Luksusowe hotele i nowoczesne wieżowce jak Burj Khalifa
Rajskie plaże i turkusowe wody Zatoki Perskiej
Wyprawy na pustynię i wycieczki na wielbłądach po piaszczystych wydmach
Największy na świecie park wodny Aquaventure
Miła obsługa, czysto. Hotel ma już swoje lata, ale dalej trzyma poziom.
Miła obsługa Wysoki standard
Raczej bez wad
Hotel 8-pietrowy, więc jak na Dubaj - kameralny. Miło czysto i przyjemnie. Wakacje.pl podają w ofercie iż jest to hotel tylko dla dorosłych. To kłamstwo. Hotel bardzo chętnie gości dzieci. Basen na dachu. Trochę mały i tylko 6 leżaków. Czysty. Blisko do metra, blisko do centrum handlowego.
Hotel dobrze usytuowany. Kilka minut na pieszo do metra oraz do centrum handlowego. Dookoła pełno małych lokalnych sklepików.
Bardzo mały basen i tylko sześć leżaków.
W Dubaju byliśmy pierwszy raz. Od razu na wstępie z mężem nie jesteśmy osobami narzekającymi. Szukamy pozytywów zawsze nie negatywów. W hotelu są duże pokoje i duże łazienki. Śniadanko jest pyszne każdy znajdzie coś dla siebie. Mieliśmy też wykupioną kolacje. Są to z 10 dan serwowane różne potrawy. Przez 7 dni naprawdę można spróbować wszystkiego. Łącznie z sałatkami i deserem. Z basenu na dachu nie korzystaliśmy. Codziennie o 10:00 był podstawiany BEZPŁATNY bus na plaże, który odbierał gości o 13:00 (ilość godz. przy tem 30 st C w zupełności wystarczyła na opalanie). Wielkim plusem tego hotelu jest LOKALIZACJA przy galerii MALL OF EMIRATE, gdzie jest metro i wielki wybór restauracji i fastfoodów. Dlatego też można zrezygnować z kupna kolacji. Obsługa hotelu bardzo profesjonalna i pomocna.
Lokalizacja przy galerii handlowej Mall of Emirat, gdzie od razu jest przystanek metra. Dzielnica Al Barsha jest idealni do zwiedzania największych atrakcji Dubaju. Taxówką wychodzi 40dh-50dhr w jedną stronę do mariny itd. Pyszne śniadanka i kolacje. Profesjonalna obsługa, która we wszystkim chce Ci pomóc. Klimatyzacja działa dobrze można ją ustawić z poziomu pokoju i jest cicha.
Brak otwieranych okien od początku budowy co skutkuje, że pomieszczenia nie są wietrzone od początku i w pokoju jest dziwny zapach. Do tego zapachu się przyzwyczailiśmy i w żaden sposób po 2 dniach nam nie przeszkadzał. Na pewno nie jest on szkodliwy, ze powoduje anginę (np. grzyb)