Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: oddzielny brodzik, łóżeczko dla dziecka do lat 2 (za opłatą).
Własny aquapark.
Atrakcyjna lokalizacja: centralne przy głównym deptaku, przy promenadzie, ok. 7 km do Nessebaru, ok. 32 km do lotniska w Burgas.
Tylko 200 m do długiej i szerokiej, łagodnie opadającej do morza plaży.
Obiekt w samym centrum to atut dla osób ,które lubią po imprezować bo to miasto po prostu nie śpi.Jesli lubisz ciszę to nie będzie dobry wybór 😁Sam hotel czysty ,zadbany choć lata świetności ma już za sobą.Pokoje czyste codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki.Mieszkaliśmy na 11 piętrze skąd rozpościera się widok na cała okolicę i morze.Jedzenie bardzo dobre tym samym każdy znajdzie coś dla siebie.Multum owoców do wyboru.Ciasta takie sobie ale to kwestia smaku .Bardzo fajny aquapark.Woda czysta ,zimna.Animatorzy przesympatyczni umilali czas dzieciom w ciągu dnia (zajęcia ruchowe,malowanie twarzy,zajęcia manualne) i nam wieczorami .Przy aquaparku bar i snack bar z przekąskami ( popcorn,pizza,frytki,kanapki ,ciasteczka kruche i lody włoskie z automatu ).Polecamy to miejsce dla rodzin z dziećmi,par i singli ,którzy lubią dobrą zabawę ponieważ zaraz po wyjściu z hotelu to Was czeka 😁
Położenie (150m do morza) deptakiem przez centrum . Czystość,jedzenie,animacje.
Czasami windy ( a są cztery) ale są też schody 😁😜W końcu byliśmy w szczycie sezonu .Sporo ludzi to i na windę czasami trzeba poczekać ...
Jeśli szukacie miejsca, gdzie można się świetnie bawić, a jednocześnie nie trzeba się martwić o nic, to hotel Kuban na promenadzie jest strzałem w dziesiątkę! Położony tak blisko rozrywek, sklepów i straganów, że można się poczuć jak na zakupowym festiwalu – a do tego przystanek autobusowy tuż za rogiem, skąd łatwo dostaniecie się do Nyssebaru i innych atrakcji. Jedzenie? Pyszne! Dużo świeżych owoców, które sprawią, że poczujecie się jak na egzotycznej wyspie, a maszyny z lodami to prawdziwa magia – można się nimi delektować bez końca! Dla najmłodszych jest brodzik i zjeżdżalnie w basenie, więc dzieciaki będą miały frajdę od rana do wieczora. Obsługa jest super – na stołówce serwis na najwyższym poziomie, a jedzenia nie brakuje, zawsze jest coś pysznego do spróbowania. Pokój jest codziennie sprzątany, a ręczniki wymieniane na życzenie, co sprawia, że czujesz się tu naprawdę komfortowo. Tak, z ulicy czasem słychać trochę gwaru, ale kto by się tym przejmował, kiedy wokół tyle atrakcji i pozytywnej energii? Hotel Kuban to idealne miejsce na wakacje – trochę hałasu, dużo radości i niezapomnianych wspomnień!
Doskonała lokalizacja na promenadzie – blisko plaży, rozrywek, sklepów i straganów, co zapewnia wygodny dostęp do atrakcji. Świetna komunikacja – przystanek autobusowy tuż obok, z którego łatwo dojechać do Nyssebaru i innych miejsc. Pyszne jedzenie i serwis na najwyższym poziomie – szeroki wybór dań, dużo świeżych owoców, a obsługa na stołówce jest bardzo profesjonalna i uprzejma. Acquapark, brodzik, zjeżdżalnie sprawiają, że dzieci się nie nudzą, obecność ratowników na basenie.
Brak bezpośredniego dostępu do morza – hotel nie znajduje się bezpośrednio przy plaży. Płatne leżaki i parasole na plaży – korzystanie z nich wiąże się z dodatkowymi kosztami, co może być nieco uciążliwe dla osób szukających pełnego relaksu bez dodatkowych wydatków. Hałas z ulicy – czasami słychać gwar i hałas z okolicy, co może przeszkadzać osobom ceniącym ciszę i spokój podczas wypoczynku.
Pobyt oceniam bardzo dobrze, świetnie miejsce dla całej rodziny. Aquapark spelnia swoje standardy, a w upały w basenie woda Cie ochłodzi w upały. Jedzenie dobre, różnorodne.
