Atrakcyjna lokalizacja: ok. 1,5 km do parku wodnego Action Aquapark, ok. 5 km do słynnego Nessebaru (wpisanego na listę UNESCO).
Tylko 200 m do pięknej, piaszczystej plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.
Hotel oznaczony logiem COOEE, przyznawanym wyłącznie hotelom o podwyższonym standardzie wyżywienia ze zdrową, nowoczesną kuchnią
Dla najmłodszych: brodzik ze zjeżdżalniami, plac zabaw oraz miniklub.
Wszystko super. Jedzenie Super. Pokuj duży basen fajny. Blisko plaży i deptaka. Obsługa uśmiechnięta i pomocna.
Jedzenie duży wybór.
Nie mam zastrzeżeń
Czysty hotel. Fajne pokoje, miła obsługa, to Bułgaria szału nie ma ale blisko nad główną promenadę i morze. Dużo jedzenia i nawet smaczne.
Obsługa, lokalizacja
Pobyt uważam za udany hotel mały kameralny czysty jedzenie urozmaicone gdzie byliśmy jeszcze przed pełnym sezonem. Basen ok do plaży kawałek do przejścia jakieś 10min. Snak bar z lodami z maszyny i na patyku, różne przekąski przez cały dzień ciepłe, zimnie. Tylko najgorszy koszmar to kolejka po kolacji do baru i można brać Tylko po 2 drinki. A my byliśmy do 27 czerwca to tak od ostatnie dni to porażka żeby coś dostać do picia trzeba stać w kolejce nawet 40 min. Współczułam tym co dopiero przyjechali bo to jakaś masakra się zaczęła robić. Jeden bar do 23 i zamykają nawet nie było możliwości kupić coś po 23. Tyle dobrze ze za rogiem był sklep czynny chyba do 2 w nocy i dalej następny 24h więc daliśmy sobie spokój że staniem w kolejce po drinka. Za tę cenę to ok. Zostawialiśmy Pani sprzątającej napiwki ale nie brała.
W pokojach czysto, codziennie sprzątane. Basen pozostawia wiele do życzenia : zimna woda ostre krawędzie kaleczące ciało i dno kaleczące stopy. Leżaki brudne. Do plaży trzeba przejść ok 10 min przez bazary. Dobre jedzenie.
Dobre jedzenie, sprzątane pokoje.
Zimna woda w basenie, słabe animacje.
Hotel w dobrym miejscu, blisko plaży, klubów, pubów. Czysty i naprawdę w dobry jak na tamtejsze standardy. Miła obsługa, jedynie jedzenie mogłoby być trochę bardziej zróżnicowane :)
Plusy: duży czysty pokój, profesjonalna obsługa w restauracji, wspaniałe animacje dla dzieci i dorosłych, znakomite urozmaicone jedzenie. Minusy: brak zakazu palenia w restauracji na otwartej przestrzeni (jesz posiłek i cieszysz się słońcem, a obok Ciebie palacz dmucha dymem jak parowóz psując wszystkie efekty)
położenie, obsługa restauracji i recepcji
bezkarność palaczy
to juz drugi pobyt w tym hotelu i sie nie zawiodłam. Animacje na super poziomie. Co wieczór (oprócz poniedziałków) animacje dla dzieci i dorosłych. Dla dzieci oprócz basenu plac zabaw, mini golf, mini siłownia. Pokoje bez szału, podstawowe wyposażenie. Uzupełnianie wody i sprzątanie codziennie (ręczniki, pościel, odkurzanie). Jedzenia dużo i rozmaicie. Każdy coś dla siebie znajdzie. Położenie hotelu idealne - niby w centrum, ale na jego uboczu. Swietnie można się skomunikować z innymi miejscowościami turystycznymi.
- jedzenie - czystość - animacje dla dzieci i dorosłych - położenie
- częste awarie windy - zimna woda w basenie - ale to raczej norma w hotelach - zawsze można iść na plażę ;)
mimo że niektóre hotele ogłaszają możliwość rezerwacji do nawet 20 października, to większość sklepów i kawiarni oraz straganów zamyka się końcem września,
hotel przestronny, obsługa bardzo miła, położony bardzo blisko promenady więc kawiarnie i bary praktycznie za rogiem, blisko morza, bardzo blisko sklep
brak siłowni w hotelu
Hotel oceniam na silną 8.Razem z moją partnerka jesteśmy naprawdę zadowoleni. Czyli za małe pieniadze bardzo dobre warunki. Super
Czysty zadbany hotel. Przy posilkach bardzo szybka obsługa oraz blyskawiczne czyszczenie talerzy po posilkach. Panie sprzatajace zawsze witają z uśmiechem na twarzy, pokoje czyste. Basen ok jest nawet dla najmlodszych jeden wydzielony z jedna slizgawka.
