Oaza Club

uważam że hotel jest nie taki zły jak tu sie opisuje . Nasze narodowe szukanie czegos w całym i wieczne marudzenie . Na udanych wakacjach liczy sie dobre towarzystwo , piekna pogoda oraz uśmiech i przymykanie oczka na pewne sprawy . W każdym kraju jest tak czy tak. Byłem w tym hotelu i było naprawdę świetnie .Czysto i smacznie .zazwyczaj dlugo nie przebywam w hotelowych ściankach cenie podróżowanie , zwiedzanie i wędrówki po mieście , a Sousse do tego zacheca .Jeżeli jesteś typowym drink lezakowiczem to tu odradzam-poznawaj kraje przez ilośc basenów i lezakó czekających na Ciebie .

Teraz własnie wrociłem z Tunezji i nie polecam 3 pokoje wymieniałem w ciagu 1 dnia klima nie chodziła przez 3dni,a upały mocne były. Animacje zero.Jedynie na plus, obsługa miła.

bardzo udany pobyt, hotel adekwatny do ceny, bardzo mila obsluga, nawet w recepcji niektorzy mowia po polsku

nie wiem kto tu wypisuje takie bzdury chyba ktos kto nigdy w zyciu nie byl w hotelu 5* tylko ogladal zdjecia znajomych i myslal ze tu bedzie tka samo... 3* to nie 5* wiec co wy ludzie oczekujecie? Mi sie bardzo podobało: hotel czysty,pokój ogromny ok 30m kw,sprzatany codziennie reczniki wymieniane codziennie,jedzenie monotonne ale wybór był duży, kelnerzy bardzo sie starali,barmanki sympatyczne, całyu dzien były napoje i lokalne alkohole - ile kto chcial, plaża fajna,bardzo szeroka,czysta,PARASOLE BEZPŁATNE płaci sie jedynie za leżaki.No to teraz o minusach-zero animacji,basen hotelowy beznadziejny-mały i brudna woda,łazenka niezbyt,czasami nie było cieplej wody.Polecam Biruo OASIS tours - punktualnie wszystko z godnie z planem

Nam sie podobalo, moze ktos zle trafil albo sie tak poprawilo albo marudza rzeczywiscie.

Nazwa  Oaza Club
Miejsce  Tunezja / Sousse / Sousse
Wyżywienie  All inclusive, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie sauna, dostęp do kuchni / aneks kuchenny

Medyna z targami i klimatycznymi uliczkami

Ribat z widokiem na miasto i morze

Plaże z miękkim piaskiem i hotelami all inclusive

Muzeum archeologiczne z mozaikami rzymskimi

5.9
5.2
6.5

Wyświetlono 96 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
mirek

Krzysiek

Marek

kasia

Margareta

Właśnie wróciliśmy z Sousse i hotelu Oaza Club. Całą imprezę uważamy za bardzo udaną-począwszy od przemiłej tunezyjskiej obsługi samolotu, po niezwykle uprzejmych tubylców, wreszcie cudowdne słońce i ciepłe morze. Hotel Oaza Club zadbany, czysty, obsługa przesympatyczna,wyżywienia Al = naprawdę nie można narzekać, dużo urozmaicenia, napoje, owoce, ciasta, kto chciał różne alkohole. Pozdrawiamy całą obsługę hotelu - szczególnie Pana z restauracji i baru, a także naszego BOSSA i oczywiście konika, który dowoził nas na plaże- chociaż było do niej zaledwie 8 min. Andrzej i Małgosia ze Skierniewic. Ps.Pozdrawiamy Ewę i jej Kotka.

Kinga

Ludzie unikajcie tego Hotelu bo to jedna wielka brudna tragedia! Byłam tam 2 lata temu i chyba ze względu an swoje makabryczne oceny z Blibane Rezydence zmienił nazwę na obecną. Jakiś czas walczyłam z biurek i reklamacją, ale zwrócili część kosztów bo poziom poniżej minimum. Przez 2 tygodnie dzień w dzień podawali to samo do jedzenia, a z czystością są chyba na bakier!

