Wielki Meczet Szejka Zayeda z marmurową architekturą
Promenada z plażami i trasami spacerowymi
Luwr Abu Dhabi z kolekcją sztuki światowej
Wyspa Yas z Ferrari World i parkami rozrywki
Najlepszy hotel w jakim bylem. Obsługa na najwyższym poziomie, każda spotkana osoba jest miła i uczynna. Jedzenie w podstawowej opcji jest pyszne, jest dużo do wyboru i dania codziennie sa inne. Desery sa smaczne, nie sa to tureckie które tylko dobrze wygladaja. Plaza jest prywatna i nie bylo problemów z miejscem, a na plaży jest bar z pysznymi drineczkami. Jest to miejsce do którego chce sie wracać.
Prywatna plaża, obsługa, jedzenie, drinki, poziom hotelu.
Widac ze pokoje były remontowane juz jakis czas temu, natomiast nikt tam nie jedzie sprawdzać czy fugi sa dobrze położone.
Hotel jest rewelacyjny, obsługa bardzo miła i pomocna
Super pokoje , łazienki duże , baseny plaza
Wydaje się że brak
Czysto, schludnie, ale polemizowalabym, ze jest to hotel 5*. All inclusive, ktory byl zawarty w ofercie, najgorszy z jakim mielismy do czynienia. Buget tragedia, praktycznie codziennie to samo.
Obecnie jestem w tym hotelu ,bardzo zawiedziona nie polecam tego hotelu, mamy all inclusive, a traktują nas jako gorszy resort, większość restauracji jest płatna żadnych atrakcji,, nuda grają i śpiewają w restauracji płatnej duża grupa jest Polaków i wszyscy niezadowoleni chociaż opinie dobre,nie wiem kto to pisze,szukajcie innego hotelu.
Nie ma
Nuda i większość płatna
Polecam ten hotel osobą, którzy cenią spokój i cieszę. Hotel w samym centrum Abu-Dhabi. Bardzo dobre jedzenie, pokoje wyremontowane, recepcja nowoczesna. Piękne wejście na plażę, jeśli ktoś chce korzystać z dodatkowych atrakcji polecam kupić Ultra all-inclusive. Wieczorem można posiedzieć przy drinku w pięknych wnętrzach ( w cenie all-inclusive). Hotel jest w dobrej cenie ( jeden z tańszych w ofercie ) i jak za te pieniądze Polecam.
Nowoczesne wnętrza, dobre jedzenie i drinki. W centrum miasta.
Hotel przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Wszystko na najwyższym poziomie. Super warunki, jedzenie, plaża, baseny i przede wszystkim czystość i uprzejmość na każdym kroku.
Zaletą hotelu jest bliskość do większości atrakcji, spokój i cisza na całym terenie. Codzienna wymiana pościeli, poduszek, ręczników i dywaników była dla nas wielkim zaskoczeniem. Różnorodność przygotowywanych potraw, bardzo dużo sałatek, warzyw, owoców oraz słodkości. Wszystko świeże i przepyszne.
Brak wad.
Super hotel swietna lokalizacja woda w basenach czysta i ciepla plaża super
Lokalizacja super
Jedzienie troszke monotonne
Hotel niezwykły! Bardzo polecamy!!! Doskonała lokalizacja, wyśmienite jedzenie, wspaniała i życzliwa obsługa! Pomimo swojego wieku, jakość użytych materiałów nadal zadowala potrzeby i gusty wymagających klientów. Trochę podróżujemy i byliśmy pod ogromnym wrażeniem wysokiego standardu, który zastaliśmy. Bardzo polecamy wykupić formułę Ultra All Inclusive i cieszyć się wyśmienitymi posiłkami hotelowych restauracji
niezwykle życzliwa obsługa, czystość, komfort wypoczynku, piękna plaża, zadbane baseny.
Zdecydowanie polecam pobyt w hotelu Intercontinental Abu Dhabi! Zaledwie kilka chwil po naszym przyjeździe, personel zadbał o nasze potrzeby i zaoferował nam bezpłatną kolację do pokoju, co było miłym akcentem na początek naszego pobytu. Nasz pokój był nie tylko przestronny i wygodny, ale także oferował wspaniały widok na okolicę. Co więcej, plaża była bardzo czysta i zadbana, co umożliwiło nam relaksujący pobyt. Zadowoleni byliśmy również z lokalizacji hotelu - w pobliżu znajduje się wiele ciekawych miejsc, takich jak Emirates Palace oraz wiele innych zabytków. Nie mogę nie wspomnieć o miłym i pomocnym personelu, który uczynił nasz pobyt jeszcze bardziej przyjemnym. Bez wątpienia jest to jedno z najlepszych miejsc, w których mieliśmy okazję się zatrzymać. Polecam z całego serca!
Lokalizacja - Hotel znajduje się w dogodnej lokalizacji w samym sercu Abu Zabi, co umożliwia łatwe dostanie się do wielu ciekawych miejsc turystycznych w okolicy. Udogodnienia - Hotel oferuje bogaty wybór udogodnień, takich jak przestronne i wygodne pokoje, piękna plaża, basen, spa, centrum fitness oraz wiele restauracji i barów, w których można skosztować pysznych potraw i napojów. Personel - Personel hotelowy jest bardzo miły, uprzejmy i pomocny. Zawsze gotowy, aby pomóc w razie potrzeby.
Czas oczekiwania - Czasami czas oczekiwania na obsługę może być długi, zwłaszcza w godzinach szczytu. Zatłoczenie - W okresie największego sezonu turystycznego hotel może być bardzo zatłoczony, co może wpłynąć na komfort pobytu niektórych gości.