Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Lokalizacja fajna, ale to koniec zalet. Najgorsze jedzenie. Kelnerzy "rzucali" talerzami, podając wciąż te same potrawy, robili to nad talerzami gości, "maczając" włosy na rękach w zupie. Koszmar.
Hotel beznadziejny, nigdy nie byłam w gorszym. Łazienka zdewastowana , przeciekajaca kabina, kałuża wypływala aż na przedpokój i ciekla przez głośnik w suficie do restauracji. Wtedy obsługa podstawiala wiadro. Pani sprzątająca coś tam pogrzebala srubokretem i próbowała naprawić ale bez skutku. Woda ciekla przez cały nasz pobyt. Bardzo głośno, bo pokój był od strony głównej, bardzo ruchliwej ulicy. Nie dało się okna otworzyć na noc. Obrusy w restauracji btudne i dziurawe, zresztą pościel też w dziurach. Byle jakie jedzenie, obrzydliwe, przez 6 dni ta sama zupa, a na drugie danie pierś kurczaka w panierce albo z grilla, na przemian. Wszystko rozgotowane i nie słone. Na obiad do kotleta dostałam 7 frytek😂🙈, dosłownie. Z warzyw to tylko pomidor i ogórek, no i poszatkowana kapusta bez jakichkolwiek przypraw jako surówka do obiadu. To samo przez 10 dni. Muchy chodziły po stole "szwedzkim", jajecznica przesmazona i zimna, parówki najtańsze i też zimne, nie mają żadnych podgrzewaczy. Dla dzieci nie ma żadnych płatków ani mleka. Herbata leci już zaparzona z dystrybutora o smaku kawy🙉. Jednym słowem porażka.
Bliskość do morza.
Obskorna łazienka, hałas z ulicy, brak klima w restauracji, ohydne jedzenie i monotonne, właściciel podczas posiłków chodził wciąż po sali i zaglądał gościom w talerze ile zjedli, było to bardzo krepujace. Brudne i porwane obrusy.
Najgorszy hotel w jakim byłam. Obskurna łazienka, w której kabina przecieka, tworząc kałuże, która wyciekala na przedpokój, oraz przez głośnik w suficie do restauracji znajdującej się bezpośrednio pod moją łazienka. Próba naprawy przez Panią sprzątająca nie powiodła się więc woda lala się przez 10 dni naszego pobytu. Dziurawe pościel, a także obrusy w restauracji, na dodatek brudne, całe w planach, z poprzedniego posiłku. Jedzenie tragiczne, nie doprawione, rozgotowane, niechlujnie podane, często zimne. Przez 10 dni mojego pobytu 6 dni pod rząd była ta sama zupa, a na drugie danie kotlet z piersi kurczaka raz w panierce, raz grillowanych i tak na zmianę. Surówka też przez 10 dni ta sama, w postaci kilku plasterkow pomidora i ogórka oraz poszatkowanej kapusty, bez oliwy i jakichkolwiek przypraw. Właściciel przez cały czas chodzi i zagląda ludziom w talerze, ile zjedli. Brak owoców, 2 razy podali (arbuza mielona) i jeszcze dla wszystkich nie wystarczyło. Pokój mieliśmy na bardzo ruchliwa przelotowa ulice, że nawet okna nie dało się otworzyć, tak było głośno. A w ofercie piszą, że widok na morze, w niektórych tak, ale nam się nie poszczescilo. W restauracji śmierdzi papierosami bo właściciel i obsługa wciąż pala przed drzwiami. Ogólnie beznadziejnie.
Bliska odległość do morza.
Zdewastowana łazienka, okropne jedzenie, nie estetycznie podane, brudne i dziurawe obrusy, smród papierosow w restauracji, hałas z ulicy, brak klimatyzacji w restauracji. Ten hotel to jedna wielka wada.
Kategorycznie nie polecam !!!!. Zepsujecie swoje wakacje w tym ... hmmm ciężko to nawet nazwać hotelem. (Miejscem do położenia się - gdy już nie ma alternatyw) Czas zatrzymał się tam ok 25 lat temu i nie byłoby pewnie nic w tym złego dla tych co lubią takie klimaty gdyby nie jedzenie wiecznie odgrzewane oraz zimne plus brak realnej obsługi.
Nie widziałem.
- Fatalne podkreślam Fatalne jedzenie bez picia (dodatkowo płatne) - pokoje i łazienki stan mega słaby. Często bez ręczników. I wiecznie coś słychać w rurach piszczenie. Spać nie można - brak windy. Trzeba wnosić walizki na 3 piętro.
Pobyt ogólnie udany bliskość do morza sklepy restauracje przystanek autobusowy plaża żwirowa Ok bardzo długa i ciekawa promenada
WIFI Ok Klima Ok
Nie sprzątanie pokoi Ręczniki i pościel nie wymieniają przez 5 dni pobytu Śniadania porażka co dzień to damo herbata to jakiś dżinie smakujący płyn nic wspólnego z herbata Szwedzki stół z nazwy ścinki czegoś co nazywają szynka muchy i osy na całym stole Ciśnienie wody na górnych piętrach to porażka i przykre zapachy z kanalizy
Byliśmy na wyjeździe zorganizowanym przez biuro EPT z Katowic. Wrażenia bardzo złe. Trzy dni podczas siedmiodniowego pobytu nie było prądu, klimatyzacji i ciepłej wody. Jeden dzień nie było wody! Posiłki podawane letnie, bez smaku, codziennie to samo.Wróciliśmy niezadowoleni z pobytu w tym hotelu.
położony blisko plaży
hałas, obsługa, stan pokoi, jakość i ilość posiłków
Kierowcy doświadczeni ,dla rezydenta nie ma rzeczy niemożliwych potrafi wszystko załatwić jeżeli traficie na pana Karola.
Spokój widok na morze z 2 i 3 piętra
Położony blisko ruchliwej drogi jest to zaleta i wada.
Hotel prowadzony przez rodzinę. Pierwsze wrażenie pozytywne. W trakcie pobytu wychodziły różne rzeczy i usterki. Część z nich usuwana na bieżąco, np. wymiana na nowe krzeseł i stołów na balkonach, część zlekceważona (słuchawka prysznicowa pryskająca na wszystkie strony). No cóż, taka mentalność Czarnogórców - na wszystko mają czas. Ogólnie z pobytu jestem bardzo zadowolona. Przepiękna miejscowość, chociaż cały czas w budowie, jednak nie odczuwało się tego. Sama wycieczka z biurem Euro Pół Tur bardzo udana. Głównie dzięki pilotce Pani Dorocie, która cały czas była do dyspozycji, służyła pomocą i dbała o całość. Jedno zastrzeżenie co do autobusu. Na takie trasy powinien być zdecydowanie bardziej wygodny. 24 godziny w niewygodnych, wąskich fotelach, gdzie brak miejsca pomiędzy fotelami na wygodne wyciągnięcie nóg, do przyjemnych nie należy. A naprawdę istnieją autobusy wygodniejsze. Ogólnie z wczasów jestem zadowolona i mogę je polecić.
Położenie blisko morza. Ogólnie czysto. Klimatyzacja. Balkony. Bardzo uprzejma i sympatyczna obsługa.
Monotonne, przesolone posiłki. Przez 7 dni to samo na śniadania, niby tzw. szwedzki stół, ale codziennie produkty identyczne. Brak sprzątania i wymiany ręczników przez cały tydzień. Niskie ciśnienie wody.