Plaża z barami i sportami wodnymi przy brzegu
Imprezowe kluby i dyskoteki czynne całą noc
Katmandu Park z atrakcjami dla rodzin
Promenada z restauracjami i sklepami
Przepiękny widok ! Pani w recepcji przesympatyczna dobrze mówiła po Polsku ! Jedzenie wyśmienite 10/10!
Blisko plaży Blisko centrum Piękny widok
Największym plusem jest położenie hotelu w pierwszej linii brzegowej. My mieliśmy pokój z widokiem na morze i moim zdaniem warto dopłacić. Blisko do przystanku autobusowego, z którego jeżdżą autobusy do Palmy. Pokoje bardzo czyste i ładne. Panie codziennie bardzo dokładnie sprzątają. Jedzenie nieco monotonne, zwłaszcza śniadania, ale zawsze dało się coś wybrać dla siebie z dostępnych opcji. Obsługa bardzo miła i pomocna.
Czystość i wystrój pokoju, widok na morze, miła obsługa
Hotel położony jest w imprezowej okolicy, więc czasem w nocy było słychać muzykę.
Bardzo podobał mi się wypoczynek w tym hotelu, od razu w recepcji ucieszyli nas, że będziemy mieli pokój z widokiem na morze! I ten widok jest fantastyczny! Sprzątanie pokoi i zmiana ręczników odbywała się każdego dnia.Jedzenie też było smaczne i urozmaicone . Na kolację - każdego dnia podawano inną rybę i mięso, gotowano paellę W pobliżu hotelu znajduje się supermarket Aldi oraz przystanek autobusowy
Bliskość plaży, fantastyczny widok z balkonu, miła obsługa!
Hotel bardzo fajny, miła obsługa, zdjęcia na stronie zgodne z realiami. Widok z tarasu piękny.
Zróżnicowane posiłki, obsługa dba o czystość. Pokoje sprzątane codziennie jak i korytarze w hotelu.
Wszystko ok bardzo fajny hotel...miło ludzie polecam
Pokoje bardzo czyste sprzątane codziennie. Codziennie wymieniane ręczniki i pościel tez
Leży w pierwszej lini brzegowej widoki piękne oczywiście jeśli ktoś wykupił opcję z widokiem na morze. Pomimo niedalekiej lokalizacji ulicy z różnorakimi barami to była cisza i spokoj
Nie zauwazylam
Fajny hotel blisko plaży obsługa bardzo miła i pomocna chętnie tam wrócę
Blisko wody dobre kolacje
Otoczenie hotelu i widok na morze przepiękne. Jedzenie dobre, drinki do obiadu i kolacji. Pokoje codziennie sprzątane. Plaża przy hotelu super. Wszedzie blisko. Personel bardzo mily. Jedyny mankament dla mnie to SPA w saunie tylko 65 C, mało przyjemne miejce wymaga remontu. Basen hotelowy drink bar, taras z widokiem na morze super. Ogólnie polecam.
Lokalizacja przy plaży. Widok na morze. Obsługa. Dobre jedzenie.
SPA wymaga remontu. Zapisy w recepcji. Mało przyjemne miejsce.
Pobyt w sierpniu 2024 z dziećmi poniżej 5 roku. Hotel przy pięknej i długiej piaszczystej plaży. Obiekt zadbany i czysty. Pokoje dość wysoki standard czyste. Polecam pokój z widokiem na morze, robi wrażenie. Wyżywienie monotonne, raczej dla mniej wymagających, plus za ciasta oraz napoje zimne dostępne przez cały dzień, kawa słabej jakości. Pokoje starannie sprzątane. Basen przy hotelu z widokiem na morze. Okolica w dzień spokojna lecz w nocy dość głośna i imprezowa (dużo młodych Brytyjczyków) - miałem pokój na 5 piętrze od strony morza więc nie odczułem tego. Windy małe, 4-osobowe co czasami wymuszało oczekiwanie kilka minut. Blisko hotelu liczne sklepiki z pamiątkami oraz bary i restauracje. 5 minut spacerkiem od hotelu jest inna piękna plaża. Polecam ten hotel szczególnie dla ludzi młodych.
Świetna lokalizacja przy pięknej plaży. Pokoje z super widokiem na morze.
Monotonne jedzenie, głośna okolica nocą.
Bardzo dobrze Polecam Numer bardzo dobry Obsługa recepcji bardzo dobra
Blisko plaży Bardzo dobrze śniadanie obiad i kolację Bardzo dobra obsługa
Niemą mydła w aplikacji Mało dla dzieci
Hotel vis a vis dyskoteki z kebabownią. Spokoju w nocy nie ma. Pokój bez szału, ale obsługa bardzo dba o dokładne sprzątanie. Basen mały, ale wystarczający dla gówniaczka.
