Szeroka plaża z licznymi barami i leżakami
Tętniące życie nocne z klubami i dyskotekami
Aquaparki i atrakcje rodzinne w okolicy
Deptak z restauracjami i sklepami z pamiątkami
Hotel skromny,czysty,basen ciepła woda,sprzątanie w porządku,sklepik bardzo dobrze zaopatrzony na ścianie hotelu-ceny stosunkowo niższe niż w Słonecznym.Blisko do plaży.
kameralny spokojny i z ochroną.Panie sprzątające bardzo się starają.
menadżer nie reaguje na prośby gości o dostawkę za dopłatą ponieważ parze przyznano łózko jednoosobowe.Do końca pobytu spaliśmy na łóżku jednoosobowym we dwoje. Leżaków ciut za mało przy basenie.
Świetna lokalizacja hotelu, blisko morza oraz przystanku autobusowego. Przy budynku znajduje się dobrze zaopatrzony sklep, obok restauracje. Pokoje czyste, klimatyzowane, dobrze wyposażone (kuchenka, czajnik, garnki, naczynia, mikrofala, lodówka, pralka, żelazko), balkon z krzesłami i stolikiem. Pracownicy sympatyczni i uśmiechnięci. Hotel z windą oraz dwoma basenami i placem zabaw. Widać, że wyposażenie pokoi może nie jest najnowsze ale czyste i zadbane. Bardzo polecamy, na pewno wybralibyśmy ponownie pobyt w Rose Village 🙂
Bardzo dobra lokalizacja Czystość Wyposażenie
Bardzo miła obsługa, w pokoju czysto,sprzatanie i ręczniki codziennie. Brak suszarki do włosów, ale na recepcji można pożyczyć, chociaż czasem jużnie ma.
Hotel blisko plaży, blisko do przystanków autobusowych, sklep w tymsamym budynku,superlokalizacja.
Polecam, wszystko zgodnie z opisem. Nie mieliśmy żadnych problemów w hotelu, sprzątane codziennie, wymiana ręczników i pościeli na życzenie, pokoje czyste. Blisko do morza. Hotel położony w cichej okolicy między tłumem i hałasem nocnego życia Słonecznego Brzegu i Neseberu.
Blisko do morza.