Maris Grand Waterpark Resort (ex. Artemis)

4.2

Hotel ok miła obsługa sprzątająca sprawna klimatyzacja

Bardzo dobry stosunek ceny do jakości, pokoje są okej, schludne czyste. Przez większość pobytu byłyśmy w hotelu praktycznie same (były jeszcze 3 rodziny), jedzenie zamawiane z karty, cały czas można było coś zamówić, napoje dostępne cały czas, duży wybór alkoholu. Jest basen z leżakami, tez pusty. Blisko super plaza (10 minut spaceru), centrum, przystanek autobusowy Obsługa jest super! Szczególnie pan barman Andreas. Byliśmy ekipą z polski i specjalnie dla nas szukał i włączał Polska muzykę

od3 575 zł za osobę

Nazwa  Maris Grand Waterpark Resort (ex. Artemis)
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Protaras
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, parking

Plaża Fig Tree Bay z turkusową wodą i palmami

Szlaki spacerowe wzdłuż wybrzeża z punktami widokowymi

Możliwość snorkelingu i rejsów katamaranem

Bliskość Paralimni z tradycyjną kuchnią cypryjską

4.2

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jan

Pobyt - Maj 2026

Hotel ok miła obsługa sprzątająca sprawna klimatyzacja

Zalety

Porządek na perfekt,zorganizowana obsługa resteuracji i barów miła obsługa sprzątająca.

Wady

Bez zastrzeżeń

Julia

Pobyt - Maj 2023

Wady

Jedzenie, szczególnie jak ostatniego dnia przyjechała dość duża grupa Generalnie przez 3 dni jak byliśmy sami można było zamawiać z karty, był duży wybór, jedzenie było Ok, czasem trochę przypalone, albo rozgotowane (ogólnie włoska kuchnia nie jest ich mocna strona), ale totalnie dało się to jeść Ostatniego dnia przyjechała duża grupa i pojawił się klasyczny bufet i tamto jedzenie było niejadalne, wyglądało i smakowało równie zle.

Maris Grand Waterpark Resort (ex. Artemis)