Plaże Bávaro i Macao z białym piaskiem i palmami kokosowymi
Błękitne naturalne jezioro Hoyo Azul w sercu Scape Park
Rejsy katamaranem na rajską wyspę Saona
Klub Coco Bongo z efektownym show i energiczną zabawą
Hotel naprawdę dla dorosłych bardziej seniorów 50++ pokoje nadgryzione zębem czasu trochę taki PRL sprzątane ale nie dokładnie leżaki już ledwo zipią bardzo zniszczone Trochę śmierdzi grzybem .
Piękna plaża jedzenie bardzo dobre
Bardzo bardzo wymagający remontu
Bardzo miła atmosfera idealna obsługa jedzienie znakomite plaża, rajska czy poprostu raj na ziemi
Byliśmi w hotelu Riu Palace Macao w listopadzie 2005 r. i było super obsługo,czystość ,jedzonko i wogóle wszysyko super super wszyscy uśmiechnięci. Tylko rezydent do niczego wogóle się nie interesował nami. Jedyne co to przyjechał po nas na lotnisko ,przedstawił się i rzekł, pewnie państwo jesteście zmęczeni to zobaczymy sie ..... i podał swój numer telefonu. Tylko,że nikt nie odbierał. Potem przez chwile go widzieliśmi i tyle.Pan rezydent poszedł na urlop. Nawet jak odjeżdzalismy nikogo nie było, autobus który miał nas zawieść na lotnisko spóżnił sie.Dobrze,że jesteśmy osobami posługującymi się jezykiem angielskim. Ale dobra nie będę już narzekać na Pana rezydenta bo przeciesz poprostu go nie było. Wyjazd na Dominikane i tak wszystkim polecam jest tam naprawde przepieknie i napewno jeszcze raz polece.