Plaża publiczna przy hotelu, kamienisto-piaszczysta z kamienistym zejściem do morza
Duży basen o nieregularnym kształcie ze słodką wodą i wydzieloną częścią dla dzieci
Plaża Nissi z turkusową wodą i białym piaskiem
Park rzeźb z widokiem na klify i morze
super hotel dobra lokalizacja dobre jedzenie piekny widok z okna
widok z okna lokalizacja
brak zmiany poscieli poscielanie lozka
Fajny hotel tuż przy morzu nie daleko do centrum z barami i sklepami
Miła pomocna obsługa. Przed hotelem przystanki autobusowe można dostać się na każdą plażę i nie tylko
Monotonne śniadania ale każdy znajdzie coś dla siebie. W pobliżu lunapark trochę chalasuje do późnej nocy
Jedyny Plus to Polożenie. Przedstawione zdjecia sa z Nowego budynku a sa trzy, nasza cała grupa trafiła do starego budynku. Drzwi wejściowe przebijało sie swiatlo z dworu, karaluchy na korytarzu oraz w restauracji. Klimatyzacja działa jak wiatrak, Nie działa! Wymiana tylko ręczników. Jedzenie ciągle to samo a wieczorem brak napoi. Drzwi balkonowe kobieta nie dała rady otworzyć tak ciężko chodziły
Klimatyzacja nie działa. Jedzenie to samo, karaluchy, brudne pościele i nie zmieniane
Nie polecam,drugi raz do tego hotelu bym nie poleciala,zdjęcia różnią sie od rzeczywistości, pokoje nie sprzątane tylko wymiana ręczników i pościel, jedzenie smaczne lecz śniadania codziennie to samo,kolacje bez napoi wszystko trzeba kupić,jedyny plus bardzo blisko miasto gdzie można spędzić czas bo w hotelu wieczorem jak by wymarło zero animacji nic sie tam nie dzieje,na korytarzu brak oświetlenia więc wieczorem żeby trafić do pokoju trzeba sie zaopatrzyć w latarkę z telefonu,bardzo słabe te 3*
Plus to morze przy samym hotelu ,bardzo dobre zejście do wody bo i plaza jest trochę piaszczysta
Obsługa Basen maly ,zaniedbany Brak napoi lub wody do kolacji Brudno
Najlepsze co jest w tym hotelu-to jego polozenije. Praktycznie w samym centrum.
Potrzebuje remontu
Hotel kameralny, pięknie położony przy samej plaży z ładną infrastruktura, sztuczną zielenią, która daje fajny efekt całości. Naszym zdaniem balans jest super- ponieważ miasto tętni życiem, więc w hotelu można nieco odsapnąć. Lokalizacja jest świetna bo stanowi dobrą bazę wypadową do miejsc takich jak Capo Greco, Nissi Beach, Most Miłości, słynna Bar Street dla imprezowiczów itp. Pokoje są nieco stare, ale w ogólnym rozrachunku plusów jest dużo więcej jak np. jedzenie. Kolacje są bardzo różnorodne, a czasem zdarza się nawet muzyka na żywo. Świetny pobyt, który będziemy długo wspominać.
Lokalizacja, restauracja, bar z tanimi drinkami ze świetnym klimatem.(...) Hotel daje voucher na lunch, jeśli z powodu lotu ominął was jakiś posiłek. Hotel posiada shower room, nawet mimo braku możliwości przedłużenia sobie doby hotelowej można komfortowo przygotować się do podróży po zakończeniu doby hotelowej.
winda- bardzo wolno chodzi i długo się na nią czeka warto zabrać buty do wody bo plaża przy hotelu mocno kamienista wejścia do gniazdek, zanim kupicie sprawdźcie czy są w pokoju- czasem poprzedni turyści zostawiają można kupić za około 2 e na recepcji więc bez problemu
Hotel spełnił moje oczekiwania, miła obsługa, smaczne posiłki (choć mieliśmy tylko śniadania), czysto, pokoje delikatnie z poprzedniej epoki ale wszystko działało, Basen na zewnątrz fajny z pobliskim barem
Bliskość do morza to chyba największa zaleta tego hotelu, zaledwie kilkadziesiąt metrów, warto wobec tego dopłacić do pokoju z widokiem na morze,
Hotel jest ok, nie ma ewidentnie słabych punktów, może trzeba byłoby odświeżyć niektóre pokoje, ale kto siedzi w pokoju na wakacjach blisko plaży ? trzeba było też zostawić kaucję za pilot do telewizora ?
