Onatti Beach Resort (ex. Otium Senses Onatti)

4.2

tragedia brud smrod brak jedzenia lub syfiaste ekspres popsuty wody brak z butelek plastikowych woda z baniaka nalewana z kranu!!!! wszystko oblepione brudem tragedia jedna wielka przed hotelem brak trawy basen pusty wszystko brudne i syfiaste w pokoju brak wody cieplej zimna leci zolta posilki okrojone do minimum brak warzyw owocow tragedia

Hotel bardzo zaniedbany. Obsługa pomocna, miła. Animatorzy nastawieni głównie na młode dziewczyny, starsze panie (45+)🫣 zapraszane na animacje wtedy, kiedy wśród młodych nie ma chętnych. W październiku woda w basenie zimna, w morzu cieplejsza. Pomost na końcu zamknięty, nie ma wstępu na głęboką wodę. Po kilku dniach pobytu gościa, animatorzy naciskają aby wystawić pozytywną opinię hotelu na Google, po czym robią zdjęcie wystawionej opinii i wysyłają szefowi. Pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie... Mało. Mały wybór, mięso na lunchu i kolacji wydzielane. Kiedy przyjdziesz godzinę po otwarciu restauracji mięsa już nie zjesz. Bemary z mięsem nie są uzupełnianie.

Hotel dla mało wymagających, lub tych co trafią dobrą cenę (max 1800zł/tydzień). Teren duży, ale zaniedbany. Pokoje i łazienka 'wołają' o remont. Jedzenie monotonne, ale można znaleźć coś dla siebie. Obsługa bez zarzutu. Animacje i zajęcia w ciągu dnia są ok. Dla samego słońca i morza za nieduze ￲pieniądze warto się wybrać.

Jest masakra ! Hotel , obsługa i jedzenie Nie wymieniają ręczników ,zostawiają brudne , jedzenie okropne , owoce morza za dodatkową opłatę , personel kłamie i nie słyszał naszych próśb , cały czas jakieś zamieszanie było . Animacja ciągle to samo …

Brud. Niesprawne lodówka,telewizor i sejf. W basenach bardzo brudna woda.Ponadto na stołówce brak kubków,talerzy i sztućców.

Kod hotelu HOT20298
Nazwa  Onatti Beach Resort (ex. Otium Senses Onatti)
Miejsce  Egipt / Marsa El Alam
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, sporty wodne, tenis

Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami

Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku

Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach

Park Narodowy Wadi El Gemal z unikalną fauną i florą

3.9
4.7

4.2

Wyświetlono 130 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.6
aneta

Zalety

Wady

wszystko syf nawet plaza kamienista

Sabbi

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Piękna plaża. Pomocna obsługa, kelnerzy.

Wady

Brud i syf pomiędzy pokojami (odkryte korytarze). Wydzielanie jedzenia. Dość daleko od lotniska.

3.4
Aneta

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Cichy hotel, niedużo pokoi, dzięki czemu nie ma tłumów i problemów z leżakami, stolikami, talerzami i sztućcami.

Wady

Fatalnej jakości alkohol, nalewany do kubeczków 100ml.

2.9

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Lokalizacja i morze

Wady

Wszystko Nie polecam , zepsute wakacje

2.6
Marek

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

morze super

Wady

J.w Nieprzyjemna obsługa jedzenie monotonne , o wodę trzeba się upominać.

Paweł

Pobyt - Wrzesień 2025

Co prawda hotel nie jest może najnowszy czy najnowocześniejszy, ale pobyt oceniam jako bardzo udany. W pokoju tylko spałem. Tak to cały czas siedzieliśmy na basenie i na plaży. Obsługa bardzo pomocna szczególnie manager (...)

