Długa plaża z widokiem na Góry Taurus i leżakami
Bazar z odzieżą, przyprawami i lokalnym rękodziełem
Spokojne kurorty idealne dla rodzin i par
Sąsiedztwo Alanyi z zamkiem i jaskinią Damlataş
Byłem z Alfa Star, problem w tyt, że do plaży jest 150 m, ale w linii prostej Niestety należy obejść jeden hotel i znaleźć obsługę plaży. Najważniejsze: obok hotelu jest budowa drugiego, wprawdzie bez ciężkiego sprzętu, ale powinno się o tym informować. Jak trzeba służę zdjęciami.
ogolne wrazenie bardzo dobre,polecam hotel,obsluga bardzo miła i sympatyczna,pokoje przestronne czyste,wracam tam ponownie w pazdzierniku
miejscowka super , do centrum konakli blisko . Jedzenie bardzo dobre ale nie koniecznie kazdemu trafi w upodobania . Obsluga mega miła i usłużna . Jedynie wkurzali mnie animatorzy ktorzy sa bezczelni a ich zabawy ( show time ) marne . Pokoje czyste i pachnące . Drinki robili mega mocne 50/50 . Plaza jest kamienista i bez butow ciezko chodzic ale to juz nie wina hotelu . Ogolnie polecam .
Sam hotel nowy i ładny, nawet dosyć nowoczesny.Obsługa dosyć miła szczególnie po paru dolarach, Jedzenie wyśmienite. I to tyle dobrego. Kto buduje hotel na 20 arach?Ja mam chyba większe podwórko koło domu. Zero ogrodu a na basenie brak miejsca dla gości hotelu. Chyba, że będziecie wstawać o 2 rano i zajmować leżaki własnymi ręcznikami [pożyczenie 2 dolce 1 szt.] Zjeżdżalnie- średniowiecze 2-szt. A plaża to już koszmar. Nie jest daleko, nawet jest tam jakiś bieda- bufet, ale kto betonuje wejście do morza? a potem to rozwala zostawiając tony betonu w wodzie. Stawiam skrzynkę piwa temu kto wbiegnie tam do wody i nie połamie lub nie pokaleczy nóg. Ja byłem z dzieckiem- 4 latka i odradzam.Aha- animacje dosyć fajne, obsługa też.
Jesli jedzie się z odpowiednim towarzystwem to hotel nie ma większgo znaczena znaczenia. Ten jednak był całkiem dobrym hotelem - czysto, dobre jedenie, duży, ładny basen i jak ktoś lubi to rozrywki animatorów. Irytujące może było jedynie to, że obsługa o 1:00 w nocy wyłączyła nam światło w barze przy basenie (bar czynny d 24:00) gdzie graliśmy w karty i piliśmy jeszcze drinki. Plaża może i taka sobie, ale fale, szczególnie nocą robiły wrażenie. Ogólnie polecam chociaż wolę większe kompleksy hotelowe.
Ten hotel to max 3,5* jedzenie lipa straszna pies buda lańcuch zmielone razem czyli wszystko podawane jeszcze raz tyle że w inny sposób,soki tragedia,brak w opcji ALL whiski pepsi się do śniadania nie napijesz,drinki slabe no chyba że ADEM [super gość]polewal animacje slabe ,basen i pokoje czyste. Hotel budowany na last-minute czyli niedorobiony no może będzie wyremontowany przez zimę. Pokoj mialem z super widokiem [5 eur] Pozdrowienia od malej Kamilki
kategoria zawyżona - max.3 a nie 5 - brak nieodpłatnych ręczników na plaży i przy basenie,obsługa nie podaje np.napojów,rezydenci prawie nieobecni, szczególnie przy wyjeździe brak polskojęzycznego przewodnika oraz nieinteresowanie się gośćmi pomimo wcześniejszych obietnic
Hotel nowy, czysty, obsługa miła, 3 baseny odkryte, dwa zakryte, plaża rzeczywiście około 150m, około 5min., bar przy plaży, przekąski od godziny 11-16stej na plaży(frytki, chamburgery), do picia soki, woda, kawa, herbata, piwo drinki, plaża nieciekawa(same kamienie bez piachu), ale przy basenie super, animacje dzienne jak i wieczorne bez szału, ogólnie zadowolona
ja bylem na początku czerwca tego roku w tym chotelu i cena była bardzo dobra bo około 1700zł więc jak dla mnie bardzo dobra.jedzenie dobrze i świerze szczególnie owoce i warzywa.na początku animatorzy olewali sprawe ale poźniej się rozkręcili.hotel czysty nowoczesny choć na 5 gwiazdek chyba trochę za mało.dobra siłownia(za darmo)stół do ping-ponga i bilard.jest koncik dla dzieci ale naprawdę ubogi,basen duży i czysty a zjeżdżalnie trochę małe ale można było pośmigać.plaża kamienista ale nie ostre kamienie ale takie z piaskownicy tylko większe :P i jak je słońce nagrzało to paliły w stopy.może czyste tylko w wodzie są skały wulkaniczne i można było poranić nogi więc trzeba zabrać buty i przy basenie i na plarzy barek z jedzeniem i piciem czego w innych chotelach(przy plaży)nie było. moje zdanie??ludzie wiadomo jacy bo to arabowie...ale można się przyzwyczaić kraj...jak kraj troche bałaganu...bo to arabowie przy hotelach czysto więc nie ma problemu.no i rewelacyjne ciuchy bo np.koszulę z prady lub armaniego można było kupić nawet za 20 dolarów ....ale trzeba się mocno targować no i tak jak w każdym kraju wszyscy czekają na characz..czyli napiwki-mi się podobało byłem z żoną i 3-letnią córka.gorąco polecam
Obsługa hotelu super, sam hotel również godny polecania, czysty i spokojny.
