry którego imienia nie pamietam-reqelacja-zawsze uśmiechnięci. W restauracji a la carte-chinskie-dania zimne, sushi obsuszone, nieświeże, ryz z poprzednich dni, w restauracji dla gości premium-dania caly czas to samo. Ja zatrułam sie czymś i 3 dni wymiotowałam. Kawa -jeden automat wykańczali kolejkinon stop, nie pije alkoholu ale w połowie dnia juz brakowało piwa przy basenie i innych alkoholi,brak świeżych sokow . Szkoda ze jadąc pod koniexsezonu nikt nie informuje zestandard tak spada.

Bardzo dobry hotel , super jedzenie. Plaża na wyciągnięcie reki

Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie:):) pokoje sprzątane codziennie, a jak nie chcecie zeby było sprzątane to dajecie zawieszkę i pokoj zostaje nietniety:). Jedzenie jak to w każdym hotelu w All. Jest stała oferta gdzie kazdy znajdzie coś dla siebie a 3 czy 4 dania sie różnią każdego dnia:) Atrakcje dla dzieci w postaci aquaparku ktory Jest czynny od 10 do 12 i od 15 do 17 robi robotę. Dzieciaki zachwycone:). Może piękne. Plaza piaszczysta. Leżaki dostępne bez żadnego problemu:). A najbardziej na pochwalę zasługuje zespol animatorów (...) na czele:) On wraz ze swoją ekipa dawali takie show, ze az same ręce do braw sie składały:) Naprawdę mam.nadzieje ze za rok rowniez będziecie tam i dawali z siebie wszystko:) Gorąco polecam hotel dla rodzin z dziećmi a także dla par:)

Nazwa  DIT Evrika Beach Club
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Słoneczny Brzeg
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, tenis, bez paszportu, parking

Atrakcyjna lokalizacja: ok. 2 km od słynnego parku wodnego Action Aquapark.

Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: brodzik, aquapark, miniklub, 2 place zabaw, mini disco, menu dla dzieci.

Bogata oferta rekreacyjna: duży basen zewnętrzny, basen relaksacyjny, basen z aquaparkiem, sztuczna rzeka.

Dla amatorów aktywnego wypoczynku: siłownia, kort tenisowy, ścianka wspinaczkowa, siatkówka plażowa, aerobik, animacje.

Wyświetlono 112 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mirek

Dominika

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Fajny park wodny,niestety ze względu na pogodę korzystaliśmy 1 raz.

Wady

Jedzenie, ciągle to samo, słabe wieczorkiem.

Kuba

Bardzo dobry hotel , super jedzenie. Plaża na wyciągnięcie reki

Zalety

Świetne jedzenie, obsługa miła, blisko plazy

Wady

Pokoje troszkę starsze takie 3,5 na 5

Paweł

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Aquapark Plaza Czystość w pokojach Dobre jedzenie Mega świetna robota Animatorow:)

elżbieta

Pobyt - Lipiec 2025

Byliśmy z męzem tylko pare dni ale juz moge sie podzielic opina. Jechalismy z obawa bo to wakacje wiec dużo dzieci .Ale było wszystko ok.pokoje duże i czyściutkie ,nawet jak nie chcieliśmy sprzatania to pani to zrobiła ,jedzonko przepyszne i kazdego dnia coś innego . Rozczarowało nas morze ktore akurat miało czas kwitnienia i obrzydliwe zielone glony obrzydzaly kąpiel. Baseny troche chłodne ale mozna była sie pokapac .ładny duzy hotel z zadbaną zielenia ,przesympatyczni.(...)

Zalety

ładny dużu hotel z zadbana zielenia, smaczne jedzonka pieknie podane i oczy miały uczte,pokoje duzych rozmiarow z dzałajaca klimatyzacja i sejfem,bardzo pomacna obsługa w recepcji.

Wady

uwazajcie na czas opuszczenia lezakow przy basenie . nas 2x w jednym dniu wysiedlono z lezakow razem z recznikami i nie wiem czy to obsługa basenowa czy chamskie zachowanie turystow.Słabe animacje wieczorne ,a drinki to porazka .

