Stare Miasto otoczone murami z wąskimi uliczkami
Twierdza św. Jana z panoramą zatoki
Zatoka Kotorska wpisana na listę UNESCO
Katedra św. Tryfona i historyczne pałace
Hotel Hyatt Regency Kotor Bay położony jest w przepięknej Zatoce Kotorskiej z widokiem, który zapiera dech w piersiach, i dwoma basenami (wewnętrznym i zewnętrznym), które zapewniają całodniowy relaks. Pokoje są przestronne, bardzo komfortowe i utrzymane w wysokim standardzie, idealnie czyste, z klimatyzacją i wygodnymi łóżkami. Obsługa była naprawdę wzorowa — zawsze pomocna, zawsze z uśmiechem. Jedzenie było monotonne, choć ogólnie smaczne,śniadania i kolacje prawie kazdego dnia podobne, co nie do końca zaspokoiło potrzeby mojego męża, fana kuchni mięsnej. Mimo to jesteśmy bardzo zadowoleni z całego wyjazdu,hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Dodam , że wezwanie taxi przez obsługę hotelowa kosztuje 6 euro. Korzystaja z lokalnego przewoźnika który faktycznie nie ma za wysokich cen, porównując innego przewoźnika z tej samej okolicy. WIFI na terenie hotelu jest bardzo dobre, wszedzie łapie zasięg.
troche monotonne śniadania i obiadokolacje. Lepiej nie wykupować kolacji tylko iść na obiad gdzies do restauracji