Czystość w pokoju, bliskość do plaży, miła obsługa
jedzenie przede wszystkim smażone, brak świeżych owoców (same w cukrowym syropie), basen zewnętrzny czynny do 18.00, spa hotelowe to nieporozumienie - jeden lodowaty basen wielkości większej wanny, jacuzzi i stara zniszczona sauna, ogrom pleśni, early breakfast to same słodycze z kawą
Hotel całkowicie niezgody z opisem i zdjęciami zawartymi w ofercie. Hotel nie spełniał wymogów 4 gwiazdek. W szczycie sezonu niedziałająca klimatyzacja i okropny smród papierosów w pokoju. Problem z klimatyzacją był od razu zgłoszony obsłudze na recepcji, niestety problem został zbagatelizowany przez obsługę techniczną hotelu i nie zostało przedstawione żadne rozwiązanie. Brak podstawowych rzeczy takich jak śmietnik, czy szklanka. Pokój był w fatalnym stanie technicznym. Posiadał liczne uszkodzenia: pęknięte ściany; stare, niesprawne gniazdka do prądu; przeciekający sufit i wilgoć. Ze ścian niebezpiecznie wystawały haczyki. Meble były brudne i poobijane. Drzwi do łazienki były zepsute, nie można było ich zamknąć. Firany i poduszki były ubrudzone. W pokoju i łazience na ścianach znajdowała się pleśń. Wanna była niedomyta i zardzewiała. Sprzątanie pokoju ograniczało się tylko do wymiany ręczników. Zastrzeżenia odnoszące się do części wspólnych hotelu to uszkodzone, połamane leżaki oraz całkowicie niesprawna, wyłączona z użytku winda przez kilka dni.
Hotel na pewno nie zasługuje na 4*, pokój w miarę ok ale z łazienką już trochę gorzej, hole brzydkie. Jedzenie bardzo dobre. Pięknie usytuowany nad samym morzem - jedząc można patrzeć na morze i to wg mojej opinii główny atut tego hotelu. Obsługa bardzo miła.
Hotel ma super położenie.
Korytarze, widok w pokojach po jednej stronie okropny - dobrze, że nie mieliśmy właśnie tam pokoju.
Hotel oceniam dobrze, pokoje dosyć standardowe, czyste, codziennie sprzątane.
Wielką zaletą hotelu jest widok z okna i bliskość plaży. Dużym atutem jest także restauracja z szeroką ofertą i wszechstronnym bufetem. Lokalizacja korzystna, w okolicy jest dużo klubów, barów i restauracji. Przystanek autobusowy w bliskiej odległości.
Zabrakło jakiegoś udogodnienia dla dzieci w postaci placyku zabaw.
Pobyt rodzinny z dzieckiem (11 lat) z opcją all inclusive oceniam jako bardzo udany. Hotel składa się z dwóch przylegających do siebie budynków, odpowiednio 7 i 4 piętrowych, w każdym budynku znajdują się windy, działają szybko i sprawnie, obsługa hotelowa, szczególnie na recepcji, uprzejma i bardzo pomocna, można porozumieć się w kilku językach, pokoje są zadbane, codziennie sprzątane, w pokojach klimatyzacja, wifi bezpłatne. Podczas pobytu mielismy pokój w budynku przylegającym do głównego, na 3 piętrze z widokiem na morze, które robi naprawdę super wrażenie. W hotelu ogólnodostępny basen z leżakami, obok dwa jacuzzi, w samym hotelu znajduje się małe spa (sauna, jacuzzi i mały basen) i siłownia, do których należy umawiać się wcześniej w recepcji. Jedzenie w hotelu bardzo dobre, duży wybór, dodatkowo codziennie na obiad i kolacje kucharz znajdujący się na sali przygotowuje różne potrawy (jednego dnia świeżo smażone ryby, innego piersi z kurczaka, hamburgery, zdarzyło się nawet sushi). Ogólnie nam jedzenie bardzo smakowało, nie jest monotonne, każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Do obiadu i kolacji przysługują po 3 alkohole na osobę do wyboru (wino białe, czerwone, sangria i piwo). Do tego zawsze coś na słodko, kilka rodzajów ciast, owoce, lody, przekąski. Od 11 do 23 czynny jest bar w hotelu (drinki płatne) w tych godzinnach zawsze są dostępne przekąski (lody, wafelki, ciasta, automat z zimnymi napojami i gorącymi). Można usiąść na tarasie i cieszyć widokiem na plaże i morze. W pobliżu samego hotelu znajdują się sklepy z pamiątkami, jedzeniem, artykułami spożywczymi, ciuchami, sporo restauracji. Jest też bardzo dużo klubów nocnych co może powodować hałas jeżeli pokój jest z widokiem na miasto. Magaluf słynie jednak z tego, że jest to jedna z najbardziej imprezowych miejscowości na Majorce i faktycznie po 23 ulice tętnią życiem. Najważniejsze jednak jest to że przy samym hotelu znajduje się plaża, parę schodków w dół i jesteśmy na piaszczystej pięknej plaży, na której nie ma tłumów, leżaki i parasole są dodatkowo płatne, nie należą do hotelu. Przy plaży również są bary w których można kupić drinka, kawę, lody. Zawsze jednak można zrobić sobie małą przerwę w opalaniu i skorzystać z przekąsek w barze hotelowym. Ogólnie hotel oceniam bardzo pozytywnie i polecam wszystkim.
