Elegancka architektura willowa z czasów Habsburgów
Nadmorska promenada Lungomare z widokiem na zatokę
Park Angiolina z egzotyczną roślinnością i zabytkami
Luksusowe hotele i spa w historycznych budynkach
Pobyt oceniam bardzo pozytywnie, świetny hotel, adekwatne 3 gwiazdki. Czysto, pokoje sprzątane codziennie. Mieszkałam w części nowej budynku, pokoje wyglądają tak jak na zdjęciach, nawet lepiej, są przestronne, widok na morze i marinę piękny. Lokalizacja rewelacyjna (wyjście z jednej strony hotelu wprost na promenadę, zejście po schodach bezpośrednio na hotelową plażę). 10min drogi spacerkiem do plaży miejskiej, dużego placu zabaw, rejsy wycieczkowe wypływające z mariny pod hotelem, kilkanaście minut do Parku Angiolina, blisko sklep spożywczy. Posiłki jak najbardziej ok, nie ma może olbrzymiego bufetu ale codziennie można znaleźć sobie coś innego, zdrowo i smacznie. Mili uśmiechnięci pracownicy, swobodna, sympatyczna atmosfera. (...), ale obsługa w recepcji bardzo nam pomogła. Polecam
Widok na morze, lokalizacja, sympatyczna obsługa, miła atmosfera
Sam Hotel ok ale biuro podróży EXIM choc zaplacilem z góry nie zapłacili hotelowi za mój pobyt i na miejscu musiałem zapłacić opłatę jeszcze raz , pomimo interwencji i w biurze i w hotelu już wróciłem do Polski i dalej nie mam zwrotu pieniędzy.
Lokalizacja hotelu I Sam pobyt ok
Obsługa recepcji słabo, brak parkingu -parking publiczny 25 euro za dobę, leżaki 25 euro za dobę