Kleopatra Princess

Pokój w którym nas ulokowano, był ładny i w miarę czysty. Okolica hotelu też nam się podobała. Bardzo się cieszyłam, że plaża jest tak blisko, i, że jest tam czysto i ładnie. Rzeczywiście wynajem leżaka i parasola nie należała do najtańszych ale było warto. Widoki przepiękne. Wycieczki, które wykupiliśmy nie zawiodły nas. Z każdej mamy miłe wspomnienia i piękne zdjęcia. Obsługa hotelu była całkiem dobra, tylko czasami zdarzały się jakieś niewielkie nieporozumienia. Bardzo miło wspominamy wieczorne wypady do centrum. Większość sklepów pootwierana do późnych godzin. Więc nie było problemu z zrobieniem jakichkolwiek zakupów. Duża ilość restauracji i dyskotek również długo pootwieranych. Jedzenie w hotelu nie do końca nam odpowiadało, ale jeżeli chodzi o ilość to nie mogliśmy narzekać. Nad basenem duża ilość ludzi (chyba trochę za mały w stosunku do ilości przebywających tam gości). Jeżeli chodzi o robaki to rzeczywiście zdarzyło nam się jakieś widzieć, ale nie było ich dużo. Ogólnie byliśmy zadowoleni z pobytu i nie żałujemy, że tam pojechaliśmy

Hotel jest dobry. Blisko jest do plaży, blisko do centum. W pobliżu dużo sklepów, restauracji, barów, są też dyskoteki.

Wraz z żoną wybór hotelu uzależniliśmy od jego położenia i ceny. Ogólnie nasze oczekiwania zostały spełnione. Kleopatra Princess znajduje się blisko zarówno centrum jak i plaży. Niestety standard hotelu nie do końca spełnił nasze oczekiwania. Pokoje co prawda są w miarę ładne, ale poziom ich sprzątania nam nie odpowiadał. Na szczęście sposób w jaki mieliśmy zorganizowany czas pozwolił nam o tym zapomnieć. Polecam wszystkim Państwu, że jeżeli tam chcecie jechać to nastawcie się na wycieczki. Zwłaszcza te organizowane przez biura turystyczne. Jedzenie było dobre obsługa w miarę szybka i uprzejma. Basen hotelowy czysty aczkolwiek według mnie trochę mały. Wróciliśmy z żoną zadowoleni z wieloma miłymi wspomnieniami.

Byłam w tym hotelu 2 tyg., czyli wyjechałam 16.06.08. Sprzątaczki sprzątają tylko łazienkę i ścielą łóżko. Kurz na szafkach masakryczny. Mam ogromne zastrzeżenia do jedzenia - jest bardzo kiepskie i monotonne, po 4 dniach jedzenia w kółko tego samego masz dość. Pomijam, że serwują tam podroby - takie gotuje mojemu pieskowi, myśląc, że się nie zorientujemy. 3 razy trafiły mi się śmierdzące kurczaki, co jest niedopuszczalne!!! Pomijam, że ten hotel połączony jest z hotelem 4-gwiazdkowym i jedzenie jest niby 4* ale ja nie dałabym mu 1*!!! Nie polecam. Choć hotel jest ładny, ale co z tego!!

Byliśmy w tym hotelu w raz z dziewczyną i jej bratem w zeszłym roku. Wspomnienia mamy świetne mimo paru minusów. Hotel jest całkiem fajny, pokoje ładne obsługa miła. Ktoś mi mówił, że widział tam jakieś robaki. My byliśmy tam prawie dwa tygodnie i żadnych robaków nie widzieliśmy. Ogromny plus za organizowane wycieczki. Rejs statkiem super!!! w dodatku w czasie rejsu można było się kąpać w morzu. POLECAM. Jedzenie też było całkiem dobre, może trochę monotonne, ale za to można było się najeść. Polecam plażę, jest blisko, woda super. Pozdrawiamy wszystkich znajomków z Polski, których tam spotkaliśmy!!!

Nazwa  Kleopatra Princess
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny

Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi

Wyświetlono 16 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Andrzej

Rafał

4.2
Kasienka

Pobyt - Kwiecień 2008

Filip

Pobyt - Kwiecień 2008

Pobyt - Marzec 2008

Hotel jest jak najbardziej w porządku. Bardzo dobra kuchnia. Podobało nam się bardzo.

Pobyt - Marzec 2008

Bardzo mi się podobał fakt, że mieliśmy możliwość wyboru wielu wycieczek i to nie tylko u rezydenta. W centrum również można było zapoznać się z propozycjami miejscowych biur turystycznych. Ceny umiarkowane. Pokoje w hotelu niezbyt duże, ale nie pojechaliśmy tam aby siedzieć na miejscu. Centrum znajdowało się stosunkowo blisko, więc nie było problemu z wyjściami np. na zakupy. Mężowi bardzo się podobał duży wybór restauracji. Również cieszyliśmy się, że są dyskoteki(lubimy sobie potańczyć). Plaża też jest blisko. Niestety wynajem leżaków i parasolów dosyć drogie. Na szczęście można kupić parasol w centrum za niewielkie pieniądze:). Wycieczki były super!!! Naprawdę polecamy. Jedzenie w hotelu smaczne, ale mało urozmaicone, dlatego polecamy wypady również do restauracji. Ogólne wrażenia dobre. Jak ktoś chce to wszędzie będzie się dobrze bawił:))