Pobyt w hotelu bardzo udany. Hotel czysty, przy plaży. Obsługa bardzo pomocna i miła.
Hotel znajduje się w centrum rozrywkowego miasta ale super jest to, że nie słychać odgłosów imprez odbywających się w nocy a i przystanek jest obok hotelu, skąd można pojechać na zwiedzanie okolicy.
Hotel położony w dobrej lokalizacji , blisko przystanek autobusowy ,niedaleko lunapark ,sklepy restauracje. Jedzenie smaczne kolacje urozmaicone. Basen nie jest głęboki więc ciepła woda i bezpiecznie dla dzieci. Pokoje skromne standard niski ale codziennie sprzątane i czyste .mieliśmy pokój na poziomie M z widokiem w pierwszym rzucie na dach z klimatyzatorami i dalej na morze.
Dobra lokalizacja , blisko deptaku , plaża do wyboru kilka na lewo od hotelu polecam zejście po trawie na bosaka . Przylot był w godzinach nocnych więc nie zdążyliśmy na kolację i hotel dał nam vaucher na lunch do wykorzystania w dowolnym dniu 😀
Brak animacji dla dzieci , niektóre miejsca wymagają odświeżenia
Hotel jak na 3 gwiazdki spełnił oczekiwania może poza zasłonka w łazience i poziomem mycia podłogi w pokoju i łazience, basen plytki ale czysty przestrzenie wspolne bardzo ładnie urządzone, śniadania całkiem dobre, a hotel jest raczej z tych do wyspania się i wyjścia zwiedzać jeżeli nie chcesz hałasu wesołego miasteczka to pokuj z wiokiem na morze jestsjper rozwiązaniem cisza ipekny widok.
Cena Lokalizacja Widok Bliskość morza i mariny
Czystosc
Tanio w porównaniu do innych hoteli w tym mieście jak na czerwiec, pilot do tv -kaucja, obiadokolacje napoje brak jakichkolwiek - odpłatnie są oczywiście. Sniadania ok standardowe z napojami tj soki z automatu , herbatka.coffe
Cena do jakości ok , Panie sprzatajace sie nie wysilaja wymiana reczników i poscieli oraz toaleta, reszta bez zmian pokój nie zamieciony
Jeżeli dostaniecie pokój od morza ok , jeżeli boczny lub z drugiej strony to macie wesołe miasteczko w pokoju bo znajduje sie tuż przy hotelu, recepcja bez wow. Pokoje na parterze troche lipa bo bo robactwo włazi chyba prusaki:) ale to ten starszy boczny budynek ,ten glowny ok , jest jeszcze nowy Kai chyba sie nazywa z basenami na parterze prywatnymi ten polecam.
To był jeden z tych wyjazdów, które zostają w sercu na długo. Hotel położony jest w absolutnie idealnym miejscu – w samym centrum miasta, tuż przy przystanku autobusowym, skąd można w kilkanaście minut dostać się do trzech różnych miast oraz na plaże wpisane na listę dziedzictwa UNESCO. Lokalizacja naprawdę zasługuje na najwyższą ocenę! Jednak to, co sprawiło, że nie chcieliśmy opuszczać tego miejsca, to ludzie. Personel hotelu jest po prostu niesamowity – serdeczny, pomocny i zawsze uśmiechnięty. Jedzenie w hotelu – rewelacja! Restauracja serwowała codziennie różnorodne i smaczne dania, często z tematycznym menu, które wprowadzało w klimat różnych kuchni świata. Śniadania z widokiem na morze, w towarzystwie delikatnej, greckiej muzyki, były jak rytuał, którego nie da się zapomnieć. Każdego dnia można było spróbować czegoś nowego, a kucharze dbali o każdy szczegół. Jedyna drobna uwaga – ryba momentami była nieco zbyt słona, ale to naprawdę detal. Każda nasza prośba była spełniana niemal natychmiast. Obsługa hotelowa zasługuje na najwyższe uznanie za swoją gotowość do pomocy i autentyczne zaangażowanie w tworzenie wyjątkowej atmosfery. Podsumowując – hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania i nawet więcej. Przepiękne widoki, fantastyczna kuchnia, niezwykle ciepły i profesjonalny personel. Z całego serca polecamy ten hotel każdemu, kto szuka nie tylko komfortowego miejsca do odpoczynku, ale i wyjątkowych wspomnień.
