Riu Playacar

Wyjątkowy

Polecamy w 100%! Hotel najmniejszy ze wszystkich Riu w Playa del Carmen, ale są tego niewątpliwe plusy - nie ma walk o leżaki, jedzenie, stoliki itd.. Polecam ten hotel dla młodych ludzi - 'starsi' powinni jechać do Palace albo Palace Mexico (jeśli ich na nie stać). Yukatan - owszem, ale to przepłacona wersja Playacar - po prostu większy i tyle. Tequila - to Yukatan, ale bez dostepu do plaży, a na Karaibach to przecież największa atrakcja! Proszę mi wierzyć - za nic nie chcecie stracić widoku błękitu Morza Karaibskiego! O Lupita nie wypowiadam się bo nawet tam nie doszliśmy - jest bardzo daleko od głównej ulicy dzielnicy hotelowej (i od samego centrum Playa del Carmen również), kilometry od plaży... Nic dziwnego, że najtańszy.... Tak więc Playacar dla młodych ludzi - animatorami są również młodzi - kapitalna zabawa! Dla starszych Yukatan, a dla tych, którzy chcą jedynie pokazać zawartość portfela i pokazywać się we frakach 'na salonach' - obydwa Palace. Jeszcze kilka ważnych info - jedzenie - brak mi słów, po prostu do wyboru do koloru. Przez tydzień przybyło mi 5 kg - po prostu nie dało się nie jeść, nie próbować.. Drinki - jeśli ktoś był na all inclusive w Egipcie lub Tunezji to wyjedzie z RIU w ciężkim, pozytywnym szoku. Najlepsze, najsmaczniejsze drinki świata - Margarita, Pinakolada, Russians, Daqueruis itd. itp... a na 6 z plusem zasługuje obsługa - proszę zapomnieć o nachalnych Arabach - Meksykanie to jedni z najmilszych ludzi / pracowników jakich miałam okazję poznać, a podróżuję bardzo dużo/. Super profesjonalni - pobyt w RIU po prostu super! W razie pytań proszę pisać, na pewno odpiszę i mogę podesłać zdjęcia: kasinska@wp.eu

Polecam znacznie bardziej hotele Riu Tequila i Riu Yucatan!
Riu Playacar bardziej spokojny, obsługa mniej rozrywkowa, hotel zdecydowanie mniejszy niz pozostałe RIU

Swietny hotel np. na podroz poslubna ;-),
Polozony w spokojnej hotelowej dzielnicy w sasiedztwie malego centrum handlowego nie daleko ok centrum Playa del Carmen.
Bardzo dobry i szybki dostep do organizatorow wycieczek na wszystkie atrakcje polwyspu Jukatan

polecam.

Nazwa  Riu Playacar
Miejsce  Meksyk / Riviera Maya / Playa del Carmen
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, sporty wodne, rozrywka i życie nocne

Białe plaże z turkusową wodą Morza Karaibskiego

Rejsy na wyspę Cozumel i nurkowanie na rafach

Ulica Quinta Avenida z butikami i restauracjami

Bliskość ruin Majów w Tulum i Coba

Wyjątkowy

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Kasia & Manny

Pobyt - Luty 2008

Bernadeta

Pobyt - Kwiecień 2007

Polecam znacznie bardziej hotele Riu Tequila i Riu Yucatan!

Kordian

Pobyt - Styczeń 2007