bso

właśnie wróciłam z Tunezji:)Oaza Club to świetny hotel, obsługa bardzo sympatyczna, animatorzy świetnie prowadzili aerobik i gimnastykę w wodzie, świetnie zabawiali wczasowiczów:) jestem zadowolona z pobytu w tym hotelu, jedzenie pyszne, do woli, i do wyboru,do koloru, niczego nie brakowało! (al inclusive) wiadomo ciężko wszystkim dogodzić, pod względem kulinarnym, ale im to wychodzi bardzo dobrze:) pokoje czyste, klimatyzowane, ręczniki zmieniane co 2 dni, pościel 2 razy w tyg:) wyjeżdzając na wakacje po przeczytaniu wczesniejszych opini bylam pelna obaw, jednak ten pobyt rozwial wszystkie wątpliwości, polecam wszystkim:)

olka

Hotel dla młodych ludzi. Na miejscu okazało się, że w związku z deszczem nie ma naszej plaży i musieliśmy korzystać z sąsiedniej co wiązało się z tym, że nie mieliśmy barku. Ręczniki lepiej mieć swoje bo czasami nie dostaliśmy albo tylko jeden a osób w pokoju 3:) Świetne nocne kluby więc nie można się tam nudzić wieczorami. Warto jechać jeśli się nie oczekuje świetnego basenu i urozmaiconego jedzenia. Napoje podawane tylko w plastiku. Ogólnie wyjazd udany pomimo braku pogody.

lukiooo1

hotel bardzo słaby.w dzień od strony ulicy hałas i wieczny kurz.Jedzenie ohydne i monotonne (codziennie to samo!!)Teren hotelu to jakieś nieporozumienie!(2 leżaki na krzyż, 1 parasol i to wszystko) Wszędzie brud!!Zero jakiegokolwiek wyposażenia.Nieustanny brak wody!! Jedynym plusem to niska cena, ale warto troszeczkę dołożyć i spędzić wakacje przyjemniej!:)ogólnie nie polecam !!

marta

Polecam ten hotel dla osób młodych, lubiących pobawić się- niedaleko hotelu znajdują się fajne dyskoteki. Co do obsługi -super!!!!! W hotelu tym byłam pod koniec września, więc co za tym idzie trochę popadało. Jedzenie trochę monotnne ale da się wytrzymać. Pozdrowienia dla obsługi hotelu. Na 100% tam wrócę;)))))))

renata

bardzo mily hotel obsluga jeszcze milsza.jedzenie ok i wszystko ok. nie wiem o czym niektorzy pisza.

Uczestnik szkoły przetrwania

Jedzenie b. słabe i mało urozmaicone, odbiegające od opcjii ALL jaka była w ofercie biura. Wszystkie napoje rozcieńczane słoną wodą, bo innej nie mieli. Bez klimy stołówka, barek i większość pokoi w hotelu. Plaża hotelowa to część publicznej i nie bezpośrednio przy morzu. Barek na plaży dopiero od 20.06, bez wody i plastikowe kubki na napoje myte w kuwecie do której wodę przywoźli bryczką. Ciasto było 1 raz na 14 dni. Ciekawe, o czym pisze P. Margareta w opinii poniżej, bo na pewno nie o OAZA CLUB.

Kotek

Niedawno wróciłam z urlopu w hotelu Oaza. Troszeczkę zaniepokoiły mnie opinie o hotelu, które czytałam przed wyjazdem i po przylocie z ulgą stwierdziłam, że jak zwykle były przesadzone. Jadąc na wczasy za 740 zł nie oczekiwałam luksusów. Hotel jest kameralny, czysty a obsługa przesympatyczna. Do morza niedaleko i ta pogoda... W Polsce pobyt w hotelu podobnym do Oazy kosztowałby znacznie więcej i prawdopodobnie połowę spędziłabym w pokoju, bo padałby deszcz. Polecam hotel wszystkim, którzy nie jadą na wczasy po to, by siedzieć w pokoju, ale aby cieszyć się słońcem i piękną plażą lub po prostu zwiedzać ten piękny kraj.

Ania*

Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Miałam wiele obaw czytając opinie przed wyjazdem i muszę przyznać, że byłam pozytywnie zaskoczona, za ta cene w Polsce nie ma szans spędzić takich wakacji. Polecam wszystkim którzy chcą tanio spedzić urlop w Tunezji.

Niusia.

