Szeroka plaża z pełną infrastrukturą turystyczną
Aquaparki i atrakcje wodne w kurorcie
Tętniące życie nocne w barach i klubach
Park Przyrodniczy Złote Piaski z trasami spacerowymi
Położenie hotelu jest bardzo dobre, pokoje również mają bardzo dobry standard (za wyjątkiem pryszniców w 2osobowych pokojach). Największą wadą są posiłki. Cały tydzień żyło się na pizzy, bo po spróbowaniu czegoś innego dostawało się biegunki. Napoje na początku są okropne, da się przyzwyczaić, ale to sama chemia. Na śniadaniach niewielki wybór, brak możliwości zaparzenia sobie zwyczajnej, czarnej herbaty (były jakieś wydziwiane zioła). Za byle co każą płacić dużo kasy (niezgłoszony brudny ręcznik - 15 (!) euro). Jedna winda co chwila się zacina, wolno działają. Basen bez rewelacji, ale idzie przeżyć. Obsługa raczej miła. Same kolonie. Jeśli ktoś jedzie tam na wczasy, nie polecam, ale na koloniach da się wytrzymać.
Hotel rozczarowuje. W pokojach zdarzały się kradzieże. Rezydentka nie wspierała turystów, lecz zawsze stała po stronie personelu. Mało urozmaicone posiłki w małej ilości. Jedynym atutem hotelu jest dość bliskie położenie od centrum Złotych Piasków, które szczegolnie wieczorem tętni życiem. Nie polecam tego hotelu, sama miejscowość jest super.
Wspaniale miejsce dla mlodziezy lubiacych nocne zycie.Czystosc wokol basenu i pomieszczenie z prysznicami ponizej normy ( grzybica gwarantowana! ).Personel hotelu nie zabardzo zyczliwy. Pierwszy raz podczas naszych wakacji w Bulgari spotkalismy sie z nieoceniona arogancja i brakiem jakiegokolwiek szacunku dla turysty.
Urlop w hotelu spędziliśmy pod koniec czerwca. Bardzo dobre położenie, blisko do promenady. Sama miejscowość Złote Piaski polecana jest dla osób szukających rozrywki, jak i dla rodzin z dziećmi. Hotel jak na 3* jest bardzo dobry, miła obsługa, smaczne jedzenie, widok z okna na morze lub na drzewa. Dobry dojazd do Warny (autobusy kursują co 15minut-koszt 3 lewa).