Valletta z barokową architekturą i bogatą historią
Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą
Megalityczne świątynie starsze niż piramidy
Było bardzo miło, dobra lokalizacja do zalewy świętego Pawła.
Śniadanie, możliwość dokupenia adaptera dla ładowarki na recepcji w nocy. Bardzo miła Pani na śniadaniu(...)
Może nawet nie do końca hotelu, ale dlaczegoś wszyscy mówią o lewostronnym ruchu, ale rzadko przypominają o gniazdkach brytyjskich.
Hotel kameralny w centrum miasta. Pokoje odnowione, codziennie sprzątane
Bardzo mała stołówka. Śniadania monotonne, brak czegokolwiek na ciepło.
Hotel jest bardzo dobrą bazą wypadową w dosłownie każdy zakątek wyspy. Wokół liczne przystanki autobusowe, które pozwalają swobodnie przemieszczać się po całej wyspie, a uwierzcie jest co zwiedzać i choćby nie wiem jak beznadziejny byłby hotel, to leci się tam nie dla niego, a dla Malty - jej klimatu, zabytków i krajobrazów. Hotel Relax Inn jest kameralny, niewielki, wtulony w inne budynki w centrum Bugibby. Bardzo blisko z niego nad morze. Niedaleko hotelu znajduje się deptak z licznymi sklepami (spożywcze, z pamiątkami, odzieżowe). Tuż obok hotelu pyszna Pastizzeria. Wszędzie wokół restauracje, bary i knajpki. Bardzo akuratne miejsce, jeśli chodzi o położenie, ponieważ zależało Nam na tym, żeby totalnie swobodnie poruszać się tak pieszo, jak i komunikacją miejską. Uciążliwe są jednak remonty wokół. Młot pneumatyczny na budowie obok budził Nas już o 7:30-8:00. Roboty ciągnęły się aż do 18:00, co skutecznie zakłócało odpoczynek. Szyby w pokojach są niestety słabo wygłuszone. Od poniedziałku do soboty budzikiem było świdrowanie przeszywające mózg. Liczę jednak, że się to za jakiś czas zmieni. Póki co stoppery dawały radę. Brak europejskiego gniazdka w hotelu i przygotowanie się hotelu na powyższe - w recepcji mają całe paczki adapterów, które bez problemów sprzedają (cena 3,5 Euro). To był Nasz trzeci pobyt na Malcie i zawsze mieliśmy w pokoju chociaż jedno europejskie gniazdko, więc ciut się zdziwiliśmy. Ale na plusik, że chociaż ten adapter dało się u nich od razu kupić. Śniadania tragiczne. Hotel może je sobie darować. Jedyne co dawało się w trakcie śniadań spożyć to kawa i herbata. Bufet bardzo ubogi (zdjęcia całego! w załączeniu). Nawet nie było specjalnie w czym wybierać. Ostatecznie skończyło się tym, że nawet nie wstawaliśmy, żeby udawać, że cokolwiek da się zjeść. Jedynym miłym akcentem śniadań była przeurocza Pani (...), która starała się ciepłem i dobrym słowem nadrabiać to, co przyszło jej serwować.
Pokój i łazienka w miarę na bieżąco wyremontowane, przestronne, zapewniały swobodę ruchu. Możliwość wyjścia na balkon. Sprawna lodówka. Pojemna szafa.
Ręczniki - pierwszy raz miałam okazję wycierać się tak zniszczonymi, dziurawymi ręcznikami. Brak kołdry. Na łóżkach jest średniej świeżości pled. A dalej tylko cienkie prześcieradło pod którym ma się spać. Naprawdę szło w nocy zmarznąć. O ile przewidziana jest druga poduszka, o tyle kołder brak. To zdjęcie co ten hotel reklamuje, to chyba zrobione dawno i zupełnie gdzieś indziej. Ten śmieszny "basen" na dachu, to palarnia.
Oferta dla mało wymagajacych. Hotel dobrze położony. Bliskość sklepów i morza to duży plus. Przystanek autobusowy w odległości około 50 m. Odnowiona łazienka, czysto. Miła obsługa w recepcji. Reszta niestety na minus, szczególnie drzwi przez które wszystko słychać, i to słychać nie tylko rzeczy które dzieją się na korytarzu ale też na przykład budzik kogoś znajdującego się trzypiętra wyżej. Pokój przydałoby się odświeżyć. Niewygodne łóżko.
Położenie w okolicy sklepów, przystanku autobusowego, morza. Odnowiona łazienka. Czysto Miła obsługa na recepcji
Drzwi przez które było wszystko słychać. Niewygodne łóżka. Pokój wymaga odświeżenia.
