Grotticelle

1 opinia

Pobyt oceniamy pozytywnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokój - wystarczający, czysty ładny. Działająca klimatyzacja + TV. Do tego lodówka. Minus - bardzo ale to bardzo mały prysznic. Ktoś grubszy po prostu się nie zmieści. Miejsce - dobrze położenie. Na plaże można udać się przez teren hotelu w spokoju i w większości w cieniu. Wszystkie inne drogi na plaże ruchliwe bez chodnika. Drogi są strome ale krótkie. Jak ktoś ma problemy kursuje busik. Przepiękne rejony przy plaży. Najładniejsze jakie zwiedziliśmy. Tropea i Pizzo chowają się jeśli chodzi o plażę i morze. Obsługa - Recepcja + bar - znajomość języka ANG. 5/5 Kelnerzy praktycznie nic po ang. nie powiedzą ale zawsze dało się porozumieć. Mili i pomocni. Wszyscy uśmiechnięci i pozytywnie nastawieni. minus- byliśmy trochę na drugim torze. Na początku tyg. gdy było mało gości dostawaliśmy jedzenie do stolika wg. zjawienia się na stołówce . Jak zrobiła się pełna to już 3-4 dni pod rząd niemcy którzy przychodzili do restauracji po nas otrzymywali jedzenie a my na końcu... średnio 1h oczekiwania aż podadzą kolację. Produkty jednak najwyżej jakości. Pyszne. Ludzie pracujący w tyn hotelu dają z siebie 100% POLECAM. Śniadania pyszne. Co dzień to samo ale można komponować różne potrawy, zarówno na słodko jak i słono. Tutaj bufet szwedzki. Na śniadanie dostaje się menu i wybiera co chce się na kolację. Do kolacji nakłada się przystawek ile się chce. Są przepyszne. Wieczór Kalabryjski to coś niesamowitego. Przemili kucharze nakładają co się chce z domowych wędlin,serów,przysmaków,potraw.... W tym hotelu poczuliśmy włoską gościnność i smaki. Polecamy.

Nazwa  Grotticelle
Miejsce  Włochy / Kalabria / Capo Vaticano
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, dostęp do internetu

Spektakularne wybrzeża z plażami otoczonymi skalistymi klifami

Zabytkowe miasta, takie jak Tropea i Reggio Calabria

Góry Aspromonte idealne do pieszych wędrówek i trekkingu

Kuchnia kalabryjska z 'ndują i owocami morza

1 opinia

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Kamil

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

- obsługa - położenie -pokój -czystość -basen -jakość posiłków

Wady

-małe prysznice -jedyny prysznic przy basenie nie działał -podawanie posiłków na kolację poprzez sortowanie gości

Grotticelle