Iberostar Paraiso Beach

Wyjątkowy

Pobyt w Iberostar Waves Paraíso Beach był absolutnie wspaniały! Hotel zachwyca już od pierwszej chwili – przepiękny teren, zadbane ogrody, bajecznie czyste plaże i wyjątkowa obsługa, która naprawdę dba o każdy szczegół. Pokoje są przestronne, bardzo czyste i codziennie sprzątane. Jedzenie to prawdziwa uczta – ogromny wybór dań kuchni międzynarodowej, świeże owoce, pyszne owoce morza i znakomite desery. polecam restauracje à la carte Baseny są duże, z mnóstwem leżaków, a obsługa przy barach zawsze uśmiechnięta i pomocna. Animacje i wieczorne show stoją na wysokim poziomie – nuda jest tu niemożliwa. Na terenie hotelu bardzo dużo zwierząt i piękna dżungla. Do centrum miasta 15 minut, trzeba złapać miejskiego busika przy głównej drodze przed hotelem za 45 peso. To miejsce ma w sobie wyjątkowy klimat. Chętnie wrócimy tu ponownie! 🌴💙

W Hotelu IPB byliśmy na przełomie stycznia i lutego. Hotel to ogromny komples budynków ukrytych w wiecznie zielnej i pełnej zwierząt i ptaków dżungli. Można spacerować godzinami od baru do baru :)) Serwis hotelowy, obsługa, animatorzy, jedznie, rozrywki - wszystko w 100% pozytywie. Przepiekny basen, szeroka i czysta plaża. Obsługa pracuje i dba o wszystko dzień i noc...Hotel doskonały dla rodzin z dziećmi, młodych par - my byliśmy na naszym Honeymoon i to było to o co nam chodziło przy wyborze a sama okolica - wzdłuż trasy Cancun - Tulum - no cóż, można powiedzieć tylko tak jak napisali na banerze przy wyjeździe z lotniska w Cancun - Witamy w raju !!!!!

Ogólnie hotel był bardzo dobry, jedzenie do kitu, jedynie nie licząc owoców.

od6 531 zł za osobę

Nazwa  Iberostar Paraiso Beach
Miejsce  Meksyk / Riviera Maya / Playa del Carmen
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, żeglarstwo, tenis, rowery, bez paszportu, parking

Białe plaże z turkusową wodą Morza Karaibskiego

Rejsy na wyspę Cozumel i nurkowanie na rafach

Ulica Quinta Avenida z butikami i restauracjami

Bliskość ruin Majów w Tulum i Coba

Wyjątkowy

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dawid

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Teren hotelu, jedzenie, plaża, zwierzęta.

Wady

MaciekR1

Pobyt - Listopad 2008

komentator

Pobyt - Grudzień 2008

Ogólnie hotel był bardzo dobry, jedzenie do kitu, jedynie nie licząc owoców.

Iberostar Paraiso Beach