Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami i turkusowym morzem
Zabytkowe miasta, takie jak Split, z pałacem Dioklecjana
Wyspy Hvar i Brač oferujące luksusowe kurorty i winnice
Park Przyrody Biokovo z przeszklonym tarasem Skywalk
Blisko plaży i centrum miasteczka. Mieliśmy z rodziną pokój dole nie było złe ale pomieszczenie jest do odświeżenia bo gdzie nie gdzie są już plamy na ścianach w toalecie deska jest do wymiany co jest pęknięta meble stolik i krzesła też dał bym do wymiany. Ogólnie 6.5/10 jeśli chodzi o Chorwację zrobiła się strasznie droga na 8 dni wydaliśmy 750 euro i to był tydzień bez szału
Blisko do plaży i restauracji polecam wyjść na plażę z lewej strony w kierunku grillowanych ryb jest szersza i mniej ludzi na niej znów po prawej stronie jest więcej restauracji
Jak ktoś lubi długo spać to może mieć problem bo jest kościół koło apartamentu. Właściciel czy opiekun budynku bardzo wcześnie rano wstaje i często go słuchać jak z kimś rozmawia.
Wspaniałe miejsce, godne polecenia. Właściciele bardzo sympatyczni. Blisko do centrum i do plaży. Kuchnia wyposażona we wszystkie niezbędne przybory. Jest klimatyzacja, taras i parking. Tv z funkcją smart. Czyściutko i przyjemnie :)
Mieszkaliśmy na drugim piętrze,piękny widok z tarasu na morze,aneks kuchenny i apartament dobrze wyposażony, brakuje tylko pralki do szczęścia.Parking na miejscu trochę ciasny ale jest.Lokalizacja na 5.Samo centrum,blisko wszędzie.Rano pobudka,dzwony z kościoła na przeciw tak dają czadu że umarły powstanie.Mi to akurat nie przeszkadzało,była zaraz kawka na tarasie i podziwianie morza.Ogólnie gdybym jeszcze raz miał zawitać w Gradac to pewnie bym tam zagościł.I jeszcze warto wspomnieć gospodarza budynku który mieszka obok,Mat bardzo sympatyczny człowiek który w razie potrzeby służy pomocą.
Jak dla nas praktycznie wszystko ok, fajna miejscowość, apartament z dwoma balkonami z pięknymi widokami.
Lokalizacja - praktycznie centrum miejscowości, bliskość plaż, parking na miejscu.
Brak pralki - chociażby do przepłukania ręczników po plażowaniu, brak klimatyzacji w sypialni, ale można spać w salonie :)