Zalety

1. Miła obsługa, która bardzo się stara i jest pomocna, ale jak ktoś urodził się chamem to i dostanie chamskim rykoszetem od obsługi hotelu. Także jaki jesteś - tak zostaniesz potraktowany. 2. Smaczne jedzenie 3. Napoje Coca-Cola, Sprite, Miranda, Tonic, lane z butelek a nie węży z nalewaków w kubeczki na plaży i basenie, albo w szklanki czy kieliszki w lobby 4. Świeże ręczniki wymieniane kartą na plaży

Wady

Jest to może nie najnowszy hotel i w każdym takim podibnym znajdą się niedociągnięcia, ale z racji że był to dla mnie bardzo budżetowy wyjazd - to nie MDM prawa narzekać na nic

2.3

Pobyt - Wrzesień 2025

To na pewno nie jest 4 gwiazdkowy hotel. Wymaga renowacji i to natychmiast. Jedzenie monotonne i powtarzalne. Obsługa bardzo ok.

Zalety

Wady

Brud. Monotonne jedzenie. Niski standard

2.6
ZBYSZEK

Pobyt - Wrzesień 2025

Mijane Hotele po drodze pełen luksus, dojeżdżamy a tuuuu......Pierwsze wrażenie to masakra ,ciemno(oczywiście porównanie do hoteli co były po drodze) brak witających jak w innych hotelach, myślałem że nas wywieźli na roboty . Upadający hotel ,jednym słowem brud, syf i malaria. Pierwsze posiłki porażka ale na szczęście z czasem się poprawiło.Najlepszy numer to ciągły brak szklanek i talerzy czy na stołówce czy barach, szklanki do piwa i drinków pojemność chyba 100ml no i brak lodu w takim upale to chyba nie normalne.Pokoje niedoczyszczone, pełno usterek strach coś dotykać bo się urywa.Zgłosiłem brak pilota do TV jak dali to okazało się że tv nie odbiera ! Brak szamponów i płynów do kompieli tylko mydło w płynie. Na szczęście klima działała głośno ale działała inni mieli problemy ;)

Zalety

Rafa i bar na plaży ok,obsługa też ok

Wady

do zburzenia ,zdjęcia podrasowane ,sam się z siebie śmieje że tam byłem , z całego serca odradzam choć sam patrzę z przymrużeniem oka na opinie ale specjalnie poświęcam czas żeby nikt nie czuł się (...)jak ja ODRADZAM !!!

Pobyt - Wrzesień 2025

Lata swietnosci hotelu minęły jakieś 20 lat temu... Hotel niewielki, kameralny a co za tym idzie mała ilość gości. Rafa koralowa przy plaży o największej glebokości 1,0 -1,5 m na pewno spełni oczekiwania rodzin z dziećmi i ludzi snurkujacych. Pokoje wymagające remontu .

Zalety

Nic specjalnego tam nie znalazłam. Plusem jest diving centrum z przesympatycznym właścicielem (...) . Więc jeśli ktoś nastawia sie na porządne nurkowania to polecam.

Wady

Bardzo monotonne wyżywienie, ogólnie hotel niskobudżetowy.

4.1
Martyna

Pobyt - Wrzesień 2025

Brudno. Brak szklanek sztućców pokoje niektórzy z gości dostali z brudną niezmienioną pościelą. Plaża piękna obsługa taka sobie basen ok

Wady

Brudno. Nieprzatane pokoje

Martyna

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel 2 gwiazdki a nie 4, kameralny, przydałby się w nim remont.

Zalety

Miła obsługa Przyjazna atmosfera Czysty basen Ładna plaża blisko hotelu Pokój codziennie sprzątany

Wady

Brak ciepłej wody Brakujące talerze i kubki Na sniadanie, obiad i kolacje codziennie to samo

1.0
Daniel

Pobyt - Sierpień 2025

Tragedia tragedia hotel brudny wszystko się rozlatuje weź się do pokoju futryna razem z drzwiami wleciała do środka. Mały hotel brudny obsługa ma cie w (...). Wydzielają jedzenie po trzy klopsiki żeby ktoś więcej mięsa nie zjadł niż 3 łyżeczki do herbaty. Brak lodu w lobby brak lodu na plaży alkohol bez lodu na plaży. Tragedia jeszcze w tak dziadowskim hotelu nie byłem nigdy a jestem dziesiąty raz w Egipcie.

