Doskonała baza hotelowa: 6 restauracji tematycznych, 9 barów, minimarket, apteka, lekarz.
Infrastruktura przyjazna dzieciom: miniklub, plac zabaw, 3 baseny oraz kilkanaście brodzików i zjeżdżalni.
Bogaty i urozmaicony program hotelowych animacji (m.in.: aerobik, aqua aerobik, piłka nożna, mini golf, szachy).
Na terenie hotelu znajduje się jeden z największych aquaparków w Hurghadzie:14 basenów lagunowych, 35 zjeżdżalni wodnych.
Super Czysto i wygodnie Wszędzie blisko mimo rozległego terenu Dużo atrakcji
Oddzielenie pokoje jak małe mieszkania dwupokojowe
Wykończenia mało estetyczne Zaniedbane
Ogólnie hotel ok bardzo duży,dużo zjeżdżalni,jedzenie ok, obsługa w recepcji mogłaby być trochę bardziej ogarnięta bo bałagan tam ale ogólnie na plus całość.
Fajne animacje, aquapark,.
Jak ma standardy Egipskie to ok.
Polecam z całego serca ten Hotel. Bardzo miła obsługa, jedzenie, mnóstwo atrakcji, dzieci były zachwycone, że było tak dużo zjeżdżalni. Nie chcieli jeździć na wycieczki. Do plaży jeździły auta co 10-20 min., także również bez problemu. Polecam dla osób szukających odpoczynku z dziećmi.
Czysto, przyjemnie, pachnąco. Bardzo miła obsługa. POLECAM
Chyba nie ma.
Super hotel ,dużo zjeżdżalni, basenów. Bardzo dobre jedzenie serwowane w wielu restauracjach .Pokoje czyste ,przestronne,.Przemiła obsługa, Wesołe miasteczko z świetnymi atrakcjami w cenie .
Wszystko na plus ,dzieci nie nudziły się, ani przez chwile ,bardzo miło spędzony czas
Cudowny Hotel i Aquapark wszystko na najwyższym poziomie , miła obsługa i czyste pokoje a jedzenie bardzo dobre
Podobało się wszystko
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi. Jest ogromny i ma mnóstwo atrakcji zarówno dla młodszych jak i starszych dzieci. Przemiła obsługa, pyszne jedzenie, czyste i zadbane pokoje. Najlepsze wakacje na jakich byliśmy. Na pewno nie raz wrócimy do tego hotelu.
Wspaniała obsługa Pyszne jedzenie Zadbane pokoje Mnóstwo atrakcji dla dzieci Blisko do lotniska Supermarket w pobliżu
Byliśmy 2 raz w tym hotelu, w okresie zimowym ekstra! naprawdę jest co robić:) otoczenie zadbane, obsługa przemiła. Wszystkie atrakcje w cenie nawet te które zwykle są płatne w innych hotelach (wesołe miasteczko, łódki, rowery, strefa VR) Hotel tętni życiem, dla rodzin z kikulatkami i nastolatkami fajny, takie wesołe miasteczko, jest też gdzie się bawić. Jak ktoś szuka luksusów, wysokiej klasy jedzenia i spokoju to nie tu. ale jak chcesz się dobrze bawić i nie nudzić nawet wieczorami to jak najbardziej świetny wybór!
+czysty, większość pokoi/domków nowa lub odremontowana. +Jedzenie ok, sporo restauracji- więc wszędzie raczej blisko. jedzenie jak to na all- zjadliwe i w porządku, każdy znajdzie coś dla siebie. +Wesołe miasteczko- dla nas super opcja. +fajny aqua park i strefa dla dzieci/nastolatków. +darmowa strefa VR, +do plaży i po hotelu jezdzą busy więc po tak dużym miasteczku można się poruszać sprawnie. + dużo się dzieje, mnóstwo występów- choć są w różnych miejscach i to troche zamieszania,
-pomimo podgrzewania wody w styczniu woda nie super ciepła raczej rześka - przydałoby się mocniej podgrzewać(wiatr robi swoje) -zimna woda w aquaparku i na zjeżdżalniach- nie da się korzystać, bo za zimno (w styczniu na pewno w cieplejsze miesiące to jest plus, ale nie zima) -na pewno w sezonie są spore kolejki wszędzie- pomimo zimy na sporo atrakcji się czekało a większośc hotelu byla pusta więc podejrzewam ze w sezonie jest kocioł -nieczytelny plan atrakcji, występów i miejsc gdzie się odbywaj
Pokój bardzo ładny i czysty . Obsługa hotelu i atrakcje na najwyższym poziomie z czystym sercem polecam
Bardzo ale to bardzo dużo atrakcji dladzieci jak i dorosłych
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi, ale dorośli też nie będą się nudzić.
