Stare Miasto na półwyspie z brukowanymi uliczkami
Zabytkowe cerkwie i ruiny z czasów Bizancjum
Plaże z widokiem na nową część miasta
Muzea i galerie w historycznych budynkach
Hotel sprawiają bardzo pozytywne wrażenia. Dużo miejsca na spacery.Ładna zieleń.
Zjeżdżalnie dla osób lubiących kąpiele - dzieci I dorosłych. Dobry dostęp do plaży.
Na stołówce jedzenie raczej chłodne. Nie polecam dla osób niepalących. Momentami czuliśmy się mniejszością. Dozwolone jest palenie wszędzie oprócz restauracji i wnętrza budynku. Nam to przeszkadzało przy basenie,w ogródku restauracyjnym a także na plaży.
Fantastyczny pobyt od 5 do 12 września 2025. Pogoda dla nas bardzo korzystna ok 26 stopni. Cudowne długie, ciepłe wieczory, ciepłe morze. Pokój duży, wygodny. Łazienka bardzo duża z wanną i prysznicem. Dobrze działająca klimatyzacja. Wyżywienie bardzo dobre, dużo owoców morza, urozmaicone ale uwaga do 10 września, potem widoczna różnica. Także po 10 część barków zewnętrznych zamkniętych, chociaż nam wcale to nie przeszkadzało. Dobra komunikacja z personelem, który jest bardzo miły i pomocny. Blisko starego Nesebyru . 2 lewa autobus, 15 lewa taxi, 15 lewa statek. Strefa dla dzieci z licznymi atrakcjami, zjeżdżalniami. Minusem jest obecność wodorostów na brzegu. Hotel wart swojej ceny
Duży balkon, piękny widok na morze, duży ładny ogród, czysto i smacznie.
wodorosty na plaży
Jeden z najlepszych hoteli w okolicy Nessebar. Świetna obsługa.
przestronne pokoje, baseny, aquapark, bardzo dobre różnorodne jedzenie.
Hotel czysty, w basenach można było swobodnie popływać, wszystkie atrakcje były dostępne
Bardzo polecam ten hotel. Byliśmy na początku sierpnia 2025. Pokoje duże czyste codziennie sprzątane. Obsługa bardzo miła w większości mówią w języku polskim. Jedzenie pyszne mega rozmaite. Hotel ogrony. Sporo basenów, zjeżdżalni dla dzieci od najmłodszych do najbardziej wymagających.
Duży hotel, wszystko pod ręką, nawet Taxi przed hotelem. Czysty, duży aquapark dla każdego wieku.
Jedyna wada to słaby internet w hotelu
Jak na 5 gwiazdek w Bułgarii hotel w miarę w porządku, z wyjątkiem kwestii alergenów - kurzu w pokoju i oznaczania alergenów w jedzeniu, a także prób ustalenia alergenów w jedzeniu u personelu.
Serdecznie polecam na wakacje z dziećmi.Szybki dojazd z lotniska ,morze przy hotelu
Czysto ,dobre jedzenie ,super obsługa ,dużo atrakcji
Hotel na bardzo wysokim poziomie, obsluga bardzo mila i pomocna.
Dostep do wszystkich atrakcji,kryty basen i blisko do starego miasta.
Hotel godny polecenie, pokoje czyste, codziennie sprzątane, kilka basenów (w tym jeden duży kryty z ciepłą wodą), tuż przy morzu, świetne jedzenie, kilka barów, restauracji (choć większość w sezonie), miła, profesjonalna obsługa. W pobliżu dobry bar z pyszną rybką (ja polecam Tsatsa - caca). Odkryłem też najmierniej dwa sklepy, ale z tego co widziałem na Google jest ich więcej. Blisko miejscowość Rawda. Blisko Nesebaru, ale nie za blisko :-)
- Czystość. - Świetne jedzenie. - Bliskość morza. - Baseny (dla mnie duży z ciepłą wodą). - Dużo leżaków. - Profesjonalna miła obsługa (w dużej mierze znająca język polski).
- Może są miejsca które by wymagały odświeżenia...
Wyniosłam same miłe wrażenia z pobytu. Pokoje czyste. Panie wymieniają ręczniki jak dla mnie codziennie to trochę przesadnie. Zaskoczenie w pokoju brak wody do picia w butelkach bo nie załapaliśmy że szklane słoiczki trzeba samemu napełniać wodą dostępną na korytarzu w warniku. Język polski wręcz wszechobecny. Duże piękne baseny na zewnątrz. Jedzenie po prostu masa różnorodności. Obsługa miła i zawsze gotowa do pomocy. Mieliśmy odlot o 22 a pokój trzeba opuścić o 12 i tutaj miłe zaskoczenie, walizki do pokoju bagażowego a my oprócz pokoju korzystamy ze wszystkiego łącznie z jedzeniem.