Porażka. Klimatyzację włączono po ogólnym buncie od 20 czerwca 2009. Pościel i ręczniki koloru bliżej nie określonego. Jedzenie koszmarne, to co nie zjedliśmy na objad było na kolację, a z kolacji to było na śniadanie. Woda w kranach - jeśli była - to tylko słona, a na plaży prysznicy brak. Napoje zimne podawane w plastikowych kubkach wielokrotnego użytku, bardzo rozcieńczone wodą - słoną. (Nawet słodkie alkohole). Kawałek hotelowej plaży z sześcioma parasolami, przy ścieku \"smródka\". Po kolejnej kłótni, matki z dziećmi wywalczyły mleko i płatki na śniadanie. Dlaczego hotel ten zmieniał już trzy razy nazwę: Cameleon, Blibane i Oaza ? Pobyt kosztował mnie więcej niż bym zapłaciła w innym trzy gwiazdkowym hotelu.

andzia

My tez bylismy w lipcu i bardzo nam sie podobalo. naczytalismy sie strasznych rzeczy, ale jak sie okazalo na miejscu w wiekszosci to wymysly naszych wiecznie niezadowolonych rodakow.Jak na hotel 3* to bylo bardzo fajnie i za rok chetnie tam wrocimy tylko tym razem ze znajomymi:)Jedzenie dobre,sympatyczne sa kolacje na tarasie basenowym.Kameralna i mila atmosfera, no i pokoje maja super duze.do plazy dowozila nas bryczka, tak zastanawiam sie o czym ci ludzie pisza jak opisuje niby plaze hotelowa.Pisza jakies bzdury, gdzie to byla normalna plaza nawet dobrz bo szeroka -.ale co tam o innych- nam sie podobalo i pozdrawiamy wszystkich co sie tam wybieraja - nie przejmujcie sie takimi marudami co tu bzdury pisza.

3.4
madzia8686

NIE POLECEM. W Skrócie- 3 razy zmienialiśmy z narzeczonym pokój .W jednym były mrówki!!!STADO! Jedzenie cały czas makaron z sosem i biedna pizza, czasem twarde mięcho.Ręczniki w pokojach wyglądały jak szmaty do podłogi, pościel sprana,dziurawa.W Łazience kamień i rdza.Nie działająca klimatyzacja , brak baru na plaży .Dopiero po ostrej interwencji Polaków pojawiła się budka z napojami i z jedzeniem ( zimnym) dowożonym z hotelu.Wszystkiego brakowało po trochu jeśli chodzi o jedzenie iicie;/ Basen=dolewali codziennie chlor tak ,że dzieci poparzyły sobie nogi ( ja sama nie korzystałam.Plaża= obok ścieku śmierdzącego.Wierzcie mi nie jestem osobą wymagającą , ale tgo był koszmar!!Okolica to plac budowy i ruchliwa ulica!!

michal

Hotelik trochę kiepski, jedzenie bardzo monotonne, chociaż w sumie niezłe. Trochę mało mięsa i jeśli już to z reguły jakieś szyjki kurczaka. 7 dni spoko ale drugi tydzień już był męczący. Basen nieczynny w godzinach wieczornych gdyż dosypują chlor i nie można(powinno się) kąpać. Dojście do plaży najkrótszą drogą wzdłuż rzeczki/kanału ściekowego dosyć brudnego i po deszczu niosącego mnóstwo śmieci niezbyt dalekie ale mimo wszystko z materacem czasem mało fajnie się chodziło. W sumie wspomnienia miłe z urlopu, trochę przeszkadza ogólny brud w mieście. Polecam raczej któryś z hoteli bezpośrednio przy plaży-chyba warto trochę dopłacić.

pawel

czytalem przed wyjazdem opinie na temat tego hotelu i bylem przerazony co ja wybralem za urlop. Ale teraz jestem po urlopie i jestem bardzo mile zaskoczony:) Nie pisalbym tu nic bo kto pisze jak mu sie podoblo, nikt nawet nie mysli o tym zeby pisac. Ale jak widze takie opienie to szkoda mi tych ludzi ktorzy je przeczytaja i moze nie wybiora sie tam albo bede sie stresowac co juz wykupili. Drodzy urlopiwicze... bylem widzialem i jest OK. Jest czysto schludnie, jedzednie smaczne nie brakuj, basen moze maly ale to maly hotelik.Mi sie bardzo podobalo - szczegolnie ze tak tanio.pozdrawiam wszystkich wybierajacych sie do Oazy Club i tych co byli .