Imbat

hotel naprawdę godny polecenia, myślę że dla każdego bez względu na wiek czy na to czy jedzie z dziećmi. jedzenie, obsługa naprawdę świetna. POLECAM !!!

Pokój zastaliśmy brudny i zniszczony. Klimatyzacja działa w godzinach 7-11, 14-20, 22-3 w pozostałych godzinach jest wyłączona. Woda w basenie słona, ale sam basen ok. Plaża nam się podobała i na jedzenie też nie narzekamy. Animacja super!! Nie polecamy tego hotelu.

Goraco plecam pobyt w tym hotelu.Bardzo miła obsługa,jedzenie wystarczajace,przepiekne widoki ,super woda w morzu,troszkę za mała plaza,ale da się przerzyć.

Ogólnie polecam pomimo kilku sytuacji,ale myśle ze podobnie jest wszędzie

ładny hotel,pięknie położony z małą prywatną plażą.Bardzo miła obsługa.W pokojach czysto .Najlepsze pokoje na czwartym piętrze z widokiem na morze - warto dopłacić w biurze przed wyjazdem. Oryginalne napoje(fanta,sprite itd.).Doskonałe miejsce dla osób chcących odpocząć od miejskiego zgiełku.Nieopodal ładna twierdza,która można bezpłatnie zwiedzić,a za nią centrum Kusadasi.Polecam zakupy w sklepikach obok hotelu(niższe ceny niż w centrum miasta ). W hotelu słabe animacje.

Nazwa  Imbat
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Kusadasi
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje

Plaża Ladies Beach z widokiem na zachód słońca

Bliskość ruin Efezu i Domu Marii Panny

Port z rejsami na grecką wyspę Samos

Targowiska z dywanami, przyprawami i biżuterią

Wyświetlono 18 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
anka

edyta

Sławek

Pobyt - Lipiec 2015

Zalety

super położenie,jedzenie dobre,obsługa miła,ogólnie super

Wady

zbyt waska plaża,ale do przezycia

Arek i Magda

Pobyt - Lipiec 2015

Ogólnie polecam pomimo kilku sytuacji,ale myśle ze podobnie jest wszędzie

Zalety

Ładne pokoje pomimo widoku na wejście do recepcji(widocznie tak trafilismy,nie pomogło 10 EURO w paszporcie :).)

Wady

Fakt ze byliśmy w najwyzszym sezonie i obłożenie było spore,ale kolacja to porażka kolejki mega długie po lepsze jedzonko tzn mięsko itd. Ruski odrazu ustawiają sie w kolejke choć nie wiedzą co przygotowali,stoja 10minut blokuja a jak sie zorientuja tpo czesto odchodza dalej. Wąska plaza i walka o leżaki

Jagoda

Pobyt - Wrzesień 2012

Rafał

Pobyt - Lipiec 2012

Hotel pomimo małych niedociągnięc (słabe sprzątanie pokoju) wart polecenia. Hotel zasługuje na cztery gwiazdki.

podróżniczka

Pobyt - Lipiec 2012

Hotel pięknie położony, na skarpie skąd rozciąga się widok na morze i na miasto kusadasi. Pokój duży łazienka też w porządku gdyby była częściej sprzątana. problemem tego hotelu jest restauracja \"pod chmurką\" razem z wróblami i kotami i w temp. 45stopni jedzenie się rozpływało. Z basenów nie korzystałam więc nic nie mogę powiedzieć. Na pomoście jest walka o leżaki które trzeba zajmować o 7 rano. Morze czyste i ciepłe plaża piaszczysta

arkadius

Pobyt - Czerwiec 2012

Justin, Martyna i Animatorki inne bardzo fajnie ruszały sniętą atmosferę turystyczną:+) Management hotelu czasami jakby nie dostrzegał potrzeb zwykłych gości..na usilne prośby o małe łyżeczki( np dla dzieci których nigdy nie było na stołówce)..robił zbywającą łachę i kilka razy staliśmy jak idioci czekając na pomoc Byłem z żoną i dziećmi wiek rok i 2,4 w sierpniu 2011. Jedzenie rzeczywiście monotonne Pani sprzątająca pokój bardzo sympatyczna:+) Kelnerki i kelnerzy z lobby baru także super fajni:+) Rezydentka ITAKI z której jechaliśmy z lotniska ok 3 AM w nocy-(bo przesuwana godzina w przód) powinna była zwrócić uwagę aby osoby z małymi dziećmi miały gdzie usiąść w autobusie, a nie tak że stare ramole rzuciły się z dupami jako pierwsze a moja żona gniotła w dwójką na jednym siedzeniu a ja na schodach!! 3 ososby z 4 miały ponoć opłacone przejazdy?! więc nie przygotowała się ...druga wpadka ta sama przy recepcji i podziale pokoi..dzieci pokładały się na sofach..NATOMIAST do kazania o której trzeba wstać na prezentację wycieczek czyli 9.00 rano nie zapomniała istotnie podkreślić sprawy.