Hotel to za dużo powiedziane. Zdecydowanie obiekt przypomina bardziej motel. Mocno przestarzały, a do windy to strach było wejść. Basen na dachu trochę obrzydliwy. Pokój wyglądał inaczej niż na zdjęciach. Z pozytywów: raczej sprzątane na bieżąco, więc bez większego syfu. Obsługa, a zwłaszcza Pani (...) bardzo miła. Doradzała co warto zobaczyć, a co sobie odpuścić.
Przyjemna obsługa.
Przestarzały, wygląda inaczej niż na zdjęciach. Raczej bym nie wróciła.
Hotel ma lata świetności za sobą ale jest w porządku, jest czysto, sprzątane jest codziennie, codziennie wymieniane ręczniki itd. Pokoje są klimatyzowane, w naszym była też lodówka. Widać że stosunkowo niedawno były remontowane łazienki i są naprawdę przyjemne. Jest dosyć głośno, hotel jest w dosyć imprezowej lokalizacji ale mimo że mieliśmy okno na front hotelu to nie było to bardzo uciążliwe ale jeśli chcesz mieć spokój to polecam inną okolicę. Śniadania mimo że monotonne(na przestrzeni tygodnia kilka pozycji się zmieniało) to smaczne i niezły wybór, między innymi: chleb zazwyczaj 2-3 rodzaje, kilka rodzajów wędliny, tuńczyk, jajka na twardo, soki, kawa herbata, owoce. Obsługa hotelu miła i pomocna. Lokalizacja hotelu jest świetna, dużo knajpek i restauracji w okolicy, blisko na kilka pomniejszych plaż, niedaleko dworzec autobusowy.
Niewątpliwie największą zaletą jest lokalizacja i niska cena, jeśli szukasz przyzwoitego taniego hotelu z niezłym śniadaniem jako bazę wypadową do zwiedzania to jest to strzał w dziesiątkę.
Trochę głośno, w naszym pokoju skrzypiało mocno łóżko
Bylo cudownie lepszego hotelu nie moglismy sobie wymarzyc z moja dziewczyna klima obsluga basen na dachu z lezakami codzienne sprzatanie oraz czajnik w pokoju a na dodatek pokoje byly swietne
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w hotelu. Hotel przyjazny czysty obsługa super .Malta przepiękna polecam serdecznie .Wszystko na 5+ transery na czas wycieczki wszystko się super udało.🥰😍
Obsługa super śniadanie smaczne 🥰
Wszędzie blisko ...plaża sklepy bary ....więc nie ma wad jak dla mnie .Super hotel 😍
Hotel może być. Żadna rewelacja ale na 3 gwiazdki to średnio. Śniadania takie sobie mortadella ser żółty ibiały jakieś ciastka jogurty płatki. Kawa czekolada herbata z expresu Codziennie to samo i nic na goronco. Plusem jest basen 3x5 m i taras z ładnym widokiem namoże. Znajduje się na dachu. Moja ocena to 3 z + .
Basen i taras na dachu Blisko do moża i promenady.
Słabe śniadania.
Mały hotelik, super obsługa, sprzątanie na bieżąco, pokój elegancja, basenik na dachu-super sprawa. W pobliżu wszystko co potrzeba-sklepiki, bary, restauracje, 3min do plaży. Ogólnie hotel godny polecenia!
Wszystko ok.
Brak wad
Kilka uwag przydatnych dla przyszłych gości hotelu Relax Inn ode mnie: hotel w centrum Bugibby blisko przystanki, czyli dla tych co lubią cały dzień być w drodze, śniadania obfite chociaż monotonne. Obsługa bardzo miła i pomocna. Widok z okna np. pokojub203 to ściany innych budynków na szczęście bez okien tamte budynki. Łazienki odnowione czystko . W łazience mydło suszarka i papier toaletowy, pozostałe kosmetyki trzeba zabrać! Uwaga na lóżka! Nie dość że materac niedopasowany to jeszcze za duży i bałam się że spadnę razem z materacem a poza tym każdy ruch powodował niemiłosierny odgłos skrzypienia! Ale ogólnie polecam ten mały kameralny hotelik!😀
Hotel położony w dobrej lokalizacji sprzątany na bieżąco z bardzo miłą i pomocna obsługa. Niestety jeśli chodzi o akustykę tak jak już czytałem w niektórych opiniach ściany jak z waty w pokojach obok było słychać nawet jak ktoś oglądał film na telefonie było to bardzo uciążliwe jak człowiek zasypia a za ścianą ktoś co chwilę otwiera i zamyka szafę i wszystko słychać.