Ogromny hotel z mnóstwem darmowych atrakcji, personel uśmiechnięty i bardzo pomocny, nienachlany.
podobne śniadania każdego dnia, jednak spory wybór kiepska plaża
Spełnił moje oczekiwania, szeroki wybór atrakcji. Blisko od lotniska, codziennie sprzątane pokoje i napoje w pokoju dokładane na bieżąco.
Grzane baseny Wiele atrakcji
Bardzo duży teren z ogromną ilością atrakcji m.in.: duża ilość basenów (tylko część jest podgrzewana w okresie zimowym), imponująca ilość zjeżdżalni (gorąco polecam - świetna zabawa), miejsce, gdzie można spróbować swoich sił w surfingu, lunapark, ciuchcia dla dzieci, rowery kilkuosobowe, rolki, mini muzeum egipskie, salon gier, skutery wodne w basenie, zaplecze sportowe. Na terenie hotelu bezpłatny transport niebieskim busem. Animacje dzienne i wieczorne. Posiłki - dostępnych jest 11 restauracjach (nie wszystkie posiłki) + bary z przekąskami - dzięki temu kolejki są mniejsze i można wybrać kuchnię, która najbardziej nam odpowiada. Jakość jedzenia w porządku - brak problemów żołądkowych. Pokoje - z uwagi na ogromną ilość pokoi warto poświęcić chwilę, żeby wstępnie określić jaka lokalizacji będzie dla nas korzystna (patrz na opinie innych oraz mapę). Mieszkaliśmy w bungalowie po remoncie blisko aquaparków - absolutnie nie było na co narzekać. Więcej informacji: (...) Minusy: - plaża - co 15 minut odjeżdża biały bus z przystanku blisko recepcji: ładniejszy fragment plaży należy do hotelu Pickalbatros Dana Beach. Można skorzystać z leżaków na tym odcinku plaży, ale w sezonie może być już inaczej. Plaża przeznaczona dla Pickalbatros Jungle nie wygląda najlepiej, dziwne zejścia schodkami betonowymi lub mała "wcinka". Aktualnie trwa remont budynku, w którym znajduje się bar z przekąskami i napojami + łazienki, przeznaczonego dla tego hotelu. Można korzystać z baru tymczasowego blisko remontowanego budynku lub przejść fragment plaży Dana Beach i na końcu przed pomostem znajduje się bar: na parterze dla Dana Beach, na piętrze dla Jungle. Odnośnie rafy - można pójść na koniec białego pomostu znajdującego się blisko centrum nurkowego i "coś" pooglądać. Niestety Hurghada wypada zdecydowanie najsłabiej w stosunku do np. Marsa czy Sharm - nie spodziewajcie się zbyt wiele po tym co widać tu pod wodą, a na tej plaży szczególnie trudno coś znaleźć porównując nawet do innych miejsc, w których byłem w Hurghadzie. - duża część Aqua Parku dla dzieci w Water Valley z zimną wodą, a szkoda bo podejrzewam, że jakby woda była ciepła to tam bawiłaby się większość dzieci. Podobnie na większych zjeżdżalniach - na większości woda była zimna/chłodna, a na pojedynczych cieplutka. Są oczywiście baseny typowo dla dzieci, gdzie woda jest podgrzewana, ale w niektórych mogłaby być trochę cieplejsza (nawet porównując z basenami dla dzieci na terenie hotelu znajdziecie różnicę w temperaturach np. basen ze statkiem oraz basen przy mini rzece i mini kobrze), a odnoszę się również do innych hoteli np. z sieci Pickalbatros, gdzie jestem stałym bywalcem). Podsumowując: hotel jest bardzo fajny na wakacje z dziećmi, ma mnóstwo atrakcji, wróciliśmy bardzo zadowoleni. Jeżeli kluczowa jest plaża, rafa - to nie to miejsce.
Bardzo duża Ilość atrakcji oraz restauracji.
Plaża, temperatura wody w okresie zimowym: większość zjeżdżalni, część basenów.