Daria

Pobyt - Luty 2008

Hotel położony w pięknej okolicy. Do centrum jest blisko, więc nie narzekaliśmy na nudę. Centrum piękne i w ciągu dnia i w nocy. Jeżeli ktoś lubi opalać się całymi dniami a na zakupy chodzić wieczorem będzie zadowolony. Sklepy są otwarte również nocą. Duży wybór towarów. Duża ilość restauracji i dyskotek. W hotelu pokoje są dosyć małe ale przytulne. Niestety jeżeli chodzi o sprzątanie to nie odbywało się ono codziennie. Mi to nie przeszkadzało, gdyż sama trzymałam porządek w swoim pokoju. Moi rodzice natomiast na to narzekali. Jedzenie było w miarę dobre. Obsługa była szybka i miła. Bardzo nam się podobała możliwość wyboru wielu wycieczek. Można było wybrać coś nie tylko u rezydenta, ale i w biurach turystycznych w centrum Polecam rejs statkiem:)). Super wspomnienia. Polecam ten hotel każdemu kto lubi się zabawić i aktywnie spędzić wakacje. Pozdrawiam

TOMEK

Pobyt - Czerwiec 2007

GORĄCO POLECAM DLA NORMALNYCH LUDZI ,WARUNKI JAK NA HOTEL 3* OKEJ.NIE ROZUMIEM TYCH OPINII PONIżEJ... BEZ KOMENTARZA

Edyta

POLECAM

olka

Pobyt - Czerwiec 2007

własnie wrociłam z pobytu i szczerze jestem rozczarowana:
przez tydzien pokój został sprzatniety 2 (DWA) razy!!!! ręczników nie wymieniono przez tydzien!!!!, dano dwa małe mydełka na tydzien i rolke papieru - trzeba było prosic, gdy sie skonczyły :/
fakt, blisko plazy, ale na plazy jazdy tez mielismy, poniewaz pomimo wykupienia za 40 lirów (ok. 25 EURO) dwóch lezaków na tydzien nie chciano nas na nia popołudniu wpuscic :( jak dwa razy wieczorem wywaliło korki w pokoju, to na naprawe trzeba było czekac ok. godziny :/
jedzenie - słabe i monnotonne, a kolacja przypominała komunistyczna stołówke - bo kucharz ciapał, ale dosłownie CIAPAŁ na talerz łyzke ryzu/kus kusu, kawałek miesa i jakas surówke

Pobyt - Maj 2007

Hotel bardzo czysty bez robactwa, co do złych opinii to wcale nie jest tak jak piszą źle o tym hotelu. Można go z powodzeniem polecić wszystkim, którzy chcą dobrze wypocząć, jeździć na wycieczki w lokalnych biurach i zrobić duże zakupy, oczywiście pamiętając o targowaniu się.

marzena

Pobyt - Kwiecień 2007

byłam w tym hotelu na przłomie czerwca i lipca.hotel ładny i czysty,obsługa uprzejma,blisko do morza(przejście przez ulicę-jednokierunkową nastepnie przez promenadę)na plazy dość drogie do wyporzyczenia parasole i lezaki,ale mozna kupić parasole w sklepach za małe pieniądze.centum Alanya piekne,nocą wszystkie sklepy otwarte,mnóstwo małych knajpek oraz dyskoteki.polecam wycieczki fakultatywne z biur turystycznych ktore są dosłownie na kazdym kroku i sa one tańsze o ponad 50% od tych proponowanych przez rezydentow,polecam kapadocje i pammukale(są też biura z polskimi przewodnikami). dla aktywnych raffting,fajny jest też rejs statkiem(boat tour) wokół alany z kąpielą w morzu i skokami ze skały...ogolnie cudownie!

lena

Pobyt - Lipiec 2005

Hotel stosunkowo czysty, brak robactwa. Posiłki trochę monotonne, zwłaszcza śniadania. Wspaniałe położenie. Blisko do plaży i do centrum miasta. Ogólne wrażenia dobre.

Mmmm

Pobyt - Maj 2005

Mimo wszystko podobało mi się w tym hotelu; kelnerzy śmieszni, do plaży dość blisko.

4.8
freya

Pobyt - Maj 2005

Obsluga hotelu koszmarna, lacznie z manegerem!! W razie jakichkolwiek problemow udaja ze nie rozumieja o co Ci chodzi, nie znaja ani angielskiego ani rosyjskiego ani niemieckiego. Zaraz po przyjezdzie wielka klotnia o standard pokoi (przeniesli nas w koncu do lepszych) ROBAKI WSZEDZIE !!! sniadania te same co dzien, nic nowego! Obiady lepsze aczkolwiek kilka osob sie zatrulo. ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEN HOTEL tym bardziej ze w okolicy jest sporo ladniejszych ***. BARDZO MALY BASEN.