Było naprawdę super :) dziwią mnie negatywy. Niektórzy ludzie jadą na urlop tylko po to, aby szukać haczyka na hotel i biuro podróży - to może jakaś dodatkowa atrakacja jaką chcą sobie stworzyć !!! Bezsensu !!! Bo hotel Seal Of Star jest godny polecenia i jest wszystko jak należy :) Jakby jakieś pytania etc to podaje gg 9515553 pozdrawiam :)
Hotel super.Polecam.Pokoje bardzo fajne czyste,jedzenie świetne i w dużej ilości jest w czym wybierac:)Animacje swietne mogly by trwac duzej, ale niedaleko hotelu znajduje sie naprawde fajna dyskoteka:)Polecammm
Polecam ten hotel głównie za jego czystość, jedzenie, super miła obsługę i ekstrawaganckich animatorów (: świetna atmosfera. Razem z 2 dzieci (2 8 lat) mieliśmy z żoną super wakacje za rozsądne pieniądze. Jako minus- plaża brudna i zniechęcająca do kompieli, w sumie tylko do spacerów, ale zapewne podobnie jest w innych hotelach w tym obszarze, coż nie jest to piaseczek nad Bałtykiem ... choć woda jak w wannie
Hotel bardzo fajny,czysto,jedzenie dobre,plaża jest lipna ale polecam plaże kleopatry w Alanyi,dolmuszem dogodny dojazd,spędziłam w tym hotelu dwa tygodnie i polecam !!!(nie patrzcie na opinie bzdury wypisują)
Co będę pisac.. ? Świetny hotel, pokoje czyste, zadbane.Codziennie sprzątane jest wszędzie... Jedzenie pyszne, obsługa miła . Baaardzo, bardzo polecam ten hotel. Super! Za rok w to samo miejsce jade na bank! Gdzie indziej być sobie nie wyobrazam, nigdzie nie ma lepszego hotelu i lepszych ludzi jak w HOTELU SEAL OF STAR!
Świetny hotel, czyste, zadbane pokoje. Codziennie sprzątane. Jedzenie pyszne i w bardzo dużej ilości, obsługa miła. Bardzo polecam ten hotel. Super odpoczynek!
Hotel bardzo ładny, pokoje czyste, zadbane. Jedzenia bardzo dużo, jednak po dwoch tygodniach miałem delikatny przesyt, ale to akurat nie wina hotelu :). Świetni animatorzy, łatwo nawiązują kontakt i są bardzo zabawni ;p niedaleko świetna dyskoteka summer garden, można również pojechać z animatorami na równie świetną dyskoteke w alanyi :) plaża kiepska i brudna a dno strasznie kamieniste. Ciężko jest się kąpać bez butów, w zamian mamy ciepłą wode i świetne fale :) Ogólnie polecam w 100 % :)
Normalnie jak miałam wyjeżdżać z tego hotelu to sie rozpłakałam ;( Było świetnie ;D jakbym miała jechac do tego hotelu to napewno z optymizmem i RADOŚCIĄ bym pojechała ;D Obsługa miła ;) szybko można się do ludzi przywiązać :D moim zdaniem waaaaarto i to bardzo pojechac!!!!!!!!!!!! ;d wczoraj przyjechałam i juz tęsknie za tym hotelem, ludźmi, znajomymi i co najważniesze za obsługą !;( naprawdę nie widzę lepszego hotelu ;d i powiem że jak dla mnie tydzień to za mało żeby tam być bo naprawde jest co robić :D NAPRAWDĘ RADZĘ TAM POJECHAĆ BO JEST SUPER !!!!!! ;))
Byliśmy w tym hotelu w czerwcu, i mam wrażenie, że właściwie to najlepiej wspominam tylko basen(ten duży bez zjeżdżalni). Myślę, że 5* to za dużo aby na tyle ocenić ten hotel. Ciszę wokół zakłócają okoliczne hotele dyskotekami, co niestety budzi też żal,że w Seal of Star nic po godzinie 22,30 nie organizuje się. Dla dzieci słabe animacje tylko wieczorne pół godzinne mini disco i nic poza tym. Jedzenie takie sobie, brak urozmaicenia w owocach, natomiast ciasta super. Ogólne wrażenie takie sobie, myślę, że już nigdy do tego hotelu się nie wybiorę.
hotel- dalabym 3,5* jedzenie fatalne i malo urozmaicone z mies tylko kurczak i chyba 2 razy byla wolowina,owoce arbuz. ,melon,czeresnie plaza malutka ,zwirowo-kamienista brzydka i oczywiscie morze brud basen bardzo maly ,ludzie o godz 1 w nocy wstawali aby zarezerwowac lezaki bo na ok500 osob 70 lezakow.w opcji all z alkoholi wodka i podobno ginn nie ma wisky, kort tenisowy w innym hotelu ,boiska do siatkowki tez nie ma windy sa 2, internet wi-fi jest i dziala -to jedyny plus tego hotelu. naprawde nie moge znaleźć pozytywu dla tego hotelu, a i animacje żenada, dla dzieci nie ma nic poza malutkim basenikiem ze zjeżdżalniami czynnym w określ. godz. podaje moj nr tel. jezeli ktos ma ochote udziele wszelkich informacji 512 464 795