Aquapark wyróżnia spośród innych hoteli. Różne gleboskosci, wygodne leżaki. Blisko do baru po drinki i jedzenie. Blisko nad morze.
Tragedia , od samego wejścia do hotelu była tragedia , zamawiałam wczasy w październiku rok wcześniej dwie rezerwacje ponieważ była nas 2+4 , prosiłam aby były połączone rezerwacje i pokoje obok siebie po przylocie powiedziało nam że mamy pokoje na 5 i 15 piętrze 🤦 co dla nas było absurdem ponieważ dzieci samych nie zostawimy, dała nam Pani klucze i tyle ani nie powiedziała gdzie mamy iść ani co gdzie jest , chodziliśmy po hotelu z tymi walizkami i dziećmi i szukaliśmy pokoju dopiero jak zobaczyła że poszliśmy w niewłaściwym kierunku pokazała nam iść na prawo pod windy 🤦 nie powiedziała gdzie jest restauracja gdzie byłyśmy w trakcie obiadu więc mogliśmy skorzystać z niego zmęczeni po przylocie 🤦 i zostaliśmy głodni do kolacji, obsługa totatna dno ,moi zdaniem , jak poszłam aby nam zmienili pokój pow że hotel jest pełny i za pięć dni może to zrobić gdzie co dziennie przybywali goście i pokoje obok naszych były puste , nic nie chcieli nam pomóc. Rezydent również próbował ale nic z tego. Spaliśmy wszyscy razem w jednym pokoju na 15 piętrze , córka na podłodze na materacu który był położony na dostawcę a my jak serdelki z dziećmi - masakra. Jedzenie monotonne , animacje jak wcale, głośno cało noc za oknem, windy nie działają psuły się do tego stopnia że córka stanęła sama po między piętrami i nawet nikt nie chciał jej pomóc dopiero jacys Polaki zrobili awanturę że dziecko zakleszczone w windzie , zero zaangażowania. Baseny jedynie robiły robotę ale bez szału ponieważ było chłodno, obsługa przy bazę na dole ciągle jak by obrażona i nieszczęśliwa że musi pracować. Ogólnie najgorsze wakacje na jakich byłam ... Nigdy więcej Bułgarii a na pewno każdemu będę odradzać ten hotel!!!! Ps. Pokoje nie sprzątane tylko wcielone łóżko , przez cały tydzień nawet podłoga nie odkurzona - koszmar.
Wszytko , obsługa najgorsza!
Hotel w samym centrum, trzeba się liczyć że całe noce gra muzyka. Aqua park fajny dużo atrakcji. Jak ktoś jest głodny napewno będzie miał pole do popisu.
Windy i zamykany plac z basenami po 18 nie później gdzie posiedzieć wieczorem.
Hotel na prawdę świetny. Budownictwo co prawda starsze ale bardzo zadbany i czysty. Jedzenie rewelacyjne.
Wygodny hotel z super aquaparkiem.
Czasami wydłużony czas oczekiwania na windy.
Ogólne wrażenie jest pozytywne Możemy polecić osobam które szukać życia w pobycie
Hotel jest bardzo czysty Jedzenie smaczne ( wybor nie duży) Lody bez limitu co jest rzadko spotykane Fajne zjeżdżalnie dla dzieci Centrum miasta Blisko plaży
Minus tego hotelu to zimna woda w basenach Animacje słabe
Bardzo dobrze hotele w samym centrum, wszystko bardzo blisko.
Bardzo dobre jedzenie ,pokoje czyste takie trochę z PRLu ale codziennie sprzątane.
Trochę monotonne animacje dla dzieci w kółko to samo.
Hotel położony prawie przy samym morzu. Jedzenie bardzo smaczne, bar z przekąskami otwarty przez wiele godzin. 4 bary z drinkami. Na basenie codziennie animacje dla dzieci. Zjeżdżalnie dla dorosłych i dla mniejszych. Bardzo miła obsługa. Rodzina 2+2 otrzymała duży apartament dwupokojowy na 18 piętrze z cudownym widokiem. Panie sprzątające bardzo dokładne. Polecam
Położenie Czystość Obsługa Jedzenie Widok z okna
Ogólnie hotel w bardzo dobrym położeniu słonecznego brzegu, jedzenie i picie ok, widoki z tarasu z 20 piętra przepiękne, aquapark bardzo fajny, trzeba szukać w dobrej cenie zakwaterowania w tym hotelu, żeby nie przepłacać bo hotel to takie 3.5 gwiazdki. Okolica przepiękna.