Zalety

Jakie zalety wszyscy mają cię głęboko w (...) robią (...) co chcą w ogóle nie słuchają co się do nich mówi prosiłem się przez cały tydzień o wymianę lodówki do końca miałem zepsutą każdy ma to w (...) brak sejfu w większości pokojów.

Wady

Hotel brudny rozlatujący się smród brak lodu tylko na basenie jest lód w całym hotelu ani w lobby ani w barze na plaży nigdzie nie ma lodu. Rafa martwa. Jeden basen w całym hotelu. Wydzielają mięso na stołówce nie ma nic do jedzenia non stop monotonne menu co dzień to samo. We wszystkich barach podają ciepłe piwo bez gazu woda lała się przez 4 dni w łazience pomimo tego że zgłaszałem co dwie godziny nikt nie przyszedł nikogo to nie interesowało lodówka nie działa brak sejfu. Ludzie uciekajcie.

4.9
Dorota

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel ma dobre położenie przy plaży, bywały problemy z leżakami, jednak basen nie jest zbyt zachęcający- woda niezbyt klarowna.. W restauracji są problemy ze sztućcami i talerzami. Jedzenie znośne, ale bez szału, mało owoców. Napoje i słodycze w porządku. Czystość pozostawia wiele do życzenia, nawet na warunki egipskie, brak ciepłej wody. Animacje bez pomysłu, powtarzające się codziennie utwory, często zbyt głośna muzyka przy basenie.

Zalety

Położenie - bliskość plaży, długi all inclusive, nieograniczony dostęp do napojów, sympatyczna obsługa.

Wady

Czystość, animacje, niezbyt czysty basen, za głośna muzyka przy basenie.

Tomek

Pobyt - Sierpień 2025

NIE POLECAM HOTELU. LATA SWIETNOŚI TO MOŻE BYŁ PRZED KOWIDEM . DLA MNIE HOTEL TO 2 GWIAZDKI. HOTEL MOCNO ZANIEDBANY DUŻE BRAKI WE WSZYSTKICH OBSZARACH CZYSTOŚĆ , JEDZENIE. WYMAGAJACY GRNTOWNEGO REMONTU. BARDZO SŁABY INTERNET. NIE SUGERUJCIE SIE 4 GWIAZDKAMI. MAX 2 GWIAZDKI. Obsługa jak w całym Egipcie bardzo miła!!!!!!!

Zalety

BRAK

Wady

NA CAŁEJ LINI

3.3
Magdalena

Pobyt - Sierpień 2025

hotel kameralny, starają się jak mogą pokoje czyste, choć woda pod prysznicem chłodniejsza niż w basenie jedzenie mało urozmaicone owoców oprócz melonów i jabłek to brak napoje alkoholowe mieszane z wodą - już w butelkach mają zmieszane słabo sprzątane baseny lecz za tę cenę nie będę się przyczepiać bo przyjechałam wypoczęta pizza w barze na plaży pyszna

Zalety

mały i kameralny, wszędzie blisko

Wady

rozwodnione napoje klimatyzacja nie działa w restauracji oraz w lobby bar w lobby porażka lód do drinków tylko przy basenie nie ma w pokoju zestawu do parzenia kawy lub herbaty chłodna woda pod prysznicem brak owoców- arbuz i mango raz podane podczas pobytu- manager aż robił zdjęcia

2.1

Pobyt - Sierpień 2025

Poza fajną plażą hotel masakra to nie są cztery gwiazdki maksymalnie dwie jedzenie byle jakie podane byle jak dwie małe wody na cały dzień zostawiane w pokoju przez obsługę. Dodatkowa woda butelkowana możliwa do kupienia w barze w lobby za 2 euro za półtora litra. Generalnie nie polecam.

Zalety

Fajna plaża

Wady

Ten hotel to maksymalnie dwie gwiazdki jedzenie byle jakiej byle jak podane.

