Dziewicze plaże z lazurową wodą i cichymi zatokami
Zamek św. Hilariona z widokiem na całe wybrzeże
Spokojna atmosfera i mniej zatłoczone miejsca turystyczne
Ruiny starożytnego miasta Salamina z amfiteatrem
Wysokiej klasy hotel, niepowtarzalny design i luksusowe wnętrza. Na uwagę zasługują udogodnienia takie jak przestronne pokoje z wygodnymi łóżkami, piękny wystrój, czyste baseny. Mieliśmy pokój w budynku głównym, z widokiem na morze. I te pokoje polecam. W opcji ultra all inclusive mieliśmy w pokoju barek z napojami typu Coca Cola, Sprite, Fanta, woda i piwo- codziennie uzupełniany. Jedzenie przepyszne, ciasta i torty to mistrzostwo świata. W cenie były również markowe alkohole typu Malibu, Aperol, Jack Daniels i wiele innych. Obsługa bardzo miła.
Darmowy dostęp do Wi-Fi.
Brak animacji.
Hotel bardzo luksusowy, miła obsługa, jedzenie bardzo różnorodne i ogromny wybór, świetny basen, kino na powietrzu, basen na ostatnim piętrze, duży basen w obiekcie, częste transfery na plażę.
hotel jest bardzo luksusowy
jedyna wada to moim zdaniem place budowy po każdej ze stron hotelu
Mieliśmy dość mieszane uczucia, sam w sobie hotel super, bardzo nowoczesny i dość czysty (mieliśmy kilka nieprzyjemności z czystością czy to naczyń czy kołdry pod poszewką...) Było też sporo "ale" - w okolicy nie ma zupełnie nic :( żadnej komunikacji miejskiej, atrakcji... (...) Jedzenie jak to w hotelach, różnorodne (chociaż śniadania bardzo jednolite) i dość ciężkie. Gdybym miała wystawić przysłowiową ocenę to byłoby to 7/10.
Nowoczesny hotel, Miła obsługa, Europejski alkohol, Nie było problemu z dostępnością leżaków (wrzesień)
Brak atrakcji w pobliżu, Jednolite śniadania, Jak na taki nowy hotel czystość nie była na najwyższym poziomie,
Hotel fajny, z rozmachem. Jedzenie monotonne, mały wybór drinki to samo. Zero animacji- totalne nudy, na plaży zawsze dużo ludzi
Wyjazd udany, aczkolwiek zakwaterowanie niestety w budynkach obok a'la akademiki, które służą na wynajem biznesowy nikt nas wcześniej o tym nie poinformował, ze jest możliwość zakwaterowania gdzieś indziej niz w budynku głownym, nigdy nie zdecydowalybysmy się na tę opcję..
Jedzenie różnorodne, dla nas bardzo smaczne, duży wybór, baseny, czystość, wszystko inne na plus, poza zakwaterowaniem, o którym nas nie poinformowano podczas wyboru wakacji..
Podloga przy basenie śliska, pomimo ostrzegawczych tabliczek nie dało sie uniknąć upadku, na szczęście nie osobistego.... Ogromnym minusem jest ogromny plac budowy wokół ośrodka!
Hotel godny polecenia i spełnił nasze oczekiwania. Pokoje duże, czyste i nowoczesne. Jedzenie urozmaicone. Wszystko na najwyższym poziomie. Położenie hotelu w pięknym i spokojnym miejscu. Można wypocząć.
Świetny basen dla dorosłych. W ciągu dnia busy kursują na plażę.
Fantastyczny hotel, przepiękny, plaża z której możemy korzystać również jak i cały kompleks Pera Beach. Obsługa bardzo życzliwa i sympatyczna. Bardzo dobre jedzenie, oryginalne alkohole, bogata karta drinków all inclusive, polecam pokój superior, ponieważ wtedy mamy pokój w głównej części hotelu. Jeżeli chodzi o inne pokoje znajdują się w drugim budynku residence. Polecam SKYLINE oraz basen na dachu choć wymaga wcześniejszej rezerwacji.
Kasyno, przepiękne wnętrze i baseny, pyszne jedzenie i drinki z oryginalnych alkoholi, szybko dostępne windy, późne śniadanie aż do 11:00
Hotel nie znajduje się nad samą plażą