Mistral Akdeniz

Słaby

położenie bardzo dobre dla hotelu ale Akdeniz Mistral hotelem tyko chce być! Ogólnie wszystko zaniedbane (informacje o remoncie czy odnowieniu w ubiegłym roku to ściemka), brud, syf..... A cztery gwiazdki są chba wzięte z nieba...

Ludzie unikajcie tego hotelu!!!!! no chyba, że nie macie żadnych wymagań czystościowych, żywieniowych, czy dotyczących klimatyzacji. W pokoju może być nawet ponad 35 st C. i to w nocy! - klimę włączają kiedy chcą.

Z daleka! Chyba, że zmieni sie personel, troche odremontują i zmienią podejście do klientów

Albo ja i moja rodzina jesteśmy mało wymagający, albo Ci ludzie są nienormalni.
Jak ktoś jest z Koziej Wólki i raz wyjechał za granicę, wydał całą kasę, którą odkładał praez kilka ostatnich lat i chce (sam nie wiem czego można chcieć więcej) to niech ma pretensje do siebie, że nie wydał po 10.000 zł za osobę gdzieś gdzie byłoby lepiej.

Nazwa  Mistral Akdeniz
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Okurcalar
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, rozrywka i życie nocne

Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi

Słaby

4.8
5.3

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Lew

3.4
rav

Maciej Laboga

Pobyt - Czerwiec 2004

Albo ja i moja rodzina jesteśmy mało wymagający, albo Ci ludzie są nienormalni.