Magdalena

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel położony przy samej plaży, bardzo blisko autobus do Nessebar za 2 lew, bulwar z koszulkami i gadżetami, bardzo szybko od lotniska. Mieliśmy pobyt 4 dniowy i wypoczęlismy. Zakwaterowanie o 14 ale opaske dostaliśmy o 10 żeby móc korzystać ze wszystkiego. Ogólnie bardzo polecam mimo kilku mankamentów to jedzenie wygrało z Turcją i Cyprem zdecydowanie. Jedyne co bardzo psuło pobyt to beznadziejne show time dla dorosłych oraz mini disco na trawie żeby tylko dzieci nie weszły na scene .

Zalety

*3 baseny *Pyszne jedzenie *Osobna restauracja, basen i budynek dla klientów premium (dopłata 200zł do wycieczki a tyle dodatków) *Plaża obok *Klimatyzacja *Bulwar ze wszelkimi atrakcjami *Dostępność pysznego jedzenia non stop do wieczora *Słoiczki dla dzieci rano popołudniu i wieczorem różne smaki Bobovita *Osobny Basen, restauracja, osobny budynek z lepszym standardem, lodówka, ekspres i czajnik oraz kosmetyki premium w pokoju za dopłatę przy rezerwacji wycieczki ok 200 zł

Wady

*słabe drinki w porównaniu np z Cyprem - mały wybór wszystko słodkie gazowane z małą ilością syropów *Winda tylko na 4 a my mieliśmy na 5 piętrze pokój *Głośna klimatyzacja *Brak butelek z wodą ogólnodostępnych więc lodówka w pokoju była bezużyteczna *Bardzo słabe i nieciekawe show time dla dorosłych

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel duży, wiele atrakcji dla dzieci, duży basen. Jedzenie- każdy wybierze coś dla siebie.

Zalety

-duży basen - blisko plaży 😍 -duży wybór jedzenia -miła obsługa

Wady

Chyba nic

Łukasz

Pobyt - Czerwiec 2025

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel czysty zadbany, jedzenie bardzo dobre. Bar na plaży fajna opcja. Leżaki bezpłatne. Personel miły. Wszystko na czas. Dla dzieci dużo atrakcji. Jedyny mały minus to czas działania Aquaparku od 10 do 12 i potem od 15 do 17. Wszystkie zjeżdżalnie wyłączone na 3 godziny. Dzieci mogą chodzić w basenie ale nic się nie dzieje. Plaża hotelowa bardzo fajna dużo leżaków. Na pewno polecę ten hotel dla rodzin z dziećmi.

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel oceniam bardzo dobrze. Od jedzenia (ciepłe pieczywo na śniadanie) po plażę (cały czas dyskretnie sprzątana), obsługę hotelową (spakowałam niewłaściwą ładowarkę do czytnika - uprzejmy barman zadzwonił do swojego domu i poprosił o niezwłoczne dostarczenie jej do hotelu) czy szeroki dostęp do wi-fi bez konieczności żebrania o hasło do logowania (to dla niektórych jest kluczowe przy wyborze hotelu). Nie jestem uczestniczką rozrywek hotelowych i preferuję plażę, a nie basen czyli bliżej mi do kojącej ciszy niż szeroko pojętych atrakcji. Ale rozmawiałam z hotelowymi gośćmi i nie słyszałam żeby ktoś narzekał na animacje wieczorne czy też te dzienne przy basenie. Podczas pobytu w hotelu obchodziłam urodziny - zostałam przez hotel uhonorowana butelką wina musującego i kartką z urodzinowymi życzeniami. Hotel polecam i jestem skłonna do niego wrócić.

Zalety

Długo by wymieniać Blisko lotniska, plaży, różnorodne jedzenie, samoobsługa w snack barze czyli nie stoimy w kolejce i nie wciskamy każdorazowo euraka tylko robimy sobie sami kawę, nalewamy wino, piwo i wodę.

Wady

dla mnie to mała wada (dla innych może być zaletą lub rzeczą na którą nie zwrócą uwagi) - jedzenie z bemarów nie jest ciepłe. Ale można skorzystać z ogólnodostępnej mikrofalówki.