Główną zaletą są animatorzy: Lukas, Oktawia i dwie pozostałe dziewczyny robią dobrą robotę :) bardzo otwarci, serdeczni, mili, uśmiechnięci, łatwo można nawiązać kontakt i mają dobre relacje z dziećmi :)
Brak wydzielonego miejsca w hotelu jakiejś sali zabaw dla dzieci , mało wind, kelnerzy i barmani siedzą tam za karę zero uśmiechu porażka z tym straszna
Pobyt oceniam pozytywnie. Hotel podzielony jest na 3 budynki, my byliśmy w tej właśnie części. Wszystko jest zadbane, chociaż widać zluzycie materiału. Pokój byl ok, bez szału, ale też niczego nie brakowało. Obsluga bardzo dbała o utrzymanie porządku. Baseny ok, fajne zjeżdżalnie- jest ich 7 +brodzik i zjeżdżalnia dla mniejszych dzieci. Cały czas ratownicy, którzy dbają o bezpieczeństwo. Kilka animacji w ciągu dnia i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych. Jedzenie ok- każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Dobre drinki i mila obsluga. Do morza 5 minut. Jedynym minusem (dla mnie) jest położenie przy jednej z głównych ulic imprezowej części miasta- zależy kto czego szuka.
Jedze ok Baseny i zjezdzalnie bardzo fajne Blisko morza Pokoj ładny z balkonem i działającą klimą
Jedyny prawdziwy minus dla mnie to położenie. Muza na ulicy grała do 4 nad ranem- trochę przeszkadzało przy zasypianiu.
Super zjeżdżalnie dla dzieci, pyszne jedzenie miła obsługa,animatorzy przy basenach najlepsi!
Położony w centrum od razu wyjście na bazarki blisko morza.
Pokoje w stylu PRL ale czysto, baseny czynne do 18 to troszkę krótko i woda w basenach bardzo zimna.
Hotel na standarwowy, poziomie .Nocami strasznie głośna muzyka cichła o godzinie 5 rano ( człowiek dopiero mógł pospać).Na zdjeciach w ofercie inny układ zjeżdżalni , jakby po przebudowie. Zdjecia z roku 2008 roku , troche przedawnione, woda w basenie zimna wrecz lodowata,nie podgrzewana. wszyscy co wchodzili do basenu NAWET ANGLICY MOWIL ...I ITS COOLD ....jedzenie dobre ale pierwszego dnia gdy bylismy juz w hotelu o gfodzinie 9.30 nie mogliSmy zjeść obviadu , który był od 1240 wydawany .ponieważ nie mielismy jeszcze przydzierlonego pokohu ...Mozolnie to trwało zważywszy że byliśmy zmęczeni podróżą.Ogólnie wyjazd udany .
jedzenie , miła obsługa sprzątaczki ,reszta obsługi różnie.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu,jedzenie bardzo dobre i duży wybór,lokalizacja hotelu super
Czyste pokoje
Hotel wysoki, dojazd domówiony tylko windami. Dość mały aquapark. Obsługa miła, jedzenie pyszne. Niestety brudno.
Pyszne jedzenie, animacje dla dzieci.
Brudno szczególnie w toalecie przy recepcji, zbyt duży przemiał ludzi za mało osób do sprzątania. Meble zniszczone kanapy przy lobby zniszczone.
Hotel bardzo przyjazny turystom miła obsługa super czysto jedzenie dobre i urozmaicone
Usytuowany w centrum miasta dzięki czemu świetna baza wypadowa bliskość morza oraz bulwar na wyciągnięcie ręki z atrakcjami i restauracjami
Zbyt krótko czynny basen 9/18
Pokój ok, bardzo dobra lokalizacja. Dużo barów. Niestety baseny zamykane już o 18.
Świetne baseny, zjeżdżalnie, dobre jedzenie, piękny widok z górnych pięter.Ciekawe animacje.
Kolejki do wind.
Bardzo miła obsługa, smsczne jedzenie. Bardzo bam się podobało.
Jest w centrum wszystko jest w zasięgu.
Dość stary, potrzebuje odnowienia, remontu
Aquapark i hotel super ,lecz w nocy 60db przy zamknietych oknach tragedia i załamka każda noc to trauma jak bedzie wyglądała kolejna noc .Do 6 rano las vegas
Aquapark
Sasiadujace dyskoteki
Pokój ok, łóżka wygodne, wanna w łazience super 😊 balkon malutki, ale tak nie siedzieliśmy, głośno od ulicy, nawet na 11 piętrze , w porze posiłków z góry szybciej zejść schodami 😉
Wysoki hotel prawie przy plaży
Długo się czeka na windę