Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
hotel super, szczególnie pokoje- b. czyste i ładne, plaża żwirowo-piasczyta - dla nas trochę było to uciążliwe...my zdecydowanie wybraliśmy leżakowanie przy basenach:))) polecam!
hotelik super........ obsługa przemiła...... jedzonko full i pyszne...przytyłam 3 kg za tydzień!!!!!!!!!! nie można było nie spróbowac tych wynalazków... tylko plaża żwirkowa przeszkadzała... z pod hotelu taxi - wszędzie dowóz , po negocjacjach nawet w mozliwych cenach!!!!!!!! polecam
no i nie można zapomniec o cudownym smaku piwka EFEZ........prawie jak zywiec , a nawet lepsze!!!!!!!
Bardzo dobry hotel dla rodzin z dziećmi wyposażony w specjalny klub (Froggy), gdzie pod opieką opiekunek dzieci w wieku powyżej 4 lat mogą spokojnie spędzać czas bez rodziców. Animatorzy mówią po rosyjsku i zazwyczaj "dogadują" się z dziećmi. Dużo animacji (program dwutygodniowy) w ciągu dnia oraz wieczornych. Minusem jest słabsza plaża, bo kamienista i bez specjalnych butów trudno jest wejść do wody. Woda przy brzegu od razu głęboka i zazwyczaj "zamulona". Dla dzieci ważne jest to, że zjeżdżalnie czynne są prawie cały dzień za wyjątkiem przerwy między 12.00 a 14.00. Jedzenie ok, ale jak dla mnie za mało potraw "europejskich". Jest to hotel, który spokojnie mogę polecić każdemu.
Polecam dla rodzin z Dziećmi! Hotel bardzo przyjazny dla Dzieci. Dużo Animacji, posiłki na basenie dla Dzieci, ogólnie moja ocena 5!
Bardzo dobre warunki dla osób lubiących spędzać wakacje na terenie zamkniętym. Poza położeniem jedynym minusem były alkohole wliczone w all inclusive, były bardzo marnej jakości.
Hotel i okolica super- dokładnie jak na zdjęciach w wakacje.pl. Polecam wszystkim - rodzinom z dziećmi (bardzo dużo animacji), tym którzy lubią wylegiwać się na słońcu (jest mały problem z leżakami na basenie ale na plaży leżaki dostępne są cały dzień - a z plaży do basenu jest jakieś 60 m) oraz osobom chcącym samodzielnie zwiedzać (ok. 300 m do drogi Alanya - Antalya - dolmusze w dowolnym kierunku co jakieś 10 min.). Jedzenie pyszne, urozmaicone i dostępne praktycznie przez cały dzień
-byliśmy 2 tygodnie i nie zdążyliśmy wszystkiego spróbować. Obsługa w barach fantastyczna. Barmani co prawda najczęściej posługują się niemieckim lub rosyjskim, ale nie jest to zbyt uciążliwe. W hotelu są 2 restauracje tematyczne (orientalna i włoska) - nie wypowiem się na temat serwowanego tam jedzenia, zabrakło nam na nie czasu. Dla lubiących aktywny i zdrowy wypoczynek są dwa baseny zewnętrzne i jeden wewnętrzny, siłownia, sauna, łaźnia turecka, masaże itp. Hotel naprawdę godny polecenia (najlepsze pokoje w budynku nr 9, my mieszkaliśmy w 4 i też było bardzo fajnie z widokiem na ogród i morze). Jedyny minus to regulowana centralnie klimatyzacja. A - jeśli ktoś jedzie z GTI niech unika rezydentki Blanki - beznadziejna baba, za to świetne są Agnieszka, Marta i Dorota :)
Hotel super;) obsługa bardzo sympatyczna, wszędzie czyściutko, jedzenie pyszne i wg mnie urozmaicone.Całe dnie można spędzać na plaży lub przy basenie - jest co robić - różnego rodzaju animacje i sporty wodne. Dużo Niemców i Rosjan. Jedyny minus to, że przy basenach jest mało leżaków trzeba wcześnie rano wstawać i zajmować.Ogólne wrażenia bardzo dobre;)
Nic dodać, nic ująć. Do tego ośrodka po prostu trzeba pojechać. Byłam tam tylko tydzień i mogłabym tam pojechać choćby dziś. Tam jest po prostu cudownie! Wczasy wykupiłam w biurze tureckim. Polecam, naprawdę i choć nie byłam w innym hotelu, to widziałam, jak wyglądają w Turcji inne hotele. Niektóre z nich to istna katastrofa. Ten jest dosyć drogi, ale wart tej ceny. Plusem dla mnie było to, że było w nim bardzo mało Polaków. Hotel zasługuje na 6 z :)
Godne polecenia dla rodzin z dziećmi! Naprawdę polecam!
