Słoneczne plaże z turkusowym morzem i białymi domkami
Klimatyczne mediny i kolorowe bazary pełne przypraw
Luksusowe kurorty i ośrodki spa z widokiem na morze
Ciepła, słoneczna pogoda o każdej porze roku
Jeśli do kolacji chcesz koniecznie założyć strój wieczorowy, to ten hotel nie jest dla Ciebie. Bardzo przyjacielska, swobodna atmosfera. Dzieci (5,5 i 8,5) czuły się tam wspaniale, dużo lepiej niż w hotelach o wyższym standardzie w jakich byliśmy wcześniej. Animatorka dzieci zaangażowana i dobrze przygotowana. W ośrodku sporo młodych ludzi - 20- 30 latków( czyli wesoło). Obsługa raczej w jęz francuskim, ang. słaby, ale stają na głowie, abyś miał czego chcesz :) Hotel o niezbyt wysokim standardzie (wyposażenie trochię leciwe) ale bardzo miły. Spędziłem tam z rodziną bardzo miły urlop.
Byłam ok 10 lat temu w tym hotelu w listopadzie, było ciepło, ale woda już zimna, ogólnie miła atmosfera, obsługa bardzo dobra, animatorzy kompetentni, wyżywienie urozmaicone, dobre na hotel o takim standarcie, było bardzo dobrze. Polecam ten hotel.
Mój pobyt miał miejsce w listopadzie 2006 wszystkie hotele tętniły życiem oprócz tego w którym było zaledwie 8 osób więc rozrywek prawie wcale, poza obsługą, ktróra starała się bardzo albo aż za bardzo co nie powiem żeby mi się nie podobało gdyż atmosfera jest naprawde sympatyczna. Polecam tym, którzy nie planują spędzać zbyt dużo czasu w hotelu tylko traktują go jak miejsce noclegowe.