Lucecita

Pobyt - Lipiec 2011

Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki, max 3, jedzenie tak monotonne, że po 3 dniach nie da się na nie patrzeć. cały czas fryty, mało mięsa i dzień w dzień te same zestawy. Kurczak z wody, kurczak pieczony, kulki miesne albo ryba... Obsługa ok, nie ma do czego się przyczpić. Stan łazienek tragiczny, pleśń i żółte zacieki na wszystkim, pokoj fajny, dosyć duzy. Klimatyzacja odgórnie sterowana i wyłączana w różnych porach dnia, najdotkliwsza to ta miedzy 3 a 7 rano. okna wtedy uchylic też za bardzo nie mozna, bo komary chyba czekaja pod balkonem na taka sytuacje. ogolnie nie polecam za za cene wieksza niz 1600zl...

Tomek

Pobyt - Czerwiec 2011

Byliśmy tam 14 dni. Hotel fajnie położony bezpośrednio przy plaży co w przypadku innych hoteli w Kusadasi nie jest takie oczywiste, za to daję duży plus. Sama plaża ok, hotel posiada bardzo fajny pomost. Hotel duży, przestronny, przyjemna infrastruktura. Do centrum jeżdżą dolmusze spod hotelu praktycznie co 5 minut także komunikacja bezproblemowa.Klima dziala w poszczegolnych porach dnia.I na tym chyba kończą się pozytywy.Jeśli chodzi o jedzenie i jego jakość to muszę ocenić jako masakryczne. Było ono monotonne i bardzo niesmaczne. Cały drugi tydzień jedliśmy na mieście bowiem na stołówke hotelową nie mogliśmy się już patrzeć. Piwo i napoje rozcieńczane wodą dzięki której wsytąpiły u nas dość poważne problemy z przewodem pokarmowym.

Gregor

Pobyt - Czerwiec 2011

Czy 4 (*) to: - spadający tynk w łazience z sufitu, - pokój sprzątany po wywieszeniu kartki? - klimatyzacja działająca wg uznania hotelu-czyli, gdy nie ma nas w pokoju i ze względu na brak karty w czytniku i tak nie działa, - stale to samo jedzenie, atrakcją są naleśniki ziemniaki,albo makaron nieporozumienie.Brak lokalnych urozmaiceń (ryby, kebab, baklawa, ajran, rzeźbione arbuzy, owoce do woli - sierpień!!!) - napoje (piwo efes, cola, fanta, sprite - to tak 20-30% ekstraktu, reszta chyba woda). All inclusive w IMBAT to takie gorsze HB!! Pomiędzy 14.00 a 19.30 możecie poobgryzać paznokcie lub dobijać się po burgera z frytkami - czas oczekiwania/dopchania się to jakieś 20 - 25 minut.

Jarek

Pobyt - Czerwiec 2011

Polecam ten hotel zwałaszcza dla animacji, dziewczyny z Itaki: Paulina, Martyna i Sara oraz przede wszystkim Justin robiły fantastyczną zabawę!Dziękuję!

