Rainbow

Wakacje rozpoczęliśmy od... sprzątania pokoju. Przez pierwsze 4 dni ciepła woda tylko w dzień - ponieważ hotel miał ekologiczny (podgrzewany przez słońce) bojler. Sprzątanie od 4-go dnia: wymiana prześcieradeł i ręczników co trzy dni, przetarcie(niezbyt dokładne) podłogi. Ogólnie pokoje i łazienki brudne, sprzątanie pobieżne. Śniadania przez dwa tygodnie takie same, obiady na kolację - nie najgorsze(6/10). Dużym plusem jest fakt, że otrzymywaliśmy je również po późnym powrocie z wycieczek.

Proszę uważać na ten hotel. Biuro podróży zwyczajnie oszukuje klientów. Jest to hotel jednogwiazdkowy, a nie trzygwiazdkowy. Warunki fatalne. Sprzątanie tylko w przypadku zrobienia wielkiego rabanu. Proszę nie dać nabić się firmie OKSERVICE tak jak ja dałem się nabić. Uwaga na panią rezydent - bardzo często strzela focha i się obraża. Oczywiście OKSERVICE zachęca przed wyjazdem.

Nigdy więcej nie wybiorę się do hotelu bez sprawdzenia w Holidaycheck. Wszystkie zawarte tam negatywne opinie są w 100% prawdziwe.

pokoje w hotelu różne. Dwójki i trójki raczej małe za wyjątkiem pokoi narożnych. Umeblowanie ładne a w trójkach brak dostawek polowych (normalne łóżko) Łazienki wymagające remontu. Pokoje sprzątane co 3 dni. Nie było problemu z ciepłą wodą. Jeśli terma słoneczna nie nagrzała wody wystarczyło poprosić obsługę hotelu i woda była grzana elektrycznie. Obiadokolacje bardzo smaczne. Typowa kuchnia grecka bez schabowych i mielonych. Kucharz Jordanis świetnie gotujący a Jorgos (ma żonę Polkę) mówiący po polsku bardzo sympatyczny i pomocny. Do plaży blisko i piękne widoki z balkonu-Olimp. Hotel dla tych co nie nastawiają się na luksusy. Serwis plażowy (2 leżaki parasol) to 6 € (w cenie dwa napoje-kawa, sok, piwo, itp).

Kategoryzacja tego hotelu to 1*, a nie tak jak można przeczytać na portalu i w ofercie biura aquamaris. Pokoje kiepskie i brudne, ogólnie nadające się do remontu. Rano i wieczorem brak ciepłej, więc tu minus chyba, że ktoś jest morsem i mu to nie przeszkadza. Łazienki z tego co się zdążyłem zorientować w większości pokojów nadają się do generalnego remontu. Kafelki spękane, między fugami pleśń i grzyb, spłuczki zepsute no i smród. (fotki na email) 14 dni pobytu,a pokoje w ogóle nie były sprzątane, chyba, że ktoś nazywa sprzątaniem dwukrotną wymianę pościeli i dostarczenie papieru toaletowego. Gdybym wiedział co mnie czeka z pewnością wybrałbym inną ofertę, ale oto mogę mieć jedynie pretensje do w/w BP, że zostałem wprowadzony w błąd.

Nazwa  Rainbow
Miejsce  Grecja / Riwiera Olimpijska
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje

Długie, piaszczyste plaże nad Morzem Egejskim

Bliskość mitologicznej góry Olimp oferującej niesamowite widoki

Urokliwe miasteczka z tradycyjną grecką architekturą

5.1
5.3
5.3

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
MK

Zawiedziony

1.4
Robert

Pobyt - Wrzesień 2014

Zalety

Wady

Brud, koszmarne łazienki, ciągła zimna woda, tragiczna obsługa.

ani13

Pobyt - Czerwiec 2011

satori

Pobyt - Maj 2011

Ewciabb

Pobyt - Marzec 2010

Hotel Rainbow,jest blisko plazy ,widoki z balkonu na morze,nie ma ograniczeń czasowych.Można siedziec na balkonach i nikomu to nie przeszkadza.Posiłki podawane bardzo sprawnie.Wszystkie inne niedogodności rekompensuje obsługa Jordani i Jorgos.

Aniuch

Pobyt - Kwiecień 2009

Bardzo przyjemny hotel .Miła obsługa.Ceny bardzo przystępne za napoje, lody itp.Nic na siłę. Właściciel bardzo przyjazny.Można pobalować.Zorganizować imprezy z tańcami. Jedzenie smaczne .Polecam ten hotel

Pobyt - Kwiecień 2009

Hotel kameralny i czysty. Obsługa sympatyczna.Blisko do plaży i do głównej promenady. Pokoje bardzo przyjemne, goście sami dbają o porządek w pokoju. Nie polecam hotelu rodzinom z małymi dziećmi ponieważ hotel nie posiada ogródka a co za tym idzie piaskownicy czy basenu a w morzu często i gęsto pojawiają się meduzy. Niekiedy wogóle nie dało sie wejść do morza nawet dorośli się bali bo było dużo poparzeń. na spacer można uadać się do pobliskiej Paralii 30 min pieszo w jedną strone ( spacer polecam po 18 bo w południe bardzo źle się idzie)można też jechać ciufcią.