Damian

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel bardzo fajny jak na bułgarskie standardy. Jedyny wielki minus to aqua park od 130 cm....

Zalety

Jedzenie Czystość Ogród

Wady

Zjeżdżalnie 130 cm ( brak info przy rezerwacji)

Paulina

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel oceniam jak przystało na cztery gwiazdki dostaliśmy pokój rodzinny w części z widokiem na ogród klimatyzowany bardzo fajnie położone balkon od strony północnej więc pokój nie nagrzewał się klimatyzacja działa sprawnie pani sprzątały codziennie pokoje wymieniały ręczniki. Przyjechaliśmy dość wcześnie o 11:00 godzinie mieliśmy już pokój gotowy mogliśmy korzystać z całej infrastruktury hotelu restauracja Główna śniadania codziennie prawie się nie zmieniały ale było co wybrać standardowo english breakfast pankejki sałatki warzywa owoce wędliny na obiad codziennie inne mięso brak owoców morza co mnie bardzo zdziwiło codziennie ryba a raczej filet nie wiadomo Z jakiej ryby szału nie było deserki przeróżne oczywiście przesłodzone owoce standardowo pomarańcze jabłka co drugi dzień arbuz bardzo dobry czereśnie z robaczkami mąż przepołowiu i się zdziwił inni jedli jak Opętani, melon truskawki. Kolację dużo lepsze niż obiady było Można było wybrać coś Już lepszego w cenie pobytu mieliśmy Dwie wejścia do restauracji wybraliśmy włoską pyszne Makaron z owocami morza pizza panowie kelnerzy bardzo się starali żebyśmy wszystkiego spróbowali drugim razem wybraliśmyrestaurację chińską również przepyszne jedzenie. Baseny były bardzo fajne jednak woda dopiero po 15 czerwca była akceptowalna żeby do niej wejść zjeżdżalnie pracowały w trybie mniejsza aktywna godzinę, później 2 większe przez kolejną godzinę bardzo nas zdziwiło bo była zjeżdżalnia pontonowa która była tylko czynna jeden dzień w dniu przyjazdu później nie rwąca rzeka była bardzo fajna basenem główne zimne ale Dzieci tak były bardzo zadowolone. drużyna animatorów sprawdziła się w 100%. Cały dzień zabawiali gości wieczorami super pokazy codziennie coś innego. Plaża bardzo ładna wystarczyło przejść przez wąską drogę i okazywała nam się Piaszczysta duża plaża z łagodnym zejściem do morza leżakami pan na plaży Bardzo dbał o czystość miejsca fajne Miłe zaskoczenie że były kraniki z wodą do płukania nóg co co niekoniecznie w hotelach obok nawet na lepszym standardzie miało miejsce plaża bardzo zadbana Przeszliśmy się 100 metrów dalej i już nie była taka czyściutka

Zalety

Największą zaletą w hotelu jest bliskość do plaży oraz prywatna plaża z parasolami i leżakami kolejnym atutem są Animatorzy dużo leżaków Przy basenach bardzo dobre dania w restauracji włoskiej i chińskiej pomocna ekipa w recepcji,duże łóżka piętrowe dla dzieci.

Wady

Część Cześć hotelu zlokalizowana w trzypiętrowych budynkach bez windy troszkę uciążliwe ale jak już się wyszło z bagażami do nieodczuwałość tego brak owoców morza i większej ilości ryb w daniach zimna woda w basenie

Dorota

Pobyt - Czerwiec 2025

Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany, spełnił moje wymagania. Dobry stosunek ceny do jakości.

Zalety

obsługa, czystość, dobre i różnorodne posiłki, serwis plażowy

Pobyt - Czerwiec 2025

Bardzo ładny hotel z miłą obsługą. Pobyt przebiegł rewelacyjnie. Jedzenie "proste" i bardzo smaczne. Duży wybór, więc żaden z naszej czwórki, nigdy nie wyszedł głodny ze stołówki. Dwa pokoje oraz dwie łazienki wraz z balkonem, dla rodziny idealny układ. Sam pokój raczej w stylu z przed kilkunastu lat, ale czysty więc nie było się do czego przyczepić. Główna zaleta to duży basen ze sporą ilością leżaków oraz bardzo blisko hotelowy odcinek plaży, również ze sporą ilością leżaków.