Katarzyna Kupczyk

Pobyt - Czerwiec 2011

Hotel super położony - cicha okolica, a jednocześnie w pobliżu różne rozrywki (knajpki, sklepiki, dyskoteka oraz super lody, robione na oczach przechodniów). Plaża przy samiutkim hotelu, co prawda nieduża, ale czysta i jest też pomost, który polecam. Woda przeźroczysta! W samym hotelu genialny widok z restauracji pod gołym niebem. Pokoje ok. Widać, że nie jest to nowy budynek, szczególnie po łazience, tak więc nie jest to 5*, ale tragedii też nie ma-remont napewno był przeprowadzany (zapewne w miarę możliwości finansowych). Basen nieduży, ale mimo to nie było większych problemów ze znalezieniem miejsca. Posiłki uważam, że były ok i było w czym wybierać, chyba że się przychodzi na ostatnią chwilę, to trudno wtedy liczyć na szczególny wybór wśród dań. Raz na tydz. możliwość kolacji w restauracji Włoskiej (po uprzednim zarezerwowaniu terminu)-jeśli ktoś nie chce marnować czasu, to nie polecam, gdyż straciliśmy godzinę na samym oczekiwaniu na posiłek, który co prawda składał się z zupy, II dania i deseru i było to smaczne, ale nie aż tak wykwintne, by spędzić tyle czasu czekając na jedzenie. Wieczorem w hotelu organizowana rozrywka dla malych i dużych-był nawet pokaz tanca brzucha;) Co chwilę odjeżdża dolmusz do centrum, także nie ma problemu z transportem. Animatorki z biura podróży bardzo fajne. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni!!!

sluz

Pobyt - Czerwiec 2011

W tym hotelu spędziliśmy bardzo udane wakacje. Hotel z pewnością zasługuje na 4 gwiazdki:-)bardzo dobre położenie, miła i pomocna obsługa, pokoje zadbane nawet z LCD:-)jedzenie super!!! dużo wszystkiego, bardzo smaczne:-) alkohol w dużych ilościach. Polecamy:-)

Karol

Pobyt - Maj 2011

W hotelu spędziliśmy 2 tygodnie. Obsługa bardzo miła i życzliwa. Zdecydowanie najlepsze były animacje w języku polskim (Martyna, Sara, Paulina kocham Was) w hotelu nie można było się nudzić. Pokoje sprzątane codziennie, ale nie dokładnie(czy zostawiło się coś sprzątaczce czy też nie bez różnicy). A no i klimatyzacja nie działa cały czas tylko w wyznaczonych godzinach w nocy do 3. Jedzenia nie było zbyt dużo i cały czas było prawie, że to samo a do tego stało się w kolejkach(najbardziej na kolacji). Jeżeli komuś nie zależy na luksusach a na dobrej zabawie to polecam. Najlepsze animatorki na świecie, chyba się w nich zakochałem.

myszka

Pobyt - Kwiecień 2011

Hotel posiada swoje plusy i minusy. Największą zaletą była otwarta restauracja na tarasie z przepięknym widokiem na kusadasi, grecką wyspę Samos oraz zatokę. Nie miałam również zastrzeżeń co do pokoju i jego czystości - sprzątane codziennie, pani sprzątająca bardzo w porządku, nawet znała angielski.Największe minusy hotelu to: jedzenie, obsługa oraz hotelowa plaża.Jedzenie to jakas kpina, może w sezonie lipcowo-sierpniowym się poprawi, ale w czerwcu wszystkiego było mało, jedzenie było zimne, nieurozmaicone (codziennie to samo), mięso porcjowane, po które trzeba było stać w kolejce 15 minut..

Tomek

Pobyt - Kwiecień 2011

Hotel średniej wielkości, ale z bardzo fajnym rozkładem, przy samej promenadzie z restauracjami i sklepikami. Nie jest to centrum kusadasi, ale dojazd do centrum z pod hotelu tani szybki max 5min czekania. Jedzenie smaczne ale mało urozmaicone, czasami kolejki, ale do zniesienia. Plaża słaba, ale pomost na plaży nadrabia za nią. Brak sportu, bo nie ma tam miejsca niestety, jedynie waterpolo. Ogólnie hotel b. czysty, robi dobre wrażenie. Jeżeli ktoś chce wypocząć na pewno się uda.

Gosia

Pobyt - Lipiec 2010

Hotel fajny, widac ze juz starszy, ale pokoje czysciutkie codziennie sprzatane, jedzenie troche monotonne , ale dobre. Plaża mała piaszczysta, oraz dwa duże pomosty, z których jest zejscie do morza. Morze piekne przejzyste, w którym fajnie sie nurkuje. Na terenie hotelu dozo zieleni i palm. Hotel polożony jest jakies 3 km od centrum Kusadasi, gdzie jest mnóstwo rozrywek(za euro mozna dojechać minibusem), natomiast przy hotelu zanjduje sie promenada z tawernami i sklepami. Hotel położony w przepięknym miescu, super widoczki na góry i na morze. Ogólnie moje wrazenie super a zwlaszcza z widoków, ktore naprawde ciszą oko.

Imbat