Luksusowe hotele i nowoczesne wieżowce jak Burj Khalifa
Rajskie plaże i turkusowe wody Zatoki Perskiej
Wyprawy na pustynię i wycieczki na wielbłądach po piaszczystych wydmach
Największy na świecie park wodny Aquaventure
Hotel bardzo komfortowy, nowoczesny, czyściutki i pachnący. Najwyższy standard.
Czystość Jakość obsługi
Położenie, 40min taxi od centrum Dubaju więc wszędzie daleko Jedzenie jak wszędzie indziej, normalne, średnie nawet. Duży wybór, ale bez wow
Pobyt w JA Lake View Dubai był absolutnie niezapomniany i spełnił wszystkie nasze oczekiwania dotyczące luksusowych wakacji. Hotel zachwyca nowoczesnym designem, przestronnymi i perfekcyjnie czystymi pokojami z pięknym widokiem na ogród i baseny. Obsługa była zawsze uśmiechnięta i pomocna – od recepcji, przez kelnerów, aż po serwis sprzątający. Czuliśmy się naprawdę zaopiekowani i wyjątkowi. Dużym atutem jest bliskość plaży, na którą kursuje hotelowy buggy – rozwiązanie szybkie i wygodne. Dzięki formule all inclusive mogliśmy spróbować kuchni z całego świata – każdy posiłek był różnorodny, świeży i świetnie podany. To miejsce, w którym naprawdę można odpocząć i poczuć luksus. Polecam każdemu, kto marzy o idealnych wakacjach w Dubaju.
Doskonała obsługa i indywidualne podejście do gości. Przepyszne jedzenie i ogromny wybór dań (również wegetariańskich). Komfortowe, przestronne pokoje sprzątane codziennie na najwyższym poziomie. Świetnie utrzymane baseny i prywatna plaża z leżakami. Wygodny transport buggy na plażę i do innych części resortu. Atmosfera sprzyjająca zarówno relaksowi, jak i aktywnemu spędzaniu czasu.
Jeśli miałbym wskazać cokolwiek, to jedynie fakt, że pobyt skończył się zbyt szybko – aż żal było wracać do domu!
Hotel na fajnym, wysokim poziomie. Naprawdę czysto, codzienna zmiana pościeli, choć Panie sprzątające przychodzą o różnych porach, czasem trochę późno, mimo że całymi dniami nie było nas w pokoju. Obsługa klienta top, zawsze z uśmiechem na ustach. Super baseny, zarówno strefa rodzinna jak i ten dla dorosłych. Jedzenie przepyszne, tematyczne kolacje: sushi, burgery, pizza, taco. Z minusów hotel usytuowany pośrodku niczego, co ma też swoje plusy (cisza w nocy) Widok z okna nieciekawy, plaża bardzo przeciętna z widokiem na rozpoczętą budowę nowej sztucznej palmy. Do centrum ok 50min taxi, min 100 dirhamów w jedną stronę. Hotel posiada dziwny zwyczaj podpisywania rachunków po posiłku.
Jest super, ale to nie jest pełny „All Inclusive”, tylko kilka rodzajów drinków są dostępne przy barze
W hotelu byłem po raz drugi i polecam bardzo gdyż tam się naprawdę odpoczywa, jedzenie bardzo dobre, obsługa miła .
Położenie , dużo zieleni plaża .
Hałas dobiegający z toru wyścigowego .
Hotel cudowny, bardzo wysoki standard. All inclusive jest wyższe niż opowiadał rezydent, można zamawiać drinki tylko w każdym barze inne są w pakiecie. Dodatkowo jest darmowy bus do seaworld a nie mówi o tym rezydent.
Ogromny resort, pyszne jedzenie i drinki, cudowny personel
Bardzo mocna klima, ale to chyba uroki Dubaju
bardzo udany pobyt, dobra kuchnia, czysto, obsługa miła
kameralny hotel, dobre jedzenie, czyste pokoje, liczne atrakcje
lokalizacja, daleko od centrum
Hotel super ,mega dobre jedzenie ,wokół też dużo atrakcji
Jedzenie ,baseny
Daleko od centrum ,podpisywanie rachunków (all inclusive)
Hotel bardzo ładny z polem golfowym 35min od centrum , jedzenie dobre , obsługa w miarę ,długo trzeba czekać na napoje . Formuła all inclusive działa tak sobie . Baseny małe.
nowy , ładny hotel
daleko od centrum
Same plusy ! Hotel przepiekny. Obsluga przemila. Jedzenie pyszne.
Polozenie niedaleko plazy i morza. Piekna i zadbana infrastruktura i atrakcje
Brak wad
Hotel Ja Lake View Dubaj a raczej kompleks trzech hoteli to oaza dla gości ceniących spokój , chociaż jest tam też pole golfowe , jazda konna. Byłam tam już drugi raz, wrócę po raz trzeci. Może jedyny minus to że jest oddalony 15-20 minut ( taxi) od centrum. Dla mnie nie był to problem. Obsługa bardzo Grzeczna i dyskretna, jedzenie wspaniałe!!!! Bardzo często ogólne wrażenie na szóstkę!!!!