Hotel zdecydowanie godny polecenia. Na szczególne słowa uznania zasługuje "animation team", który organizuje zajęcia dla dzieci w różnym wieku (zapewniam, że znajomość języków obcych nie będzie barierą). Daje to rodzicom prawdziwe chwile odpoczynku. Jedynym mankamentem jest plaża żwirowo-kamienista i to, że kilka metrów od brzegu morze jest już dosyć głębokie.
Obsługa hotelu niezmiernie miła i dbająca o czystośc na całym terenie ośrodka.
Warte polecenia są dwie restauracje tematyczne - chińska i włoska wliczone w cenę.
Hotel pomimo, że położony w słabej okolicy (nic poza nim nie ma do zwiedzania w pobliżu) w 100% zapewnia nam dobre atrakcje, przede wszystkim pokoje są bardzo modnie i nowocześnie urządzone, dojście do plaży również rewelacyjnie skonstruowane, basen, morze spox. Widok na wysepkę :).. Jedzonko również wszechstronne.. Różnego typu restauracje, atrakcje, kawiarnie na wysokim poziomie. Hotel ten wywarł na mnie pozytywny efekt i wszystkich zachęcam do spędzenia tam wakacji, bo aż żal bylo wyjechać, na pewno nie będziecie żałować.. Może tylko dlatego, że morze jest trochę głębokie:)
Wrażenia ogolne bardzo dobre. Wiadomo jak ktos sie uprze to wszędzie znajdzie negatywy. Ale naprawde polecam ten hotel. Gdy tam bylismy nie było ani bicia sie o leżaki a tym bardziej o jedzenia. Jedzenie naprawde przepyszne a jego ilosci poprostu nie do przejedzenia.(przytylismy troszeczkę:)) Cóż nie każdemu musi smakowac ale to w końcu inna kultura i inna kuchnia. Duzy wybór warzyw, sałatek, dodatków do dań i samych ciepłych dań zarówno mięsnych jak i wegetariańskich. Hotel połozony w wiosce hotelowej wiec w sumie cięzko oczekiwać urozmaiconego zycia nocnego i innych atrakcji ale jadac tam byliśmy w sumie na to przygotowani, a taxi i dolmusze(busiki) jeżdża non stop wiec spokojnie można sie dostac do "cywilizacji". Co do obsługi w sumie śmieszni ludzie i poczatkowo mogą sprawiąc niemiłe wrażenie, ale oni maja poprostu taki sposób bycia i trzeba na ich zachowanie patrzec przychylnym okiem a nie krytykować. Jeśli juz sie do czegos przyczepic to do tego ze nie sa zbyt biegli w angielskim choc i to nie stwarzało nam zbytnich problemów. Jednak w hotelu w 90% są głównie Niemcy w 8% nasi sąsiedzi zza wschodniej granicy i pozostałe 2% inne nacje:) A i jeszcze jedno zdjęcia naprawde oddaja wygląd tego miejsca, a powiedziałabym nawet że na miejscu jest jeszcze lepiej!
Hotel rewelacja!! Polecam na podróż poślubną. Niedaleko hotelu znajduje się świetny Aquapark (spacerkiem 10min). Jedzenie, plaża, baseny, animacje wyśmienite. Nie da się tam nudzić! Polecam!!