Długi czas oczekiwańa w kolejce do baru z alkoholem. Polozenie od plaży
Spedziłem tam tydzien w pazdziernicku 2019. Dobra peoporcja ceny do jakości, Ogólnie polecam
lokalizacja miła obsluga smaczne jedenie czysto i schludnie
w sumie to brak:)
W hotelu spedzilem tydzien w pazdzierniku. Wszystko w sumie ok, smaczne jedzenie, no może nie było jakichś wyszukanych dań. Obsługa miła i sympatyczna. W pokojach i na zewnatrz czysto. Dobra proporcja jaości do ceny. Polecam.
miła obsługa smaczne i swieze jedzenie czysto i schludnie
w sumie to brak:)
Hotel super. Miła atmosfera i ludzie . Jedzenie świetne.Nie ma do czego sie doczepic.
Bardzo dobre jedzenie, czyste pokoje, w łazience ogromny prysznic, miła obsługa. Hotel położony blisko morza i wszelkich innych atrakcji. Wszystko na plus! Polecam :)
Obsługa nie do końca zna język angielski, momentami ciężko się porozumieć.
Polecam dla pary czy rodziny z dziećmi Ogólne wrażenie bardzo dobre Jeśli opuszczasz hotel przed 7:30, zadbaj o przekąskę na śniadanie - hotel nie zapewnia rano "wyprawki"
Pobyt na przełomie sierpnia/września Hotel blisko plaży, spacer w odległości kilku minut Dobry punkt wypadowy do Nessebaru czy Varny Pokoje przestronne, czyste Stołówka zazwyczaj pełna, ale każdy znajdzie dla siebie miejsce Posiłki różnorodne, ale królują mielone mięsa i frytki, świeże owoce i warzywa, nam brakowało miejscowych przysmaków
Animacje tylko dla dzieci Lodowata woda w basenie, bardzo stare ręczniki basenowe
hotel dla grup znajomych, par - niedaleko plaża, dyskoteki, dla dzieci jednak nie za dużo atrakcji, brak zjeżdżalni , bardzo mały basen dla dzieci, hotel adekwatny do ceny przy kwocie do 2,5 tys.
niedaleko plaży/promenady/dyskotek, hotel z miłym hobby, pokoje i łazienki w dobrym standardzie
jedzenie OK aczykolwiek śniadania mogłyby być lepsze (jajecznica bez smaku)
Hotel dobrze położony, niedawno remontowany. Główne zalety to :dobry standard, nowoczesna siłownia oraz snack bar czynny cały dzień. Polecam
Super wakacje, jedzenie przepyszne, duzo animacji zabaw dla dzieci super obsluga bardzo czysto
Wszystko super bardzo polecam
Byliśmy w tym hotelu na początku sierpnia, jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel godny polecenia dla par i rodzin z dziećmi
Cicha okolica fajny basen dobre jedzenie (wybór dla każdego) duże pokoje super animacje
brak klimatyzacji w restauracji
Byliśmy całą rodziną 2+2, zarówno dzieci jak i my się nie nudziliśmy, sporo atrakcji dla dzieciaków, bardzo pozytywnie zaskoczyła nas kuchnia tzn. bar przy basenie serwujący różne przekąski na ciepło i zimno przez cały dzień, polecam
Byłem z dziewczyną od 09.09.2018. do 16.09.2018. Pomimo różnej pogody jaka jest w Bułgarii we wrześniu wakacje zaliczamy do udanych a hotel możemy polecić z uśmiechem na ustach. Do plaży ok. 200 m.
Bardzo bardzo dobre jedzenie, (snack bar rewelacja ), miła obsługa hotelowa , czysto.
Trzeba by się długo zastanawiać ,żeby znaleźć jakieś wady. Liczba gwiazdek adekwatna do tego co jest w hotelu.