Bezpośrednio przy hotelu znajduje się długa i piaszczysta plaża.
Hotel położony jest w spokojnej okolicy, ok. 1 km od centrum rozrywkowego Agadiru.
Dla dzieci: brodzik, miniklub, plac zabaw.
Bogata oferta Wellness: centrum Thalasso i SPA, sauna, łaźnia parowa, masaże, whirlpool, zabiegi kosmetyczne.
Bardzo ładny hotel, dużo zieleni. Pokoje ładne, czyste, codziennie sprzątane. Restauracja serwuje przepyszne jedzenie marokańskie, a także międzynarodowe. Do śniadania duży wybór soków, do obiadu i kolacji wina. Podczas kolacji muzyka na żywo. Wieczorami muzyka na żywo na tarasie oraz występy artystyczne. Przejście na plażę przez promenadę, jest wydzielona plaża hotelowa z leżakami. W hotelu znajduje się kantor przy recepcji, nie ma problemu z wymianą pieniędzy. Ogólne hotel bardzo fajny i polecam. Problemem jest tylko pogoda, gdyż nie było gorąco (22-25 stopni) a wieczory bardzo chłodne, polecam zabrać sweterki i bluzy.
dużo zieleni, smaczne jedzenie, bardzo miła obsługa, blisko plaży
Leżaki przy basenach zbyt ciasno ustawione, rezerwacja leżaków od świtu
Wszystko idealnie. Pokój bardzo przestronny, wygodny, czysto
Lokalizacja blisko centrum
Hotel dość dobry, piękny ogród, bardzo zadbany. Pokoje średnie, łazienki starszego typu. Duża wilgotność powietrza w tej miejscowości, mgła i mycie podłogi dużą ilością wody powoduje wilgotność w pokoju. Jedzenie średnie, dość monotonne, mało przyprawione.
Piękny, zadbany ogród.
Wilgotność, jedzenie średnie, mało przyprawione.
Bardzo dobry hotel. Świetne jedzenie. Super obsługa. KARMCIE PSY NA PLAŻY !!! SĄ CALKIEM BEZPANSKIE, BIEDNE I NIKT O NIE NIE DBA !!! NOSCIE IM JEDZONKO Z RESTAURACJI !!! ONE TAM CZEKAJĄ NA WAS !!! ❤️❤️❤️
Zle działające automaty do kawy i częsty w nich brak mleka
hotel oceniamy bardzo pozytywnie, czysty i tu pozdrawiamy (...) która dbała o czystość w naszym pokoju. Jedzenie też ok, choć monotonne. Baseny w porządku ale trzeba było zajmowac leżaki o 6 rano. Wszystko rekompensował ocean ;) ogólnie oceniamy hotel na 5 ;)
Bardzo dobry hotel, pokoje ładne i przestronne, obsługa miła i pomocna, jedzenie smaczne i zróżnicowane. Jedyny minus to trochę pobieżnie sprzątanie pokoi - nie zawsze były dobrze wysprzątane.
Położenie, jedzenie, brak problemu z szukaniem wolnych leżaków
Serwis sprzątający mógłby się trochę bardziej postarać
Wszystko na bardzo dobrym poziomie i zgodne z opisem, obsługa bardzo miła, czysto , jedzenie bez zastrzeżeń
Blisko oceanu, jakość posiłków i napojów,
Chyba brak
Rewelacyjny hotel pod każdym względem! Hotel okazał się strzałem w dziesiątkę – przestronne i wygodne pokoje były codziennie sprzątane, a cały obiekt utrzymany w perfekcyjnej czystości. Baseny bardzo zadbane, czyściutkie, a do oceanu było zaledwie kilka kroków. Plaża szeroka, piękna, z wydzieloną strefą hotelową, wyposażoną w bezpłatne leżaki i parasole. Jedzenie przepyszne, ogromny wybór dań i zero kolejek. Można było jeść zarówno w restauracji głównej, jak i tej przy basenie. Obsługa bardzo uprzejma i pomocna. Napoje, koktajle i drinki na najwyższym poziomie. W ciągu dnia czas wypełniany przez animatorów. Wieczory to cudowne popisy bardzo kreatywnych młodych ludzi oraz muzyka na żywo, które umilały czas i tworzyły wyjątkowy klimat. Zdecydowanie polecam ten hotel każdemu – idealne miejsce na udany wypoczynek!
Same zalety
Super hotel .bardzo czysto jedzenie rewelacja codziennie duży wybór.obsluga bardzo miła.3 baseny blisko do oceanu.
