Zamek w Limassol z muzeum średniowiecza
Nowoczesna marina z restauracjami i kawiarniami
Plaża Akti Olympion z promenadą i palmami
Rejsy wzdłuż wybrzeża i możliwość nurkowania
Doskonała lokalizacja hotelu pozwala bez trudu eksplorować malownicze otoczenie. Za oknami promenada ciągnąca się kilometrami wzdłuż wybrzeża. Spacerując chłoniesz atmosferę tego miejsca, podziwiasz widoki, odpoczywasz w którejś z licznych kafejek, tawern czy restauracji delektując się meze I innymi lokalnymi specjałami. W pół godziny docierasz do starego portu, mariny, muzeum paradoksu. Możesz wypłynąć w rejs wokół wyspy.
Lokalizacja, przemiła obsługa zarówno w recepcji, restauracji, jak i pań sprzątających. Czysto. Wygodne łóżko. W pokoju czajnik, powitalna woda, kawa, herbata. Jedliśmy tylko śniadania, które, choć przez kilka dni podobne, były tak urozmaicone, że nie sposób było się nie najeść.
Brakowało nam jedynie dodatkowego, małego oświetlenia w łazience. Główna lampa dawała tak ostre światło, że było to dość niekomfortowe, zwłaszcza w nocy, gdy trzeba było skorzystać z toalety.
Hotel blisko plaży jednak wymaga gruntownego odświeżenia. Łazienka bardzo mała, pokój nieschludnie odmalowany, okno krzywe - nie domykało się, dwa różne materace, głośna klimatyzacja.
Dobre śniadanie, bliskość plaży, miła obsługa, lokalizacja
Wymaga remontu, bardzo mała łazienka, stara i brudna suszarka do włosów
Pokój czysty codziennie wymiana ręczników, jedzenie bardzo dobre, basen czysty, duże miasto żeby coś zwiedzić trzeba się wybrać na wycieczkę,albo jeżdzic autobusami,które kursują wzdłuż wybrzeża .
Dobre jedzenie
Mala łazienka
Właśnie wracam z tygodniowego urlopu z rodziną. Każdy z nas jest zadowolony . Cypr ani hotel nie rozczarował nas . Mamy nadzieję, że uda nam się jeszcze tutaj wrócić
- smaczne i urozmaicone śniadania (zarówno dziecko , jak i dorosły znajdzie coś pysznego dla siebie) - czysty pokój sprzątany codziennie z pięknym widokiem na morze - miła obsługa - basen , jak i taras utrzymany w porządku - lokalizacja ( blisko do morza , sklepów , tawerny, przystanków autobusowych)
brak :-)
Pobyt bb- smaczne śniadania, uprzejma i pomocna obsługa hotelu, czystość może być.
Smaczne śniadania, duży wybór jedzenia na szwedzkim stole.
Brak pięknego widoku z balkonu.