Bez wątpienia największą zaletą jest położenie hotelu przy samej plaży, oprócz tego miła i pomocna obsługa, bardzo dobre jedzenie.
Pokoje hotelowe mogłyby być dokładniej sprzątane oraz w nocy hałas ludzi wracających z klubów.
Hotel super usytuowany, piękna plaża, jedzenie bardzo smaczne, czysty, czego chcieć więcej.
Hotel typowo hiszpański. Położy w imprezowej części wyspy.
Blisko pięknej wręcz lazurowej plaży. Ładny widok z tarasu. Recepcja z wyglądu i czystości ok.
W pokojach konieczny remont łazienek. Posiłki średnie. Robione pod anglików. Nie ma naleśników na śniadanie.
Hotel oceniam na 3*. Po częściowym remoncie tzn. pokoje odnowione, czyste, ładne lecz łazienka nie odnowiona. Jedzenie monotonne. Hotel usytuowany w bardzo rozrywkowej okolicy. W odległości do 500m od hotelu znajduje się ok. 50 barów, restauracji i dyskotek bardzo głośnych nocą.
Plaża przy hotelu ładna, szeroka i turkusowe morze. Kolejne 2 piękne plaże w odległości do 1 km od hotelu.
Głośna okolica, szczególnie w nocy. Monotonne jedzenie.
Hotel 5/10. Wystrój i wykończenie jest nienowoczesne. Pokoje są słabo wyposażone brakowało w pokoju czajnika, szlanek do picia, żelazka. Mieliśmy pokój od strony miasta, głośność 11/10 czuliśmy się jakbyśmy siedzieli przy stoliku w PUBie z Anglikami, naprawdę było mega głośno, nie można tam jechać z małym dzieckiem my popełniliśmy ten błąd i pojechaliśmy, do 5 rano jest absurdalnie głośno i serio jest ciężko spać.Pokój bardzo słabo sprzątany, pod łóżkiem dywan kurzu a panie codziennie rozsuwały łóżka, żeby posprzątać no ale nie widać to zsuwały powrotem. Łazienka też kiepsko posprzątana. W hotelu jest fatalne jedzenie wszystko najtańsze- szynki, sery , desery z probówki beznadziejne. Nie ma normalnej kawy są tylko substytuty chemiczne nie da się tego pić. Alkohole nie markowe i też bardzo słabe wina rozwodnione. Jedynie piwo lali uczciwie nie rozwodnione. Ogólnie jedzenie jest najsłabszym ogniwem tego miejsca. Wszystko jest z mrożonek albo gotowiec z fabryki. Basen malutki i jest mało leżaków. Kawe jak chce się napić, to trzeba zapłacić 2,5 Euro wtedy robią z ekspresu. W hotelu są windy, na które czeka się po 15 minut i mogą wejść 4 osoby max jazda z 3 piętra na -1 czasami trwała tyle, że można by zobaczyć pół odcinka Gry o Tron.
-Lokalizacja hotelu, -bliskość do plaży, -bliskość do miasta od drugiej strony.
-Chemiczne jedzenie, -Kawa fatalnej jakości, -Rozwodniony alkohol -Brak udogodnień w pokoju za wszystko trzeba dopłacić (np. czajnik elektryczny). -Poziom hałasu od strony miasta taki, że nie da się spać w pokoju -Pokoje nie posprzątane i niektóre miejsca w hotelu również ( np. korytarze). -mały basen, - strome niebezpieczne śliskie schody nad morze
Ciekawie położony hotel - warto dopłacić do widoku na morze, bo faktycznie jest genialny. My niestety nie mieliśmy takiej opcji i dostaliśmy pokój od strony ulicy. Okolica jest imprezowa, obok hotelu jest pub, więc niestety jest dość głośno nawet w nocy. Bardzo dobry dojazd do Palmy, niedaleko są autobusy miejskie, które jadą do miasta.
największą zaletą hotelu jest jego położenie - tuż przy plaży, wzdłuż której jest fajny deptak i dużo knajpek. Niedaleko są kolejne zatoczki, więc jest gdzie spacerować. Ładne, czyste pokoje (oprócz kocy na łóżkach).
bardzo słabe jedzenie. Praktycznie ciągle jest to samo, mało owoców. Ohydne koce w pokojach do przykrywania się. Nie są one powleczone w poszwę, tylko owinięte jakimiś dziwnymi prześcieradłami -wszystko więc wyłazi. Jest dość głośno w nocy, bo blisko są puby.