Patatran Village

3.8

Podstawowym atutem hotelu jest jego położenie przy jednej z najpiękniejszych plaż na La Digue, będącej często tłem do zdjęć poślubnych sesji fotograficznych. Mieliśmy pokoj w bungalowie posiadającym taras z najpiękniejszym widokiem na plaże i sąsiednie wyspy.

Piękny hotel, a właściwie to co nam oferuje. Na plaży przy hotelu można naprawdę czuć się jak na Seszelach. Olbrzymie kolorowe głazy wystające z oceanu, ciepła woda, piękna pogoda i to czarujące miejsce. Pokoje zawsze sprzątane, obsługa bardzo grzeczna i uprzejma. Wyżywienie dobre i jadalne. Mieliśmy wykupione obiadokolacje i to była bardzo dobra decyzja, ponieważ nie wyobrażam sobie aby wieczorem iść ciemną ulicą gdzie jeżdżą rowery oczywiście w większości bez świateł i szukać innej restauracji. La’digue to nie jest wyspa gdzie za każdym rogiem są markety czy restauracje, raczej trzeba polegać na tym co jest w hotelu do najbliższego sklepu ok. 1,5 km , więc rowerem można podjechać po napoje ponieważ nie dostaje się do pokoju wody. Można korzystać z napoi w hotelu o ile ma się odpowiedni zapas gotówki. Na miejscu można wypożyczyć rowery i zwiedzać wyspę, koniecznie odwiedzić Park narodowy i najlepiej zaraz rano i pobyć kilka godzin podziwiając cudowne widoki i korzystając z kąpieli w ciepłym oceanie.

od7 347 zł za osobę

Nazwa  Patatran Village
Miejsce  Seszele / La Digue
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi

Słynna plaża Anse Source d'Argent ze skałami

Zwiedzanie całej wyspy na rowerze

Spotkania z wielkimi żółwiami lądowymi

Zabytkowa plantacja wanilii L’Union Estate

5.5

3.8

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Czerwiec 2023

Zalety

Położenie tego hotelu względem plaży to jego podstawowy i niekwestionowany atut. Kameralny basen z platformą do opalania i przepięknym widokiem na ocean. Miła i pomocna obsługa hotelu, poprawne jak, bądź co bądź Afrykę posiłki.

Wady

Na pewno że względu na różnice poziomów, nie jest to hotel dla osób z ograniczeniami ruchowymi, ani też dla rodzin z dziećmi, ale to w naszym przypadku nie było wadą, a wręcz zaletą. Jesteśmy parą 50+ i w takim miejscu mogliśmy się znakomicie z dala od zgiełku i gwaru zrelaksować

Danuta

Pobyt - Maj 2022

Zalety

Największą zaletą hotelu jest jego położenie, ma się uczucie, że huczące fale wleją się do pokoju. Seszele w pigułce. Miła obsługa i uczynna obsługa oraz dobre jedzenie. Fajny basen w którym można było popływać.

Wady

Patatran Village