Dominik

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel, biorąc pod uwagę cenę (ok. 2000 zł), oceniam jako całkiem w porządku. Pokoje nie były idealnie czyste, a cały obiekt wymaga już generalnego odświeżenia, jednak spodziewałem się tego i nie było to dla mnie zaskoczeniem. Największym minusem okazało się otoczenie – hotelowa plaża jest zamknięta, a spacery wzdłuż wybrzeża są mocno ograniczone, bo sąsiednie hotele przeganiają osoby z zewnątrz. Dodatkowym utrudnieniem jest brak sklepu na terenie obiektu, co przy dłuższym pobycie daje się odczuć. Mimo tych niedogodności, całość oceniam jako uczciwą w stosunku do ceny. Jeśli ktoś liczy się z ograniczeniami i nie oczekuje luksusu, to można tutaj spędzić przyjemny pobyt.

Zalety

hmmmm no 2 tysiace kosztował nie oczekiwałem nic - cieszę się ,że poznałem tam Ciekawe osoby

Wady

brudno, jedzenie bez szału ale przyjechałem tam czytać książki także....

Aneta

Pobyt - Sierpień 2025

Mi osobiście podobał się pobyt w tym hotelu, jak wszędzie są plusy i minusy. Hotel fajny kameralny, internet rzeczywiście działa głównie tylko w lobby, trzeba się liczyć z tymi pamiętać że doba hotelowa zaczyna się od 14:00 i kończy o 12:00 jeżeli ktoś ma późniejsze powroty do Polski warto sobie tą dobę przedłużyć wcześniej bo potem nie ma miejsca.

Zalety

Piaszczysta, czyściutka plaża, rafa koralowa przy samym pomoście zejście i rybki warto wziąć buty do wody i maska

Wady

Mało atrakcji dla dzieci

1.1
Natalia

Pobyt - Sierpień 2025

Pobyt w hotelu oceniam jako najgorszy ze wszystkich swoich podróży. Byłam w Egipcie 7 raz i nigdy nie trafiłam na coś tak okropnego. Jedzenie przez które zatruliśmy się i walczymy z dolegliwościami do dnia dzisiejszego. (...) wydzielanie jedzenia przy all inclusive brak szklanek, brak talerzy, brak napojów, brudny basen, który nie jest sprzątany ( raz w ciągu tygodnia był dolany chlor, w ciągu dnia kiedy wszyscy byli w basenie i stanowiło to zagrożenie zdrowia, brak opieki medycznej, niemiły personel, pokoje tragiczne, brudne, nie działa prysznic ze starości, nie działa klimatyzacja, nie ma internetu, za wszystko domagają się dodatkowej opłaty, wylewają szambo na trawę przez co jest bardzo dużo much i okropny smród, Jedzenie, które powinno byc na plaży (pizza) nie było, tłumaczyli to brakiem prądu, a jak w jeden dzień było to była wydzielona jedna pizzerinka na osobę. Mieliśmy rocznicę na tym wyjeździe i jest nam bardzo przykro, że musieliśmy doświadczyć tego wszystkiego na własnej skórze. Inni Polacy rozważyli nawet pozew zbiorowy przeciwko wakacje.pl za niewywiązanie się z umowy. Totalna porażka. Nawet kazano nam zapłacić dodatkowo 50 euro za użycie leżaka na plaży.

Zalety

Piękna rafa

Artur

Pobyt - Sierpień 2025

Generalnie nie polecam - mały wybór dań, ciągle braki napjów w barach, usterki w pokoju naprawiane po wielu zgłoszeniach, telewizor (chociaż nie najważniejszy) nie naprawiony do końca naszego pobytu.

Zalety

Położenie i ładna rafa.

Wady

Konieczny jest remont! Podlewanie trawników wokół hotelu jest oczywiście niezbędne, ale nie powinno się odbywać w porach posiłków (woda do podlewania z "odzysku" z kanalizacji, prze co zapachy często wątpliwe...)

Onatti Beach Resort (ex. Otium Senses Onatti)