Hotel z idealnym położeniem, przepięknym widokiem na morze, pysznym jedzeniem, wyjątkową obsługą i cudownym, serdecznym personelem.
Jak na tak imprezowe miasto,hotel bardzo spokojny, kameralny wręcz. Obsługa bardzo miła,uśmiechnięta. Obiadokolację zaczynają się dopiero od godz 19 na których nie podają nic do picia,nawet wody,ze swoim napojem też nie powinno się przychodzic,za to kelnerzy noszą menu z napojami aby zakupić.sniadanie monotonne,codziennie to samo jednak było w czym wybierać, kolację rozmaite,tematyczne.czesto ktoś przygrywa na gitarze,czy skrzypcach do kolacji. Na prawdę warto dokupić opcje z widokiem na morze,bo z pewnością noce będą ciche.od strony wesołego miasteczka miasto tętni życiem do godz 2 w nocy.pokoje sprzątane codziennie jednak podłogi są na prawdę niedomyte. Pilot do telewizora w depozyt-20 euro, brak gniazdek europejskich,są angielskie
Spokój,kultura osobista pracownikow.zadbany ogrod
Brak gniazdek europejskich Brak napoju, wody przy kolacji. Późno obiadokolacje
Hotel znaleziony w bardzo dobrej cenie, więc nie wymagaliśmy bóg wie czego. Hotel schludny i zadbany w miarę możliwości. Jedzenie dobre i nie trafiłem na nic nieświeżego. Mieliśmy pokój z widokiem na morze, więc polecam dopłacić kilka złotych i skorzystać z tej opcji. Doskonała lokalizacja na wycieczki piesze czy samochodowe. Obsługa bardzo miła i pomocna.
Lokalizacja, cena, obsługa, widok na morze.
Wymaga odświeżenia.
Hotel trzy gwiazdkowy więc nie ma co się spodziewać luksusów. Z planów smaczne śniadania i obiadokolacje, było czysto, super Panie na recepcji zawsze pomogą. Ręczniki basenowe w depozycie l, pomoc z wypożyczeniem auta czy wycieczkami super. Z minusów pokoje do remontu. Niestety lata świetności mają za sobą. Płatne napoje do kolacji np. Woda 4e 😀.
Nie mam żadnych zastrzeżeń, czysto, śniadania bardzo dobre, lokalizacja super
Nie mam zastrzeżeń
Hotel super... wszystko pięknie. Pokoje doba od 14 do 12. Co prawda tv i sejf dodatkowo płatne ale kto by oglądał tv jak za oknem morze
Od strony wyspy obok sa remonty itp więc pokoje pewnie mają gorzej...
Hotel Pierre Anne Beach to idealne miejsce dla osób chcących cieszyć się bliskością tętniącego życiem Ayia Napa, a jednocześnie mieć możliwość relaksu na miejscu. W hotelu panuje sympatyczna atmosfera, a personel dba o gości. Z chęcią wrócę!
Lokalizacja jest rewelacyjna – blisko do sklepów, restauracji i rozrywek.
Pobyt bardzo udany.Czyściutko,,odnowiony pokój z widokiem na morze.Jedzenie bardzo dobre Codziennie kolacja z różnych części świata.Świetna lokalizacja.Pomocny personel.Polecamy.
hotel leciwy ale jako baza wypadowa dla lubiących turystykę wspaniałe miejsce - niestety nieco zaniedbane
bardzo dobre położenie - szybki dostęp do atrakcji ,dobre choć monotonne jedzenie
hotel leciwy z leciwym wyposażeniem monotonne jedzenie brak napojów do kolacji ( poza dodatkowo płatnymi ) uciążliwe sąsiedztwo wesołego miasteczka brak plaży przed hotelem jest kilka parasoli ale wejście do wody mocno ograniczone przez kamienie