Plac Jemaa el-Fna z pokazami i lokalną kuchnią
Ogrody Majorelle z egzotyczną roślinnością
Medyna z targami i barwnymi straganami
Pałac Bahia z orientalną architekturą
Hotel mnie zaskoczył bardzo pozytywnie. Zdjecia nie oddają uroku hotelu. Ilość zieleni, ptaki, odgłosy zab to niewątpliwie mile akcenty wieczornych spacerów. Muzyka grana na żywo, przemiła obsluga ,zawsze pomocni animatorzy. Bardzo polecam hotel do spokojnego wypoczynku i jako bazę wypadowa do urokliwe Marakeszu - hotel zapewnia bezpłatny transport. Wszystko ułatwione jest dzięki hotelowej aplikacji.
Zielen
Monotonne posiilki
Wakacje bardzo udane, hotel może nie najpiękniejszy ale bardzo przyjemny. Jeśli ktoś nie szuka złotych klamek to myślę, że będzie zadowolony
lokalizacja, bardzo Bilsko lotniska w Marrakeszu, super obsługa, czystość na wysokim poziomie, barmani, animatorzy SUPER
hotel bardzo nam się podobał, pokoje czyste, jedzenie bardzo dobre i świeże. do tego super baseny. animacje słabe.
jedzenie, czystość pokoi
słabe animacje
Pokoje duże przestronne klimatyzacja i wentylator robi dużą robotę sprzątane codziennie
Bardzo dużo zieleni i czystość miejsca na basenie nie brakuje
Byłem tylko ja i moja żona z polski i jak nie muwisz po angielsku lub francusku to najlepszy tłumacz w telefonie
Hotel należy do sieci RIU Hotels. Kompleks jest bardzo duży, zawiera wiele udogodnień. Ma kryty i otwarty basen, mini club oraz boiska do aktywności sportowej. Można skorzystać z darmowego przejazdu do Marrakeszu i z powrotem do hotelu w ciągu dnia.
Zespół, który bardzo dba o gości hotelowych Urozmaicona Karta drinków i napojów Darmowy transfer do miasta i częsta siatka połączeń
Dania mogłyby być bardziej urozmaicone
Znakomity hotel o wysokim standardzie. W pełni zasługuje na 4☆
Przyjazna obsługa, bardzo smaczne wyżywienie i duży wybór, lokalizacja, bezpłatny transport do centrum Marakeszu