Flagman

3.8

Jak najbardziej polecam hotel- swietna lokalizacja- bardzo blisko plazy, sklepow, glownego \'deptaku\'. Pokoje czyste, reczniki zmieniane codziennie, uprzejma obsluga, jedzenie dobre. Oferta last minute all inclusive- w tej kategorii cenowej nie mam zastrzezen.

Hotel przyjemny obsługa miła i uśmiechnięta . Jedzenie dobre i dużo . Pokoje czyste codziennie świeże ręczniki.

Nie otrzymaliśmy pokoju za jaki zapłaciliśmy i nikt od samego początku niczym się nie przejmował.

Wybraliśmy ten hotel ze względu na położenie w centrum Sozpolu oraz bardzo pochlebne opinie w Internecie. Na miejscu rozczarowanie - remont, jaki hotel rzekomo miał przejść w 2014 roku ma raczej dopiero przed sobą. Całe lobby, windy, recepcja są mocno przeciętne. Pokoje na ostatnim piętrze pamiętają przełom lat 90/00. Nasz pokój był przestronny, miał świetny widok na morze, ale brakowało w nim m.in. telefonu czy suszarki do włosów (które były w opisie). W łazience grzyb, po każdej kąpieli zalana cała podłoga (nieszczelny odpływ), lodówka niesprawna, telewizor kineskopowy, lampy ze zużytymi żarówkami itd. Pokoje sprzątane raz w tygodniu, dziennie zmieniane ręczniki. Największy koszmar to jedzenie - monotonne, często zimne, nieuzupełniane o nowe porcje. Smak i świeżość pozostawiały wiele do życzenia (np pieczywo z pleśnią). Z lokalnych napojów najsmaczniejsze było piwo. Obsługa - oprócz kilku gburowatych Bułgarów - wesoła i przyjazna. Największy plus to usytuowanie obiektu - bardzo blisko plaży i nowej części miasta z barami, dyskotekami i sklepami, a w ciągu 15 min. można dojść na stare miasto. Na pochwałę zasługuje jeszcze całkiem przyjemny i czysty basen oraz kantor wymiany walut znajdujący się na terenie obiektu. Ogólnie dało się przeżyć (słyszałem o dużo gorszych miejscach), z pobytu jesteśmy raczej zadowoleni, ale nie na to byliśmy przygotowani.

Jesteśmy zadowolone z wyjazdu i hotelu. Pokoje były codziennie sprzątane. jedzenie smaczne. Hotel ładny i świetnie położony.

od1 802 zł za osobę

Nazwa  Flagman
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Sozopol
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, fitness

Przepiękna, długa i szeroka plaża w odległości ok. 100 m.

Sozopol - historyczne a zarazem przepiękne miasto położone ok. 500 od hotelu.

Świetne możliwości komunikacyjne w kierunku Burgas i Primorsko: przystanek autobusowy oddalony o ok. 150 m.

Stare Miasto z kamienicami i brukowanymi uliczkami

3.8

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Agata

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

dobra lokalizacja- blisko plaza, sklepy

Pobyt - Lipiec 2017

Zalety

Blisko plaży, blisko starego miasta , czysto

Wady

Na basenie po południu brak słońca. Balkony na ulice rano dość glosno

Edyta

Pobyt - Czerwiec 2017

Zalety

Nie ma żadnych wyjątkowych zalet

Wady

Nikt niczym się nie przejmuje

Robert

Pobyt - Czerwiec 2017

Zalety

- bliskość do plaży, barów, dyskotek, sklepów - duże tarasy w pokojach na ostatnim piętrze i przyjemny widok na okolicę

Wady

- przestarzałe wyposażenie - bardzo kiepskie jedzenie

Edyta I Grażyna

Pobyt - Październik 2014

Zalety

Blisko centrum i plaży. Za taką cenę super hotel!

Flagman