Duża plaża, mało ludzi na plaży, jeśli ktoś ma dzieci to baseny dla dzieci
Moim zdaniem hotel nie ma wad. Choć niektórzy narzekali że jest na obrzeżach Dubaju
Hotel rewelacyjny,nowy ,pokój komfortowy,obsługa przemiła i bardzo pomocna,duży wybór jedzenia,wszystko nam smakowało, dostęp do całego kompleksu,plaża dość blisko ,10 min spacerkiem,albo co 10 min jeżdżą buggy,więc można dojechać, otoczenie piękne dużo zieleni ,piękne pole golfowe,naprawdę polecam
Nowy hotel,urządzenie w nowoczesnym stylu,czysto,otoczenie zieleni
Brak animacji ,po 10.00 nic już się nie działo,restauracja zamknięta,bar też,
Do hotelu należą jeszcze dwa hotele z których można korzystać. Dowóz osób meleksem. Bardzo duży hotel powinno być więcej informacji gdzie można z korzystać z atrakcji dla dzieci i w którym hotelu się znajduja. Trzeba jeździć między hotelami i szukać. Zbyt duża liczna turystów trzeba stać w kolejce do śniadania i kolacji
Czysto w hotelu
Molo urozmaicone jedzenie raz tylko owoce morza. Dla Dzieci mały wybór w posiłkach
Super miejsce obsługa na najwyższym poziomie, pokoje ładne wyżywienie ok,
Wszystko super
Nic
Hotel jest piękny, nowoczesny. Obsługa przemiła, jedzenie rewelacyjne a desery jeszcze lepsze. Pokoje są codziennie sprzątane i to naprawdę porządnie. Jedynym minusem, choć też niewielkim jest jego spora odległość od centrum co wiąże się z dodatkowymi wydatkami na busa czy taxi. Hotel jest położony przy polu golfowym wraz z innymi hotelami w których goście Lake View mogą korzystać z basenów, plaży, wyznaczonych barów i restauracji. Na terenie resortu znajduje się także stadnina koni i mały port. Ogólnie szczerze polecam 😊
Wszystko
Wszystko jest na najwyższym poziomie.Hotel bajka pod każdym względem, kultura,standard,brak słów.
Najlepsze wakacje...poprostu super pod każdym względem. Warunki obsługa jedzenie wszystko na 10.
Pobyt w marcu.Hotel oceniam najwyższymi notami. Pomijając sferę ekskluzywności i niezwykłej okazałości jaki cechuje obiekt ,będzie to miejsce , które do końca życia pozostanie w moim sercu.W trakcie pobytu u mojego Taty Stanisława doszło do zatrzymania akcji serca. Dzięki cudownym ludziom tam pracującym , sprawnej obsłudze, profesjonalizmowi -udało się uratować mojego Tatę!Serdecznie dziękuję całej obsłudze, Adze, Pani rezydentce Monice oraz Pani menager Diana za wsparcie i pomoc w tak trudnym dla nas okresie. Jestem pod wrażeniem cudownych ludzi ,którzy tam pracują , ich życzliwości i bezinteresowności .Hotel na wysokim poziomie, serwujący przepyszne jedzenie, dbający o każdy detal. Otoczony pięknym ogrodem z możliwością spacerów.Polecam z całego serca i jeszcze raz bardzo Dziekuje !❤️♥️❤️Irena i Sebastian
Hotel osiąga dla mnie najwyższe noty. Pomijając sferę jego ekskluzywności i luksusu , który zaspokoi każdego wymagającego klienta , hotel i pracujący tam ludzie na zawsze pozostaną w moim sercu. Podczas pobytu doszło u mojego Taty do nagłego zatrzymania krążenia . Dzięki szybkiej reakcji personelu, profesjonalnej obsłudze , mojego Tatę udało się uratować. Dziękuję całemu personelowi , dziekuję wszystkim i każdemu z osobna! Wyrazy wdzięczności dla kochanej Pani rezydentki Moniki, kochanej Agnieszce(Aga) oraz cudownej Pani menager Dianie za pomoc i wsparcie w tak trudnym dla nas okresie. Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie!!! Cały obiekt otoczony cudownym ogrodem co umożliwia odpoczynek wśród zieleni. Hotel zapewnia szereg udogodnień , polecam dla wszystkich osób . Jedzenie przepyszne, bardzo dobrze działające wi-fi na terenie całego obiektu. Polecam z całego serca i jeszcze raz dziekuję za wypoczynek, który zakończył się dla nas szczęśliwie , gdyż mój Tato żyje i szczęśliwie wróciliśmy do domu. Irena i Sebastian
Wszystko mi się podobalo
Zdecydowanie polecam. Wystrój mega, jedzenie mega, obsługa mega. Wszystko na plus.
Obsługa, jedzenie, czysto, pieknie
Nie ma