Maya World Hill

Słaby

Bardzo źle oceniam, oszustwo to co było na zdjęciu i w ofercie, a to co było na miejscu ostrzegam państwa .

Uwaga! - totalne oszustwo. Po przyjeździe na miejsce okazało się, że to hotel o nazwie Joker Side Hill (taki baner znajduje się przed wejściem). Oczekiwaliśmy około 3 godzin przy recepcji, aby łaskawie nas zakwaterowano. Tak działo się ze wszystkimi podróżnymi, którzy przyjechali z biura Orex Travel. Ludzie tureckiej narodowości byli obsługiwani poza kolejnością. Ogólnie szkoda nerwów na pobyt w tym hotelu. Nie należy sugerować się zdjęciami hotelu, ponieważ są mocno przerobione. Na miejscu okazało się,że jest bałagan, niesprawna klimatyzacja i lecącą po ścianie woda, brak ręczników. O wszystko trzeba się prosić i czekać kilka godzin lub chodzić ponownie i prosić. Wi-fi, które miało być dostępne w "lobby hotelowym" działało w kratkę. Posiłki wydawane są o nieco innych porach niż informuje biuro podróży, ale to szczegół. Najgorsze było to jak ludzie stali w długiej kolejce pół godziny przed rozpoczęciem posiłku. W czasie kiedy byliśmy w hotelu Turcy obchodzili swoje święto i stanowili większość gości w hotelu. Pierwszy raz spotkałam się z takim widokiem - pakowanie jedzenia na x talerzy jakby tego jedzenia miało zabraknąć. Potem dużo tej żywności trafiało do kosza, a kto przyszedł później to nie miał już wyboru, nakładał to co zostało lub szedł w miasto na posiłek. Ostatniego dnia zabrakło wody w hotelu. Rezydentka nie była zdziwiona naszymi zgłoszeniami, ale nie była w stanie załatwić ani zmiany hotelu, ani rozmowy z właścicielem, czegoś co mogłoby uratować nasze wakacje. Z opcji all inclusive było dostępne tylko piwo, wino, woda, herbata. Przekąski (ciastka) podobno były i ktoś o nich słyszał, my nigdy na nie nie trafiliśmy. Był to nasz pierwszy pobyt w Turcji, szkoda, że tak nieudany dlatego zniechęcił nas do kolejnych wakacji w tym kraju. Wiemy, że to też mogła być w dużej mierze kwestia wyboru tego miejsca.

Nazwa  Maya World Hill
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Side
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Ruiny teatru rzymskiego i świątyni Apolla nad morzem

Stare Miasto z bazarami i brukowanymi uliczkami

Plaże z łagodnym zejściem i licznymi leżakami

Muzeum w dawnych łaźniach z antycznymi eksponatami

Słaby

2.0
1.0

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dorota

Pobyt - Lipiec 2022

Zalety

Wszystko było źle .

Wady

Brudne pokoje , nie dobre jedzenie często brakowało czegoś, nie sprzątane pokoje , brak wody brak tv, prądu brak często nie sprzątane pokoje brudno drinki i piwo lane w kubeczkach plastikowych mieliśmy tam wypadek na schodach , które nie miały poręczy , ani żadnej taśmy zwalniającej .

1.9
Adrian

Pobyt - Lipiec 2022

Zalety

Wady

- brud, - okresowe braki wody lub woda tylko zimna, - niesprawna klimatyzacja, - kiepska obsługa preferująca Turków - hotel dla narodowości tureckiej gdzie reszta gości jest olewana (w końcu już ktoś zapłacił)

Maya World Hill