Czystość. Miła i nienachalna obsługa. Bardzo duży wybór atrakcji dla dzieci. Dla dorosłych kameralne koncerty i różnorodne występy show. Mimo ogromu kompleksu hotelowego można czuć się swobodnie. Drinki przy barach, szacun dla obsługi za uprzejmość i pośpiech. Dodatkowe bary z przekąskami innych krajów to bardzo miłe zaskoczenie.
Naprawdę nie mamy do czego się przyczepić. Niektórzy narzekali na słabe drinki ja jestem bezalkoholowa więc mi smakowała woda z cytryną i dodatkami.
Hotel, jego położenie, obsługa są OK. Pokoje duże codziennie zmieniane ręczniki I słane łóżka, co nie jest normą na przykład w Turcji.
Polecam dla rodzin z dziecimi do 12 lat
Nie było czajnika w pokoju.
Bardzo ładny hotel, wszystko czysto i zadbane. Baseny są duże i czyste. Mogły; odrobinę cieplejsze. Trzeba pamiętać o okolo 80 schodków prowadzących na plażę.
Ładny, zadbany teren, dużo basenów i zjeżdżalen, bardzo dobre jedzenie (w tym owoce morza).
Jedyna wada to podłoga na piętrze zjeżdżalen jest okropna, małe kamyczki nagrzewane na słońcu - tortura dla dzieci i dorosłych.
Super hotel, czysty, duży pokój, obsługa miła. Jedzenie- Bardzo smaczne i dużo. Duża ilość basenów i leżaków. Jedyny minus to mała (wąska) plaża.
Mała plaża
Najlepszy hotelu w jakim byłem w Bułgarii a był to mój 3 wyjazd.
Posiłki
Plaża
Bardzo eksluzywny hotel, obsluga przemila, wiele atrakcji dodatkowych
Wyzywienie
Niezbyt ladna plaza ale to nie wada hotelu
Hotel dobrze prowadzony i zarządzany. Pokoje bardzo wygodne. Kawa z maszyny na korytarzu, woda też. Jedzenie bardzo dobre. Codziennie owoce morza, prawie wszystko bardzo smaczne.
Hotel tuż przy morzu, ładne baseny. Bardzo dobre drinki i inne alkohole, zczególnie te w hollu. Cała obsługa bardzo profesjonalna, właściwie niewidoczna i nienachalna.
Woda w basenach zewnętrznych bardzo zimna, w basenie wewnętrznym z przesadną ilością chloru. Od 1.10 hotel już działa na 1/3 obrotów. Szkoda, że tej informacji nie było w ofercie wakacje.pl. Przez to ogólny niesmak pozostał. W ofercie było, że 1 km od Nesebaru, a było ponad 3.
Słaby hotel, 1 i ostatni raz w Bułgarii.nigdy więcej .
zimny basen , słabe alkohole, słabe piwo, średnie jedzenie ,słabe pokoje.
Hotel nienaganny. Pokoje bardzo wygody, duże, duże i wygodne łóżka, w łazience eannayi prysznic. Szampon i mydło w płynie. Pokój codziennie sprzątany, wymieniane ręczniki. Pokoje łączone, co nam się bardzo przydało, gdyż byliśmy z dwojgiem dzuecmiy.
Klimatyzacja cicha, balkon, kawa i woda na korytarzu. Szybkie windy.
Oferta na wakacje.pl nic nie wspomniała, że od 1 października zamykane są główne atrakcje: park wodny, restauracje tematyczny; włoska, niemiecka. Gdybyśmy wiedzieli o tym, zmienilibyśmy termin pobytu. A tak, rozczarowanie ogromne. Jedzenia też, od 1 października dużo mniej.
Dzień dobry, właśnie jestem na urlopie, hotel 🏨 nie spełnia oczekiwań i wymagań klienta szkoda zainwestować pieniądze na pobyt w tym hotelu, argumenty: daleko od plaży 🏝️ plaża przez nasz pobyt ,4 dni nie działa(przypływ),trzeba płacić za parasol i leżak,10lv, plaża totalnie dramat,🤮 najgorsze wakacje!!!!
,🙈🙉🙊
Wszystko!!!
Pobyt oceniam bardzo pozytywnie, pokój czysty, obsługa miła.
Duży, ładny basen z mnóstwem wygodnych leżaków, fajny aquapark, dobre jedzenie.
Dodatkowo płatne atrakcje np. popcorn, kule wodne umieszczone na głównym basenie i skuterki dla dzieci na basenie przy aquapark'u.