Hotel jest super dla dzieci. Dużo basenów dla dzieci podgrzewanych, lunopark. Wszystko czego tylko potrebujesz. Objekt jest przeogromny. Jedynie co brakowało - placu zabaw dla dzieci w momentach gdy pogoda nie pozwolała się kąpać.
czystko dobre jedzenie dużo atrakcji dla dzieci
brak placu zabaw w opisie hotelu napisane, że konsultacja doktora jest 24/7 , natomiast tak nie jest.
Ten hotel to raj dla miłośników atrakcji wodnych! Na ogromnym terenie znajduje się aquapark z kilkudziesięcioma zjeżdżalniami wodnymi -w tym atrakcje zarówno dla dorosłych, starszych dzieci jak i maluszków. Duże zjeżdżalnie są rewelacyjne, dają zastrzyk adrenaliny! Ratownicy wszystkiego nadzorują, sprawdzają wzrost, wagę i bardzo dbają o bezpieczeństwo. Część basenów i zjeżdżalni jest podgrzewana w sezonie zimowym- wszystko oznaczone na mapce, która otrzymamy w recepcji. Jest tam również lunapark (również dla różnych przedziałów wiekowych, każdy znajdzie coś dla siebie), bardzo duża strefa VR oraz tor do jazdy na rolkach. Jedzenie było smaczne- jest 11 restauracji serwujących potrawy z różnych zakątków świata: kuchnię śródziemnomorską, orientalną, niemiecką, azjatycką, włoską i międzynarodową. Dostępne jest późne śniadanie (do 11.) oraz póżna kolacja (do 24.). Na trenie całego kompleksu (również w pokojach) mamy wi-fi, które działa bez zarzutu. Jest też atrakcja, tzw. Neverland Show, z której niestety nie skorzystaliśmy, ponieważ trzeba rezerwować z kilkudniowym wyprzedzeniem- myślę, że najlepiej zaraz po przyjeździe. Jeżdzi również shutle bus, którym można pojechać do innego hotelu z sieci i iść na plażę oraz bus na terenie samego kompleksu.
- bogata oferta aquaparku - duża strefę VR i gamingowa - lunapark / strefa rozrywki - lody, wata cukrową, lizaki i inne smakołyki dla dzieci - profesjonalna obsługa - czystość
wszystko się nam podobało, może byłoby jeszcze fajniej, gdyby było więcej podgrzewanych zjeżdżalni
Pobyt spełnił nasze oczekiwania. Idealny pod dzieci. Blisko lotniska .
Podgrzewane baseny zrobiły robotę w styczniu 👍 Komunikatywna i miła obsługa Zróżnicowane i smaczne posiłki dostępne 24h Ilość atrakcji nie do ogarnięcia w tydzień 🥳
Wystroj: Pstrokaty bez charakteru. Poziom uslug: wysoki, zarowno all inclusive jak i platnych (spa, fryzjer, kosmetyka). Obsluga: mila i profesjonalna. Usterki usuwane sa natychmiast. Sekcja relacji z klientem dziala. Agredyeni klienci wiadomej nacji sa ustawiani do porzadku. Przedszkole: porazka: ciemne, biedne, male, ogrod na okolo zasmiecony, brak placu zabaw niezgodnie ze zdjeciami - porzucony. Baseny: Prawiw wszystkie wskazane byly cieple. Niestety najwieksza konstrukcja na poludniu osrodka byla zimna i chyba w konserwacji lub byla jakas wymiana wody. Konstrukcja dzialala ale woda byla zimna. Posilki: Zroznicowane, dobrej jakosci. Pizza robiona na miejscu, nawet nuggetsy byly najlepsze jakie jadlem w zyciu, jak gdyby swieze, niemrozone. Makarony i sosy do wyboru do koloru, dwie stacje smazenia jaj w wiekszosci restauracji gwarantowaly male kolejki. Swiezy sok z pomaranczy, dobre kawy, przyjemne wina. Jedynie niektore butelki whiskey smakowaly mydlem, inne nie - ciekawe. Konstrukcje: Fantastyczne, te wieksze mialy swoje racjonalnie mniejsze odpowiedniki dla dzieci szkolno przedszkolnych w drugiej czesci kompleksu. Surfowanie na desce nadaje sie takze dla dzieci - mozna wybrac czy stajemy czy kladxiemy sie na brzuchu. Karuzele, samochodziki do obijania, salon vr, kacick do ps5 to wszystko dziala i cieszy sie popularnoscia. Polecam znalezc raz bar z hamburgerami na samym koncu glownego skrzydla budynku recepcji gdyż utrzymany jest w teatralnym stylu amerykanskim: piekne pomaranczowe stroje, obsluga frontowa z lozona z osob ciemnoskorych, karteczki skreslane di zamawiania. To wszystko teatr ktory daje przekolorowana ale interesujaca atmosfere hiper- amerykanska. Z wad: "Lodowisko" do rolek super ale najmniejszy rozmiar do wypozyczenia to 37. Wielkie niedopatrzenie. Pokoj trafil nam sie paskudnie zniszczony (5337) ale za to w cichej i dogodnej okolicy.