Bardzo urocze miejsce.Dużo egzotycznej roślinności.Malowniczo położony hotel przy kamienisto-żwirowej plaży .Baseny na folderze wydają się dużo większe niż w rzeczywistości.Poza tym czysto,jedzenie o.k.Obsługa przesympatyczna. Aneta Wa-wa 9 lipiec 2008
Byliśmy w tym hotelu na przełomie czerwca i lipca 2008r. Spędzilismy 2 tygodnie z małym 2,5 letnim dzieckim. Na kompleks hotelowy składa się 9 budynków. W budynku pierwszym jest recepcja, natomiast w 9 oprócz pokoi hotelowych znajduje się całe serce kompleksu czyli restauracja, bary, siłownia, basen kryty, centrum SPA i kilka sklepików. Właśnie w tym budynku mieliśmy pokój z widokiem na morze. Pokoje były duże, czyste i wygodne. Dla dziecka dodatkowo znajdowało się łóżeczko. Minusem było to, iż nasz pokój wychodził na główne patio gdzie rozstawione były stoliki i gdzie co 3 dni odbywały się konceryty na żywo. Gdyby nie małe dziecko to byłoby całkiem fajnie, ale przy takim maluszku niestety ciągły hałas do późnych godzin nocnych stawał się problemem nie do przeskoczenia. Hotel zdominowany jest przez Rosjan. Sporadycznie spotykało się Czechów czy Niemców. Obsługa słabo posługuje się językiem angielskim, najczęściej mówią po rosyjsku, ale zdarzali się też Turcy, którzy potrafili wymienić parę słów po polsku. Jedzenie : przepyszne!!!!!!! W porównaniu do jedzenia w Egipcie- o niebo lepsze!!!!!! Żadnych rewolucji żołądkowych. Nasze dziecko wcinało lody, ciasta z kremem i wszystko było w porządku. Róznorodność potraw ogromna. Byliśmy naprawdę mile zaskoczeni. Kolejki do jedzenia były, ale tylko na początku otwarcia restauracji. Po około 0,5 godzinie było można spokojnie dostać się do cieplych posilków. Obrzydzeniem napawali Rosjanie, którzy ładowali na talerze niewiarygodnie duże porcje jedzenia (tak jakby nigdy w życiu nie widzieli mięsa). Niemniej jednak kelnerzy non stop uzupelniali braki na stołach. Ostatni ciepły posiłek można było zjeść do godziny 24.30. Kolejnym mankamentem po usytuowaniu pokoju były leżaki przy basenie, a raczej niedostateczna ich ilość, zupełnie nie przystosowana do ilości wypoczywających turystów. Przez 2 tygodnie wstawałam dzień w dzień o 6 - 6.30 i z na wpół zamkniętymi oczami rezerwowałam miejsca przy basenie pod zadaszeniem. Kiedy raz zaspałam i poszłam o 9.00 nie znalazłam żadnego wolnego leżaka. Wprawdzie były jeszcze leżaki na plaży, ale wypoczywanie na nich należalo do ostateczności. Plaża bardzo kamienista, bez klapek nie da się przejść nawet kilku kroków ponieważ gorące i w dodatku ostre kamienie raniły stopy. Fajną rzeczą były placki robione przez kobietę z obsługi w małym szałasie pomiędzy basenami a plażą. Kobieta piekła je na dużym palenisku na bieżąco. Niestety chytrość jej nie znała granic. Bez napiwku można było czekać na nie godzinami, pomimo, że miała je przygotowane i tylko wystarczyło wrzucić na ruszt. Ogólnie hotel zrobił na nas miłe wrażenie. Moje dziecko wciąż bawiło się na placu zabaw i korzystało z prowadzonej przez Gruzinkę mini-discoteki. Wogóle jeśli chodzi o animacje to pod tym względem działo się dużo. Z czystym sumieniem mogę polecić hotel wahającym się.
Hotel piekny godny polecenia , obsługa przemila , bardzo czysto sliczne ogrody czyste baseny, plaza z malymi kamykami ale da sie wytrzymac, pokoj ładnie urzadzony , mialabym zastrzezenia co do brodzika w łazience był lekko przyniszczony :). Ale naprawde nie ma co sie zrazac, polecam rodzica z dziecmi sa swietne atrakcie dla pociech.Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone . Ogolnie bardzo polecam ten hotel.
Świetne położenie,blisko plaża,super obsługa!!!!Ogólnie rewelacja!!!!
Bardzo miła i uśmiechnięta obsługa. Pokoje czyste i ładnie urządzone. Blisko do plaży, pięknie ukwiecone alejki pomiędzy budynkami.
było dobrze , ale nie było tych animacij dla dzieciej jak opisano w reklamnych materiałach
Ładna plaża i baseny, świetne jedzenie. Możliwość wyjazdu na wycieczki. Jeżeli chcesz spędzić cały urlop w hotelu to jest tam wszystko co potrzeba aby dobrze wypocząć. Czasami w nocy ktoś głośniej imprezuje ( nie wszyscy przecież tylko śpią na urlopie ) co może się nie podobać.