Zalety

Duży basen oraz plaża hotelowa wraz z darmowymi leżakami. Czystość i bardzo miła obsługa.

Wady

Przydałby się remont basenu dla dzieci. Chyba jednak więcej dzieci korzystało ze zjeżdżalni w momencie wyłączenia natrysków. Na balkonie przydałaby się, większa suszarka na ubrania. Remont "placu zabaw" koniecznie...

Wojciech

Pobyt - Maj 2025

Polecam super miejsce czysta plaża fajny aquapark dobre jedzenie czyste pokoje

Zalety

Lokalizacja + baseny super polecam

Nawaz Sekani Chalimba

Spędziłem w hotelu 5 nocy i 6 dni, mój pobyt był niesamowity, hotel oferuje prawie wszystko, czego potrzebujesz na wakacjach. Jedzenie było bardzo dobre, duży wybór. Pokoje były czyste. Personel był bardzo miły i pomocny.

Zalety

Jedzenie

Wady

Nic

Bardzo dobry hotel, w pięknym zielonym spokojnym otoczeniu.

Zalety

Piękne wnętrza, z doskonałą i miłą Obsługą, bardzo czysto i blisko plaży.

Wady

Nie dostrzegłem takowych

Karina

Przyjechaliśmy po sezonie Obsluga bardzo mila, jedzenie też dobre. Hotel duży z 3 basenami. Pokoje duże trochę przestarzałe. Idealna lokalizacja ze swoją prywatną plaża przy morzu czarny. Po sezonie nic się za bardzo nie dzieje w hotelu jedynie wieczorem disco kids 30 min i music quiz 30 min prowadzone w 3 językach.

Zalety

-jedzenie -obsługa - lokalizacja

Wady

- trochę przestarzałe pokoje - zimna woda w basenie

Jacek

Bardzo fajny Hotel, przy plaży oraz promenady, w okresie po 15 września okrojona liczba restauracji ,ze względu na mniejszą ilość gości ale nie było kolejek i jedzonka naprawdę wystarczy dla wszystkich. Jedynym minusem w tym okresie jest zimna woda w basenie, nie jest niestety podgrzewany :(. Polecam hotelik.

Zalety

Obsługa, położenie, ogólnie bardzo fajny hotelik

Wady

Brak podgrzewanej wody w Basenie, po 15 września raczej kąpiel tylko dla bardzo odpornych bo woda naprawdę chłodna.

EWELINA

Hotel wart jest polecenia, wszystko było w jak najlepszym porządku. Od samego wejścia robi wrażenie, nowoczesny i zadbany. Obsługa całego hotelu na każdym szczeblu bardzo zaangażowana i uśmiechnięta. Mieliśmy pokój z widokiem na basen, czysto, codziennie sprzątane, łącznie z wymianą ręczników. Ręczniki basenowe dostępne po okazaniu karty - przy basenie z możliwością codziennej wymiany na czyste. Aquapark czynny od 10-12 oraz 15-17, basen bez przerw od 10-17 a nawet dłużej. Woda w basenach rzeczywiście nieco chłodna, ale dla odmiany można wskoczyć do ciepłego morza, hotel posiada własną plażę z parasolami i leżakami ( darmowe), jest ich na tyle dużo, że nie było problemu ze znalezieniem wolnych miejsc. Na plaży również bar, oraz obsługa dbająca o czystość. Jedzenie bardzo dobre i w miarę różnorodne - mimo końcówki sezonu, restauracja premium przepiękna. Drinki od koloru do wyboru, na życzenie kelnerzy robią np samą whisky z colą. Na tle pozostałych hoteli w pobliżu , DIT Evrika to naprawdę rewelacyjny wybór, bardzo się cieszyłam, że wybraliśmy ten hotel. Na pewno wrócimy!

Zalety

Położenie, czystość, drinki, Aquapark, własna plaża

Wady

absolutny brak wad

DIT Evrika Beach Club