Miła pomocna obsługa pokoje sprzątane na bieżąco.
Brak akustyki w pokojach
Jeżeli nie nastawiamy sie na luksusy (w końcu to 3*) to sie nie rozczarujemy. Pokoj czysty, posciel i reczniki pachnace, codzienne sprzatanie, sniadania bardzo ubogie ale byly ;) obsluga przemila i pomocna.
Blisko do wszystkiego, przystanków autobusowych, sklepów, barów, restauracji.
Bardzo cienkie sciany, doslownie wszystko slychac z pokoju obok i z korytarza. Od switu halas na korytarzu i nie idzie sie wyspac.
Hotel w dobrej lokalizacji. Pokoje małe i dość brudne. Śniadania zawsze takie same. Nikt nie dokłada warzyw które są sałatką. Śniadania od 8 do 10, więc jeśli się zejdzie na śniadanie po 9 to ciężko o coś świeżego.
Zaletą jest kucharka która bardzo chętnie rozmawia z ludźmi i opowiada o ciekawych miejscach do zobaczenia na Malcie.
Brudno, zdjęcia to kłamstwo, śniadania koszmarne.
Budżetowy hotel w którym można miło spędzić kilka dni :)
Bardzo mili i pomocni pracownicy (którzy też super doradzali co warto zwiedzić) ładny pokój z widokiem na morze, codzienne sprzątanie, wymienianie ręczników, blisko morza, sklepów, przystanku, śniadania za 5 € za osobę (bardzo smaczne)
niesamowicie niewygodne łóżka, głośna wentylacja w dachu, dość głośno z zewnątrz (hotel jest przy samym rynku gdzie wieczorami, a szczególnie w weekendy jest bardzo głośno)
Bardzo fajne miejsce. Miła obsługa, blisko do morza i pyszne śniadania.
Rodzinna atmosfera, obsługa bardzo miła i rozmowna. Można poćwiczyć angielski przy okazji :)
Tylko jeden mały minusik za ciemne zasłony. Dałabym firanki żeby światło wpadało i była prywatność.
Hotel w dobrej lokalizacji w pobliżu hotelu przystanki autobusowe , morze i restauracje .Pokoje czyste mieliśmy na 4 piętrze z widokiem na morze. Śniadania były okej głodny nie wychodziłeś. Polecam z czysty sumieniem ten HOTEl.
Hotel w centrum miasta dla jednych dobre dla innych złe. Na pewno nie jest dla rodzin z dziemi bardziej dla imprezowiczów, wszystko pod ręką.
Jak już wspomniałem zaletą jest połozenie ale jednocześnie wadą. W nocy muzyka z pobliskiej restauracji do 3. Sam hotel jest w porządku jest wszystko co potrzeba w hotelu z 3 gwiazdkami. Śniadania monotonne , ale jest z czego wybierać. Jak dla mnie było super ogólnie mówiąc.
Można by się czepiać , ale ja nie miałem powodów. Jestem zadowolony. To zależy kto i czego oczekuje od takich miejsc. Ja nie szukałem luksusów tylko normalnego hotelu. Jest OK.
Super hotel. W łazienkach są mydełka i żele, ręczniki są zmieniane każdy dzień. WiFi jest szybki, w pokoju był nawet router. Nie mieliśmy balkonu i widoku na morze, ale mieliśmy własną terasę z leżakiem. Sprzątają bardzo dobrze, nie mieliśmy żadnych problemów. Śniadanie są jednakowe(kiełbasy, ser, jogurt, salatka, chleb), zmieniali tylko desery (arbuz, brauni). Mi to pasowało. Nie jest to ciche miejsce, ale jak zamknąć okno, robi się cichym. W naszym pokoju była także klimatyzacja. Zameldowanie jest o 14, ale byliśmy o 12 i spokojnie otrzymaliśmy dostęp do pokoju. Wymeldowanie do 11, ale można zostawić rzeczy, jeśli macie późniejszy wylot. Pani Maria jest bardzo miła. Radzi gdzie można pojechać na Malcie, pomaga na śniadaniu. Na dachu jest basen z widokiem na morze i leżakami. Otwarty od 9 do 18.30. Ogólnie to dobry hotel
Obsługa, czystość
wszystko dobrze
Hotel położony w bardzo dobrym miejscu. Pokoje skromne ale z wyremontowanymi łazienkami. Miła obsługa. Pokoje czyste sprzątane codziennie .
Hotel usytuowany w bardzo dobrym miejscu, blisko do plaży, blisko do promenady, blisko do komunikacji miejskiej i promów.