Sol Palm Garden

hotel posiada szeroką plaże .jedzenie b.dobre obsługa o.k. jednym słowem hotel godny poleceniu szkoda ,że wykupili go Niemcy

Trafiłem do tego hotelu przez przypadek. (Oasis Tours nie zapewnił nam pobytu w wykupionbym THALASSA VILLAGE SKANES). Pokoje, które oceniłem powyżej znajdują się w budynku głónym obiektu. Większość polskich turystów kwaterowana byla w willi oddalonej nieco od hotelu, willi odopowiadającej standardowi 2/3 gwiazdek. Ja załatwilem sobie pokoje w budynku głónym, ale nie wielu bylo tak sczęśliwych jak ja. Hotel polecam bardzo gorąco. Jest to jeden z najlepszych jezeli nawet nie najlepszy hotel w SKANES mONASTIR. 1800 zł od osoby 2 tyg to wlaściwie grosze, w porównaniu z tym ile placili niemcy. Jednak nie polecam biura OASIS TOURS! rezydenci są po prostu niekompetentni! Którzy nie wiedzą nic .... ani o hotelu, ani o okolicy, ani nawet o wycieczkach fakultatywnych.Poprostu ŻENADA! W ramach rekompensaty zaproponowano nam 30 DInarów tunezyjskich - poprostu jałmuzna!

Hotel należy teraz do sieci LTI i nazywa się Jockey Club. Fantastyczne wieczorne animacje i atmosfera w hotelu!!!

Polecam każdemu ten hotel

Gorąco polecamy!!!

Nazwa  Sol Palm Garden
Miejsce  Tunezja / Monastir / Monastir
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Mauzoleum Burgiby z piękną architekturą i ogrodem

Ribat z widokiem na port i Stare Miasto

Promenada nadmorska z palmami i tawernami

Plaże z jasnym piaskiem i łagodnym zejściem

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
ciema

Pobyt - Maj 2005

Gorąco polecamy!!!

Andrzej

Pobyt - Maj 2005

Byłem tam w 2005 roku. Mieszkałem w bocznym budynku który jest nowszy od głównego i dlatego pokoje są lepsze bo nowsze a standard wszędzie mają taki sam czyli 4*. Pokoje przestronne z tarasem. Ja miałem widok na morze i ogród.
Jedzenie bardzo dobre i miła obsługa. Rok temu byłem w Egipcie w hotelu 5* i jedzenie było gorsze w Egipcie.
Hotel nie jest duży ale mogę go z czystym sumieniem polecić każdemu.
Solidne 4*.

maczq