Malownicze jezioro otoczone górami i urokliwymi miasteczkami
Wspaniałe winnice i gaje oliwne produkujące znakomite wina i oliwki
Piękne ogrody i parki, takie jak Parco Giardino Sigurtà
Via Ponale to malownicza trasa pieszo-rowerowa nad jeziorem
Witam 😊Powiem szczerze że niektóre opinie negatywne są dużo krzywdzące na temat tego hotelu.Pobyt oceniamy za bardzo udany.Na początku pani z recepcji wszystko tłumaczy,jest winda, którą można dojechać na najwyższy poziom i tam przejść kładką do pokoi znajdujących się na samej górze a tam dech zapiera widok! Pokój dobrze wyposażony, codziennie sprzątany, ręcznik wymieniane codziennie.Wiadomo ,że styl wyposażenia ,czyli meble nie są najmodniejsze ale to ma swój włoski urok.. Śniadanie i obiadokolacje bardzo ale to bardzo obfite i (nie tak jak piszą krytykujący)nie jest to samo codziennie a urozmaicone bardzo 🥰 Na początek kolacji serwują codziennie inny makaron.Słodkosci włoskie przepyszne ,a to panna cotta a to tiramisu, ciasta, owoce morza i mnóstwo wszystkiego. Jedyny problem to znalezienie miejsca parkingowego ,ale zawsze jednak było. Obsługa bardzo życzliwa, zwłaszcza szefowa kelnerek -bardzo sympatyczna😊 Nadmieniam że w pokojach są normalne kontakty ,nie potrzeba,, przejściówek ''😁
Cudowne widoki z balkonu, przepyszne jedzenie.Sympatyczni kelnerzy oraz panie i pan z recepcji.
Super miejsce, widok z balkonu coś wspaniałego, zapamiętam go do końca życia. Bardzo smaczne jedzenie. Bardzo ładna plaża niedaleko hotelu. Mam nadzieję że jeszcze tam wrócę.
Widok z hotelu oraz obsługa .
Pobyt bardzo udany, pokój super bez uwag, obsługa miła, pomocna, wyżywienie super.
Widok z pokoju na jezioro. Położenie hotelu blisko centrum. Hotel oraz baseny czyste.
Nie znalazłem.
Hotel choć z lat 70 nie jest najgorszy.Klimatyzacja działa bez zarzutów,pokoje sprzątane codziennie,wymiana ręczników.
Zaletą hotelu jest basen zewnętrzny dostępny cały dzień oraz basen wewnętrzny .
Brak internetu w pokoju zasięg na basenie i w recepcji.
cudowne miejsce, piękne widoki, bajeczne położenie, śliczne miasteczko limone sul garda, jedzenie bardzo dobre, polecam
położenie i lokalizacja
Lokalizacja, widoki super ale hotel wymaga dofinansowania.
Widoki
Słaba klimatyzacja, stare wyposażenie, wilgoć
Hotel lata świetności ma za sobą, ale jeśli ktoś nie wymaga to jest ok, jedzenie tłuste ale w miarę dobre, piękny widok z hotelu, sklepik z przystępny mi cenami, blisko spacerem do centrum. Brak lodówki w pokoju-
Dobre miejsce, super widoki, blisko do centrum
Hotel nadaje się do remontu