Czysty hotel miła obsługa pyszne jedzenie .
Hotel bez wad tylko dziwna mentalność ludzi zajmowanie leżaków już chyba od 6 rana 😁nie przez Polaków 🤣🤣
Obsluga bardzo mila. Jedzenie pyszne, baseny super. Pokoje przecietne, ale wifi dziala dobrze wszedzie.
Pokój ładny, piękny ogród, duża piaszczysta plaża, wszędzie bardzo czysto
Obsługa, pyszne jedzenie
Mogliby wcześniej wydawać ręczniki basenowe
Fantastyczny obiekt! Pod każdym względem polecam bardzo serdecznie. Duże, wygodne i komfortowe pokoje po remoncie. Duży, głęboki basen zewnętrzny gdzie można pływać- dodatkowo jeden z podgrzewana wodą. Bardzo dobre jedzenie- również w opcji wegetariańskiej. Miła obsługa. Uśmiechnięci pracownicy na każdym szczeblu. Codzienne animacja na poziomie oraz plaża tuż za płotem- polecam i będę wracała a to moja drugi wizyta w tym obiekcie:)
Hotel bardzo ładny, obsługa miła, jedzenie smaczne - duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie.
Bardzo ładne otoczenie, smaczne jedzenie i pomocna obsługa.
Do wad hotelu trzeba niestety zaliczyć mało dokladne sprzątanie pokoi. Zimną wodę w dużym basenie. Poza tym ok.
Hotel ogólnie bardzo fajny czysto jedzenie jak to na wakacjach coś się znajdzie dla każdego ,obsługa bardzo miła i pomocna ,polecam
Dobre położenie przy plaży i deptaku
Brak za tą cenę
Hotel miał w sumie wszystko czego potrzeba do wypoczynku. Posiada wyjście bezpośrednio na promenadę i plażę. Obsluga bardzo miała, sporo atrakcji na miejscu
Różnorodne posiłki, aktywności w hotelu, obsługa
Widać że pokoje wymagają remontu ale nie do tego stopnia żeby przeszkadzało w wypoczynku
Hotel duży, ma już swoje lata ale obsługa dba o to, aby pobyt był komfortowy.
Różnorodność wyżywienia
Niezamykane przestrzenie w holu/korytarzach, przez co panował wieczny przeciąg i chłód (pobyt w lutym).
Piękny hotel z fajnym, dobrze utrzymanym ogrodem i basenami. Dobre jedzenie i bogata oferta animacyjna. Bardzo pomocni i uczynni pracownicy hotelu. Do tego bardzo sympatyczni.
Bardzo czysta i dobrze utrzymana część wspólna - lobby, restauracje, sale zabaw, ogród. Dobre jedzenie, bardzo różnorodne - każdy znajdzie cos dla siebie. Przemiła, bardzo pomocna i uczynna obsługa.
Raczej nie wady a bardziej delikatne niedociągnięcia: - Pokój w którym mieszkaliśmy wymaga delikatnego odświeżenia (przybrudzone ściany, trochę zużyte meble, niedziałający kinkiet, pęknięta umywalka) - Łazienka bez wentylacji, co skutkuje niestety pojawieniem się delikatnego zagrzybienia, z którym Ekipa Sprzątająca nie radzi sobie zbyt dobrze - kawa w dystrybutorach niestety bardzo średnia.
Hotel przepiękny, pokój czysty obsługa hotelu bardzo miła
Czysty zadbany, wszystko w jednym miejscu jedzenie pyszne
Nie ma do czego się przyczepić
Iberostar Founty Beach to miejsce, które z pełnym przekonaniem polecam każdemu. Cudowna lokalizacja, komfortowe i dobrze wyposażone pokoje, super wygodne łóżka, wyśmienita kuchnia oraz przemiła obsługa sprawiają, że chce się tam wracać, zresztą My wróciliśmy, bo pierwszy raz byliśmy tam pięć lat temu i jesteśmy jeszcze bardziej zadowoleni z wyjazdu. Gorąco polecam wycieczkę do Crocopark.
Pobyt oceniam pozytywnie, dobre jedzenie, ciepła woda w basenach podgrzewanych, blisko prywatnej plaży
Położenie, pielęgnowanie lokalnych tradycji, kuchnia, baseny
trochę mało atrakcji dla dzieci, mini disco o 17 przy basenie, mało atrakcyjne dla dzieci.