Obsluga Zakres uslug Teren Posilki Atrakcje, Czystosc
Pokoje, Brak malych roxmiarow rolek, Jeden aquapark nie podgrzany mimo deklaracji, Niefunkcjonalne przedszkole. Brak mozliwosci kupienia udlugi opieki nad dziecmi.
Pobyt w grudniu pozostawił u nas mieszane uczucia. Hotel jest ogromny i pod względem infrastruktury dla dzieci robi wrażenie – liczba zjeżdżalni i atrakcji jest naprawdę imponująca. Niestety, na tym plusy się kończą. Największym minusem był komfort pobytu. Pokoje są w tragicznym stanie – wymagają natychmiastowego remontu, są zaniedbane i po prostu nieprzyjemne. Kolejnym problemem była temperatura wody. Mimo że hotel reklamuje się aquaparkiem, woda w basenach i na zjeżdżalniach była lodowata, co przy grudniowej aurze praktycznie uniemożliwiało korzystanie z nich przez dłuższy czas. Jedzenie to kolejna słaba strona. Wybór był bardzo ograniczony, a potrawy codziennie te same. Monotonia sprawiła, że pod koniec wyjazdu trudno było znaleźć coś, co jedlibyśmy ze smakiem. Podsumowując: ogromny potencjał miejsca zmarnowany przez niski standard pokoi i słabą kuchnię. Nie wrócimy.
Aquaparki
Słaba plaża Jedzenie monotonne Jakość pokoi zostawia wiele do życzenia Lodowata woda nawet w tych ,, podgrzewanych"
Byliśmy w nim już 9 raz. Hotel posiada wszystko o czym dzieci mogą zamarzyć. Sylwester zorganizowany z rozmachem.
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Dla osób starszych trochę zbyt duży i głośny, ale spędziliśmy naprawdę świetny czas. Rewelacyjne atrakcje, występy. Jedzenie było wyjątkowo pyszne, a jeździmy naprawdę często. Nie było klątwy faraona.
Hotel rewelacyjny. Dla dzieci, rodzin z dziećmi i 'małych dorosłych" :) Zjeżdzalnie, wesołe miasteczko, strefa gamingowa, rolkowisko - rewelacja :) Sprzątany bardzo dokładnie, codziennie. Obsługa miła, pomocna. Zdecydowanie polecam.
AQUA parki - super. W każdym wieku, dla każdego coś miłego. Rewelacja. Wszystko działało naprzemiennie. Niektóre zjeżdzalnie włączane czasowo, zamiennie z innymi. Dzień krótki więc i atrakcje wodne do 17. Między domkami kameralne baseny, Jeśli komuś potrzebna cisza i strefa relaksu. Restauracje otwarte w większości aczkolwiek trzeba sprawdzać na aplikacji w który dzień i do której. Ciastkarnia z ciepłymi babeczkami i rogalikami - bajka :) Strona hotelowa (w j.polskim) i wi-fi działa sprawnie.
brak.
Hotel bardzo słaby, na pewno poniżej oczekiwań. Byliśmy z dzieckiem w wieku 5 lat. Miałem wrażenie, że jesteśmy otoczeni przez „patole” i „(...)”. Interweniowałem kilkukrotnie odganiając (...). Dla nich to normalne, że pali się przy brodzikach dla niemowląt, pije się swój alkohol na ogródku przy pokoju, gada po (...) wszędzie i do wszystkich. Hotel nie ma stref dla niepalących, jedzenie poniżej średniej. Zjeżdżalnie fajne ale to tylko to. Lokalizacja tragedia- pośród „wysypiska smieci”.
Zjeżdżalnie
Dużo by opisywać. Standardy, jedzenie, klient- wszystko do poprawy. Obsługa też poniżej oczekiwać, za wszystko chcą dolary i to nowe- gardzą euro;-)